Rabinul Israelian Yekutiel Fish: Super Luna Sângerie, 21 Ianuarie, Va Aduce Tragedii, Se Vor Dărâma Guverne Și Se Vor Produce Mari Suferințe Umane


Super Luna Sângerie, care va fi vizibilă luni, este un semn al Sfântului Zeilor. Milioane de oameni din întreaga lume vor fi invitați să asiste la acest eveniment lunar spectaculos pe 21 ianuarie, titrează Daily Star.

Spectacolul se anunță unic deoarece vor fi elemente distincte: ca apariția unei Super Luni, care se află la punctul cel mai apropiat de Pământ, precum și o eclipsă totală a Lunii. Însă, un mare rabin a avertizat că evenimentul ar putea semnala și alte chestiuni mai grozave. Rabinul israelian Yekutiel Fish a spus că atunci când un fenomen ca Super Luna Sângerie se produce, “noi trebuie să ne punem în gardă fără discuție”. El afirmă că eclipsa din această lună este semnul “Sfântului Timpurilor”.

“Eclipsa de Lună asupra Americii de Nord poartă un mesaj pentru Statele Unite și pentru evrei”, a declarat el la Breaking News Israel.

“Este evident că e necesar să spunem evreilor că trebuie să se întoarcă în Israel “. Conform profetului, “sfârșitul lumii va semnala sfârșitul împărăției Edomului. Aceasta este perioada în care intrăm acum. Este perioada în care vom intra imediat. Vor fi mari tragedii vor dărâma guverne și se va produce mari suferințe umane. Doar prin vocea lui Dumnezeu tragediile pot fi evitate sau atenuate. Toți cei care nu sunt evrei pot, însă, să îndeplinească voia Domnului. Pentru evreii aflați în exil singura cale de a evita tragedia este să vină în Israel. Dacă un evreu a așteptat prea mult reîntoarcerea, chiar acum este momentul de a o face. Mai este timp”, titrează Daily Star.

https://www.stiri-extreme.ro

Acest articol a fost publicat în PREVESTIRI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.