Nașul vaccinurilor admite că s-au experimentat pe copii orfani și cu handicap


Dr. Stanley Plotkin este un MD cunoscut, care a jucat un rol foarte important în fabricarea vaccinurilor multiple. Este cunoscut ca unul dintre „nașii” vaccinurilor, un „medicament” care se presupune(???…!!!)că a salvat milioane de vieți și este puternic comercializat ca una dintre cele mai de succes evoluții medicale din istorie. Oricine pune la îndoială această narațiune și siguranța vaccinurilor se confruntă adesea cu ridicolul, în ciuda a mii de studii științifice publicate în reviste evaluate de biologi care se opun cu fermitate informațiilor de propagandă despre vaccinurile convenționale, publicate de agențiile guvernamentale de reglementare a sănătății, cum ar fi Food and Drug Administration (FDA) sau Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC).

    Mărturia 

Dezvoltarea vaccinurilor noastre este în mod clar sub semnul întrebării, care este descrisă mai jos. Următoarele au fost preluate dintr-un videoclip al dr. Stanley Plotkin sub jurământ. În acesta, el admite utilizarea orfanilor, a copiilor cu handicap mental, a pruncilor, și a populațiilor care au fost supuse regulii coloniale pentru testarea vaccinurilor, cel mai adesea din Africa prin diverse programe umanitare finanțate cu mare pompă de miliardari precum criminalul în masă Bill Gates.

Pe baza cercetărilor, câteva exemple ar putea fi în primele populații din Canada care au fost folosite în testarea de către companiile farmaceutice, precum și programul american de control mental, MK Ultra. Acest lucru este extrem de lipsit de etică și este ceva care se întâmplă încă în locuri precum Africa și India.

   ATTY: Ați folosit vreodată orfani pentru a studia un vaccin experimental?

 1. PLOTKIN: Da.

   ATTY: Ați folosit vreodată persoanele cu dizabilități mintale pentru a studia un vaccin experimental?

 1. PLOTKIN: Nu-mi amintesc să fi făcut vreodată studii asupra persoanelor cu handicap mintal. La acea vreme, în anii 1960, nu a fost o practică neobișnuită.

   ATTY: Nu sunt clar cu privire la răspunsul tău. Îmi pare rău. Ați folosit vreodată persoanele cu handicap mintal pentru a studia un vaccin experimental?

 1. PLOTKIN: Ceea ce vreau să spun este că nu-mi amintesc că au făcut-o în mod special, dar că în anii 1960 nu a fost neobișnuit să faci asta. Și nu aș nega faptul că am făcut-o.

   ATTY: Ei bine, există un articol intitulat „Atenuarea virusului rubeolic RA 27/3 în celulele diploide umane WI38„. Sunteți familiarizat cu acest articol?

 1. PLOTKIN: Da.

   ATTY: În acel articol, unul dintre lucrurile menționate este că 13 copii seronegativi cu retard mental au primit vaccinul cu RA 27/3?

 1. PLOTKIN: Bine. Ei bine, atunci, în acest caz, asta am făcut.

   ATTY: V-ați exprimat vreodată că este mai bine să efectuați experimente pe cei mai puțin susceptibili de a contribui la societate, cum ar fi copiii cu handicap, decât la copiii orfani sau adulți fără handicap?

 1. PLOTKIN: Nu-mi amintesc în mod special, dar e posibil.

   ATTY: Îți amintești că ai scris vreodată editorului „Etică pe experimente umane„?

 1. PLOTKIN: Nu-mi amintesc în mod special, dar ar fi bine.

   ATTY: Mă duc să vă dau ce a fost marcat ca Expoziția 43. Recunoști scrisoarea pe care ai scris-o editorului?

 1. PLOTKIN: Da.

   ATTY: Ați scris această scrisoare?

 1. PLOTKIN: Da.

   ATTY: Este unul dintre lucrurile pe care le-ai scris: „Întrebarea este dacă trebuie să facem experimente pe adulți care funcționează pe deplin și pe copiii care au potențial de contribuție la societate sau să se efectueze studii inițiale la copii și adulți care sunt sub forma umană în potențialul social? „

 1. PLOTKIN: Da.

   ATTY: Ați folosit vreodată bebelușii mamelor din închisoare pentru a studia un vaccin experimental?

 1. PLOTKIN: Da.

   ATTY: Ați folosit vreodată persoane din colonii pentru a studia un vaccin experimental?

 1. PLOTKIN: Da.

   Iată interviul integral : 

 Este bine să punem la îndoială siguranța vaccinului. Există mai multe motive plauzibile pentru a evita vaccinările, dar frica pare să fie folosită de către guvernele corupte, pentru a-i determina pe majoritatea oamenilor să se vaccineze pe ei înșiși și pe copiii lor, împreună cu ideea că vaccinurile sunt complet sigure.

Ne uităm la un alt caz, de DDT? Sau tutun? Așa se spunea despre acestea acum 50-60 de ani în urmă, că sunt sigure…

Este destul de evident că oricine crede că vaccinurile sunt 100% eficiente, sigure și necesare nu a făcut niciun studiu independent și nu a analizat problema în sine. Cum putem să ne bazăm într-adevăr pe profesioniștii noștri în domeniul sănătății, atunci când aceștia învață doar cum funcționează vaccinările și nu învață nimic altceva despre siguranța vaccinurilor, ingredientele (care de foarte multe ori nu sunt afișate de către producător), bioacumularea ingredientelor, precum și despre toată frauda, și corupția din sistemul medico-farmaceutic, care a fost expusă? Foarte mulți dintre părinții tineri dar nu numai, admit că nu au timp pentru așa ceva și lasă totul în grija specialiștilor.

Este problema voastră dragi părinți, dar poate fi și a copiilor voștri și poate chiar pe viață și atunci ce mai faceți…???!!!

Autismul și dezbaterea privind vaccinurile

Dezbaterea asupra faptului dacă vaccinurile contribuie sau nu la dezvoltarea autismului este departe de a fi rezolvată. Multe familii (din SUA) au crezut că copilul lor se va dezvolta în mod normal după vaccinare (nu imunizare cum este folosit în mass-media, este un termen fals, n.b.), dar apoi au regresat în autism după ce au primit ,,imunizări” de rutină.

Declarația oficială a CDC constă în faptul că vaccinurile nu provoacă autism, cu toate acestea,Programul SUA de Compensare a Vătămărilor Provocate de Vaccinuri a acordat compensații financiare părinților copiilor cu autism, deoarece vaccinurile nu au putut fi excluse ca și cauză a afectării neurologice : https://www.focusforhealth.org/nvicp/

https://www.focusforhealth.org/autism-and-vaccine-debate/#1986-changes-in-vaccine-policy

https://www.focusforhealth.org/autism-and-vaccine-debate/#thimerosal-in-vaccines-today

1986 – Modificări ale politicii privind vaccinurile

Până la mijlocul anilor 1980, producătorii de vaccinuri pierdeau atât de mulți bani din procesele de compensare a efectelor nocive ale vaccinurilor, încât amenințau că vor opri producția de vaccinuri pentru a salva și proteja profiturile. Cu intenția de a păstra programul de vaccinare, Congresul a adoptat o nouă lege, iar cei afectați de vaccinuri nu mai pot da în judecată producătorii produsului care i-au afectat. În schimb, părinții ar trebui să prezinte petiții Programului Național de Compensare a Vătămărilor Provocate de Vaccinuri (NVICP), finanțat de guvern.

Scutite de orice răspundere, companiile farmaceutice au adăugat vaccinuri pentru patru boli noi, rezultând un total de zece doze suplimentare înainte de vârsta de un an. Aceste vaccinuri au fost date mai devreme în viața copiilor decât oricând. Din anii 1940, când au fost diagnosticate primele cazuri de autism, până în anii 1980, când programul de vaccinare a fost extins, rata autismului a rămas relativ stabilă. La începutul anilor 1990, totuși, părinții și medicii au fost martorii începutului epidemiei de autism. În doar un deceniu, rata autismului a crescut cu 500%, de la unul din 2500 la unu din 500. CDCneagă orice legătură, afirmând că „nu s-au găsit legături între ingredientele vaccinurilor și autism„. Această negare continuă a CDC, vine în pofida următoarelor:

 • În anul 2014, William Thompson, un dezvăluitor ce a lucrat în Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC), a declarat că el și alți cercetători „au omis informații semnificative din punct de vedere statistic” din studiul lor din 2004 finanțat de CDC. Studiul eronat a fost folosit pentru a susține poziția lor că nu există nicio legătură între vaccinuri și autism. O reanaliză a arătat o legătură între băieții afro-americani și o incidență mai mare a autismului dacă au primit vaccinul MMR înainte de vârsta de 36 de luni.
 • Programul Național de Compensare a Vătămărilor Provocate de Vaccinuri (la noi în țară nu există o astfel de autoritate, în schimb există legea de obligativitate a vaccinării, n.b.) a acordat familiei Hannah Poling aproximativ 1,5 milioane de dolari pentru rolul vaccinului în diagnosticul său legat de autism.TIME a scris acest lucru în articolul din 2008, care cuprinde povestea:

Nu există nici o îndoială că decizia instanței de a acorda despăgubiri familiei Poling lasă un semn de întrebare – în ceea ce a fost o apărare fără rezerve a siguranței vaccinului în ceea ce privește autismul. Dacă Hannah Poling avea o condiție care o făcea vulnerabilă de a fi afectată de vaccinuri, este întemeiat și logic, că și alți copii ar putea avea, de asemenea, astfel de vulnerabilități „-https://content.time.com/time/health/article/0,8599,1721109,00.html

Thimerosal în vaccinurile de astăzi: mesaje mixte

Primele cazuri de autism au fost diagnosticate la copiii născuți în anii 1930, când au intrat pe piață primele vaccinuri care conțin thimerosal, un conservant care conține mercur. Odată cu extinderea programului de vaccinare începând cu sfârșitul anilor 1980, doza cumulată de thimerosal administrat copiilor complet vaccinați a variat de la 75 micrograme până la 187,5 micrograme în primele șase luni de viață. Potrivit Agenției pentru Protecția Mediului (EPA), cea mai mare cantitate sigură de thimerosal pentru un copil în vârstă de șase luni (cu o greutate sănătoasă) este de 1,6 micrograme.

În ciuda recomandărilor din partea Institutului de Medicină (OIM) din 1999 de a elimina toate tipurile de vaccinuri thimerosal, astăzi, copiii cu vârsta sub 6 luni primesc încă mercur sub formă de thimerosal, dacă primesc doze de flacon cu doze multiple la niveluri mai mari decât limitele de siguranță ale EPA. Deși nu au fost testate niciodată pentru siguranța la femeile gravide, aceleași vaccinuri de gripă conservate cu mercur sunt date și în timpul tuturor trimestrelor de sarcină :https://www.focusforhealth.org/maternal-health-and-inflammation/

Așa că dragi părinți, concluziile le trageți dvs. iar hotărârea voastră va afecta copilul pe mai târziu….., în bine sau în rău, ceea ce poate vă va încărca conștiința pentru toată viața.

Multă sănătate !

Surse: https://www.collective-evolution.com/2019/01/02/godfather-of-vaccines-admits-using-orphans-handicapped-children-more-for-vaccine-experiments/ ;

https://www.focusforhealth.org/autism-and-vaccine-debate/

https://burebista2012.blogspot.com

Acest articol a fost publicat în VACCIN (istorie). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.