PSD preia modelul Mircea Badea – reacție dură, ca a realizatorului TV!


Mircea Badea

Mircea Badea, dur cu primarii care dau bani pe spectacole și după aceea se plâng de lipsa fondurilor; azi, după nemulțumirile exprimate în continuare de unii primari, PSD a luat atitudine, preluând modelul Mircea Badea

Cunoscutul realizator Mircea Badea a fost deranjat de pretențiile primarilor de a primi mai mulți bani de la Guvern, asta în condițiile în care se cheltuie bani pe diverse spectacole, unele evident din rațiuni politicianiste, electorale sau… din diferite interese.

”Să presupunem că toți primarii au dreptate și Guvernul trebuie să le dea bani – am o idee extraordinară pentru primari”, a spus Mircea Badea, explicând: ”Sigur, să le dea Guvernul bani – dar dacă tot este foame de bani, băieți, ce ziceți de această idee revoluționară – nu mai dați bani la cântăcioși și actorași!”

Nu mai faceți zilele castanelor, concert de vacanță, concert de seară și de după-amiază, continuă Mircea Badea. ”Voi nu sunteți organizatori de spectacole!”, atrage atenția realizatorul TV.

”Îi auzim vorbind pe primari: trebuie să facem drumuri, școli, canalizare, ceea ce este corect, așa trebuie să facă, dar atunci de ce dau bani la cântăcioși?!”, întreabă vedeta Antena 3. ”Să văd eu pe Instagram poze din Maldive ale cântăcioșilor după ce au prestat pe banii primăriilor și consiliilor județene?”.

Mircea Badea a transmis acest mesaj în emisiunea sa de azi noapte, văzând și mesajul transmis de Liviu Dragnea pe Facebook, prin care îi asigura pe primari că vor primi ”cele mai mari bugete”.

Astăzi, după nemulțumirile exprimate în continuare de unii primari, PSD a luat atitudine, preluând parcă modelul de la Mircea Badea.

Așa cum a spus președintele PSD, bugetul comunităților locale va fi în 2019 cel mai mare din istoria României și va reprezenta aproape jumătate din valoarea bugetului de stat (77 : 164,5 =47%) – subliniază cei de la PSD.

”Cu bună știință sau din neștiință, unii confundă bugetul de stat cu bugetul de stat consolidat și ajung la alte rezultate”, se scrie în mesaj. ”Înțelegem mizele politice care îi mână când critică Guvernul, dar e inacceptabil că îi mint pe cetățenii care i-au votat”.

Deci, PSD folosește termenul dur, ”îi mint” – fapt mai rar întâlnit până acum! De altfel, PSD dă ca argument adresa Asociației Comunelor din România, transmisă doamnei premier – și din care reiese, spune PSD, că ” ”99,9% dintre primarii din România apreciază bugetul rezultat”.

”Apreciem propunerea rezultată în urma consultărilor (…) ca prin Legea bugetului de stat pe anul 2019, pentru secțiunea de funcționare a bugetelor locale să se asigure 1.200 lei/locuitor la nivelul comunelor, orașelor și municipiilor”, se scrie în mesajul adresat premierului.

Ca atare, PSD încheie cu o frază dură, în stil Mircea Badea:

”Celor care continuă să critice le spunem doar atât: mai puțină politică și mai multă onestitate față de comunitățile pe care le conduc”, scriu cei de PSD pe pagina de Facebook.

BUCUREȘTI, 31 ian – Sputnik, Dragoș Dumitriu.

https://ro.sputnik.md/

Acest articol a fost publicat în POLITICA(primari). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la PSD preia modelul Mircea Badea – reacție dură, ca a realizatorului TV!

  1. Emil Stan zice:

    Ar trebui sa socotim câte milioane de euro a dat primăria Capitalei de când a venit acest primar habarnist care plânge pe umerii nostrii ca nu are bani sa cumpere și restul de autobuze OTOKAR care fie vorba între noi sunt puse sa meargă doar pe timp uscat la 28 de grade.? Când rupea milioanele de euro pe tot felul de spectacole ca sa se zbenguie toate panaramele de așa zise cântărețe care nu au muncit o zi atunci numai plânge? Câta ipocrizie din partea acestei politiciene cu ambiții pe la Cotroceni.Este buna de de pus in rama!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.