Un Stâlp De Lumină Misterios A Apărut În Canada. Făcea Legătura Între Cer Și Pământ


În ultimii ani, în mai multe zone de pe glob au apărut așa-numiții stâlpi de lumină. Acești stâlpi de lumină sunt de fapt niște fascicule de lumină, care coboară din cer pe pământ. Cel mai ciudat fapt este că originea lor este încă necunoscută.

Stâlpul de lumină albă din Canada

În urmă cu câteva zile, într-o zonă rezidențială din Edmonton, Canada, a fost văzut un stâlp de lumină, Acesta avea culoarea albă și părea că face legătura între cer și pământ.

Fenomenul misterios a fost văzut, filmat și fotografiat de foarte mulți oameni. Imaginile au fost încărcate pe internet și pentru că nimeni nu poate explica fenomenul, s-au născut numeroase teorii controversate.

În primă ipostază, s-a vehiculat că originea sa este una extraterestră. Există unele voci, care susțin că fasciculul de lumină provenea de la un OZN. O altă teorie susține că este vorba despre un portal spre alte dimensiuni.

Această idee nu este una străină, în condițiile în care specialiștii de la NASA au descoperit faptul că în jurul planetei nostre, în anumite condiții, se deschid portaluri, care duc spre Soare.

Primul stâlp de lumină

Din punct de vedere științific nu există nicio explicație, dar cu toate acestea, acești stâlpi de lumină există și apar în anumite zone de pe glob.

Totul a început în 2009, când un om pe nume Hector Siliezar a vizitat orașul Mayan antic Chichén Itzáîmpreună cu soția și copiii săi. Ca orice alt turist, Siliezar a făcut trei fotografii ale templului Kukulkan cu telefonul său. După examinarea imaginilor, în primele două nu era nimic ciudat.

Cu toate acestea, în cea de-a treia fotografie, se putea vedea clar un de stâlp de lumină care făcea legătura între piramidă la cer.

Ulterior, fenomene similare au început să se înregistreze în multe părți ale lumii, cum ar fi Japonia, Statele Unite, Europa etc.

Interesant este faptul că acești stâlpi de lumină au avut diverse culori, adică toate culorile spectrului de lumină. Fenomenul este unul extrem de ciudat și până în prezent nu există nicio explicație din punct de vedere științific.

https://www.efemeride.ro/

Acest articol a fost publicat în SPATIU - EXTRATERESTRI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.