Subiectul PROTOCOALELOR este musai să mai venim cu niște precizări.


Luci Lucescu

Astfel poate reușim să ne detașăm de filtrul mental impus de DEȘEU TV.
Dacă privim o națiune cu un organism viu ajungem inevitabil la concluzia că aceasta trebuie să își dezvolte niște mecanisme naturale de apărare în fața oricărui fel de atac parazitar!
În acest moment ROMÂNIA nu are absolut niciun fel de apărare la microbii și agenții patogeni care s-au lipit și dezvoltat în interiorul PATRIEI NOASTRE!
Serviciile de culegerea informațiilor precum și sistemul de justiție (milițieni-procurori-judecători) sunt componentele acestui sistem imunitar!
Dacă veți studia țările puternice, veți observa că posedă sisteme „imunitare” foarte eficiente!
Dacă ROMÂNIA ar fi avut un astfel de sistem de apărare, corupția și jaful generalizat nu ar fi posibile!
Unii dintre cititori au rămas surprinși că LUCESCU, iubitor de ADEVĂR și DREPTATE până la moarte, consideră PROTOCOALELE normale!
Un STAT NAȚIONAL AUTENTIC nu are nevoie de protocoale de colaborare între instituții întrucît oamenii care servesc cetățenii, sunt bucuroși să colaboreze unii cu alții pentru BINELE PUBLIC!
Situația din ROMÂNIA este dezastruoasă în acest moment!
Tot aparatul administrației de stat este plin de nepoți și rude și nu ar fi asta o problemă morală! Și zic asta fiindcă dacă ne considerăm toți o FAMILIE NAȚIONALĂ (asta e definiția POPORULUI) suntem toți rude de sânge!
Problema este că acest aparat plin de nepoți și rude este mai degrabă folosit în mod abuziv pentru interesele lor personale și nefiindu-le teamă, nu mai conștientizează că tot ceea ce fac este RĂU ȘI GREȘIT!
Pornind de la atitudinea fără de respect în raport cu cetățeanul și terminând cu bugetele astronomice sifonate prin tot felul de suveici legale, instituțiile STATULUI ROMÂN fac din acesta un STAT CRIMINAL ȘI MAFIOT!
Știați că un primar, un secretar de primărie, un deputat, un senator, un procuror, un polițist, un director de instituție NU RĂSPUND PENAL LA ABUZURI?
Dacă societatea nu are niciun mecanism, formal sau informal, de a penaliza și trage de urechi pe cei care ar trebui să corecteze derapajele schizofrenice existente în administrația de stat, cum ar putea această stare de lucruri să fie schimbată?
Gîndiți-vă că politicienii se schimbă, preluînd precum un sac de box nemulțumirea și scuipații populației, în timp ce acest aparat de administrare al statului este FIX și pe viață!
Schimbarea partidelor și a numelor celor care conduc destinele noastre este complet inutilă în absența unei adevărate REFORME a modului în care societatea este administrată!
Dacă vă gândiți mai bine, nu DRAGNEA vă închide ghișeul în nas la POLIȚIE sau FISC, nu DRAGNEA vă pune să cumpărați medicamente pentru rudele din spital, nu DRAGNEA fură hîrtia igienică de la toaletele școlilor!
Același lucru pentru prostovanul ce ne-a fost impus în 2014 drept GAULEITER!
Intenția inițială, aceea de colaborare strînsă între SRI și Parchete, se prea poate să fii fost onestă!
Însă modul de implementare a fost defectuos și a dus la lipsa totală de încredere a poporului în aceste două instituții importante!
Asta din cauză că decidenții de la vârful celor două instituții erau niște infractori!
Gândiți-vă că în acești 15 ani de când acești infractori au avut pîinea și cuțitul, au epurat instituțiile respective de oamenii serioși și cinstiți și au păstrat lichelele.
Acum degeaba a fost aruncat COLDEA la coșul de gunoi că SRI colcăie de putori incompetente și corupte!
La fel DNA!
În aceste condiții, românii trebuie să-și dezvolte ei înșiși, prin responsabilitate civică, comunități, mecanisme care să poată pune presiune pe toate instituțiile pentru a funcționa CORECT!
Spre exemplu: gândiți-vă dacă 100 mii de sesizări cu confirmare de primire sosesc pe adresa oricărui parchet de județ!
Vă dați seama că cele 2-3-4 persoane care se ocupă cu recepționarea, sortarea, elaborarea răspunsurilor vor fi sufocate?
Este o formă de protest cu mult mai eficientă decât a sta să fii bătut de jandarmi și amendat în fața vreunei instituții!
Există români care nu au cunoștință de vreun abuz sau nedreptate petrecute în mediul lor natural? Petiție scrisă de mână, semnată și datată la toate instituțiile!
Avem 5 milioane de pensionari ce sunt 90% nemulțumiți de cum merg lucrurile în ROMÂNIA!
Știți ce înseamnă 4.5 milioane de scrisori la Comisia de Abuzuri din Senat? Dar la PARCHETUL GENERAL? Dar la SRI?
Ne văietăm toți pe FB ca niște babe la cimitir dar câți am scris o petiție sau sesizare și am lăsat-o la registratura vreunei instituții?
Câți ați scris primarului, deputatului, senatorului, președintelui?
Eu nu sunt pentru culpabilizarea poporului pentru efectele INVAZIEI STRĂINE din 17 decembrie 1989 însă cum vreți să se țină cont de nemulțumirile voastre de către niște funcționari (mare parte ordinari, incompetenți și leneși) publici?
Exercițiul civic al anului 2019 nu este să faceți partide pe FACEBOOK!
Nu vă supărați pe mine dar cine se apucă să facă partide fără experiență de minim 10 ani în interiorul unui partid parlamentar este penibil! Ca să nu zic cretin!
Anul 2019 va veni cu minim două provocări: așa-zisele alegeri europarlamentare și așa-zisele alegeri prezidențiale!
Niciunul dintre aceste procese artificiale nu va conduce la schimbarea funcționarului putoare care vă așteaptă cu plata impozitelor sau a milițianului care vă pândește 24 de ore să vă controleze trusa de prim ajutor dacă ar data expirată!
Trimiteți-le petiții! Ei răspund în 2 peri și bătaie de joc, voi scrieți din nou!
La 1 milion de petiții scrise trimise cu confirmare de primire (am trimis eu una azi costă 6.3 RON ce e mai puți ca o sticlă de COCAINO-COLA) siliți aceste putori să muncească!
Iar munca va produce două efecte: putorile cele mari pleacă la joburi mai atractive iar putorile mici merg la nașu’ de la București să facă ceva să nu se mai vaiete poporul!
În ADEVĂR este PUTEREA!


Se vorbește zilele acestea foarte mult de PROTOCOALE! Observați de câte ori este repetat acest cuvînt!
CCR a declarat NECONSTITUȚIONALE aceste PROTOCOALE!
Despre ce era vorba?
Întrucât SRI, de la înființarea sa, a fost „DEPOSEDAT” de activități de cercetare penală (percheziție domiciliară sau corporală, reținere, arestare,etc) a fost obligat să dea o formă juridică colaborării cu instituțiile care au aceste drepturi: DNA, DIICOT, Parchetul GENERAL, Judecătorii.
Deci ia uitați cum MAFIA a gândit un SISTEM HANDICAPAT de la începutul său: SRI „vede și aude” dar nu arestează, iar procurorii pot aresta dar NU POT VEDEA SAU AUZI!
Imaginați-vă că în SUA, un agent FBI care vede un terorist pregătit să împuște niște oameni nevinovați, ar trebui să aștepte un procuror și un judecător să dea mandat de percheziție și de arestare preventivă!
Astfel a fost posibilă existența CELUILALT STAT, a STATULUI PARALEL!
Copiii și nepoții vechilor securiști (la selecția personalului prioritate o au copiii și nepoții celor din sistem în toate statele nu numai în colonia România) și-au dat mîna cu copiii și nepoții foștilor magistrați ajunși ei înșiși magistrați (procurori și judecători) și astfel au creat O STRUCTURĂ DE PUTERE ILEGITIMĂ întrucât nu sunt aleși și nici nu răspund pentru faptele lor!
De aici și pînă la ABUZURI/CORUPȚIE e o cale scurtă!
OCUPAȚIA STRĂINĂ este eficientă în colonia ROMÂNIA fiindcă are două pârghii foarte puternice: BANII și CREDITUL (întotdeauna sunt la pachet) și CĂTUȘELE!
Dacă poporul român ar mai fi avut ARMATĂ probabil integrau și capii armatei în această structură!
Însă NATO a fost gîndit extrem de inteligent: dacă poporul vrea să se răscoale și să își cîștige LIBERTATEA NAȚIONALĂ să poată fi lesne învins de o armată STRĂINĂ!
NATO este pe teritoriul colonial al ROMÂNIEI nu pentru a apăra pe iobagii români ci pentru a apăra JAFUL executat împotriva iobagilor români!
Postarea era despre PROTOCOALE însă trebuie mereu să încadrăm evenimentele din colonia România în contextul internațional (urăsc cuvintele globalism și globalizare)!
Sunt PROTOCOALELE NECESARE?
Așa cum funcționează acum SRI și PARCHETUL GENERAL ele sunt obligatorii!
Problema este:
CE MECANISME ARE SOCIETATEA PENTRU A VERIFICA SAU CONTROLA ACTIVITATEA ACESTOR instituții?
Răspuns:
NU ARE NICIUNUL!
Aceste instituții servesc interesele poporului român doar în TEORIE!
În FAPT și în PRACTICĂ, ați înțeles cu toții că servesc altor interese!
STATUL DE DREPT în colonia ROMÂNIA este o STRUCTURĂ DE CONSERVARE A UNEI ORDINI!
Care ORDINE?
ORDINEA și LINIȘTEA ca sclavii să muncească pe salarii decise de STĂPÎNII fără să se revolte și fără să distrugă bunurile acestora din urmă!
Cu toții ne aducem aminte de liniștea de dinainte de 1989 și pedepsele exemplare executate de infractorii periculoși!
Azi, infractorii zburdă liberi, comit infracțiuni și scapă nepedepsiți!
De ce?
Tocmai fiindcă aceste instituții, în care teoretic ar trebui să avem încredere, NU OPEREAZĂ și NU ÎȘI DESFĂȘOARĂ ACTIVITATEA ÎN INTERESUL POPORULUI ROMÂN!
Infractorii sunt tolerați și încurajați de acest STAT SUBTERAN să existe TOCMAI CA O MĂSURĂ DE CONTROL ASUPRA SCLAVILOR!
Se trezește vreun sclav și începe să strige la LIBERTATEA NAȚIONALĂ?
Dacă nu i se poate întocmi un dosar penal cu probe false atunci un infractor îi taie gâtul într-o seară!
Cu cât ÎNȚELEGEM cum FUNCȚIONEAZĂ și care este legătura corectă între CAUZE și EFECTE cu atît cresc șansele de supraviețuire!
Speranța în clasa politică este DEȘARTĂ! Clasa POLITICĂ nu servește interesele poporului român și nici nu are PUTEREA REALĂ de a ne readuce LIBERTATEA NAȚIONALĂ, pierdută la LOVITURA DE STAT din 1989!
Clasa POLITICĂ are rolul de sac de box și de a amăgi poporul că va fi mai bine! Că se va mai schimba ceva!
În realitate, starea de prizonierat în care se află poporul român nu se poate schimba decât prin CONȘTIENTIZAREA HALULUI ÎN CARE NE AFLĂM CU TOȚII!
În ADEVĂR este PUTEREA!

Reclame
Acest articol a fost publicat în ROMANIA(Luci Lucescu). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Subiectul PROTOCOALELOR este musai să mai venim cu niște precizări.

  1. simona zice:

    Chiar sunt de acord cu ce spui ,dar draga politicul si-a taiat craca singur .Legile de toata jena le-au facut ei ,doar nu a cerut SRI sa nu poata si aresta dupa ce au folosit luni sau ani dupa caz ochiul si timpanul .Stim cu totii cum tatucul Ilici ,cucuveaua batrana a sarit la gatul securitatii in 89 .”-Securisti trag in voi !”(n-am prea inteles cum dracu de nu trageau in el cand era asa de expus la balconel ).Sa ne intelegem ,rahatul l-au facut politicienii ,n-au decat sa si-l repare ,dupa cat se vede si-au taiat singuri craca de sub picioare .Si da tot aparatul bugetar e putred ,de la portar la presedinte ,de la nenea cu mopul la ultimul parlamentar .Iara noi provincia va spunem ca e jale dar nu prea mai avem cu cine sa luptam .Daca inainte aveam 17000 ,da saptesprezece mii de oameni pe care sa-i scoti in strada ,si asta doar de la doua intreprinderi ,azi nu suntem in stare sa scoatem 3000 ,n-avem cum ,Resita nu mai are decat un mini combinat cu 800 de oameni (cu tot cu tesa si astia nu ies niciodata),Aqua-Caras mai suntem vreo 80 cu indulgenta ,aia de la gunoi 100 ,si mai avem 750 care lucra la patron si ghici ce n-au voie .Zi-mi cu cine sa luptam ?Cat despre pensionari ,stai linistit nu fac ei greseala sa-l supere pe nenea primaru cu scrisori .

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.