Ion Țiriac, Ilie Năstase și Simona Halep, dați în judecată de BNR. Reacția dură a lui „Nasty”:


Domnul Isărescu așa conduce banca, e ca și afacerea de la mama lui”

Ion Țiriac, Ilie Năstase și Simona Halep, dați în judecată de BNR. Reacția dură a lui „Nasty”: Domnul Isărescu așa conduce banca, e ca și afacerea de la mama lui”

Ilie Năstase, Ion Țiriac și Simona Halep au fost dați în judecată de către Mugur Isărescu, guvernatorul BNR, după ce au făcut o petiție pentru repunerea in circuitul intern și internațional al Arenelor de Tenis „Progresul”.
Ilie Năstase a dezvăluit că Isărescu le cere un milion de euro celor trei. Primul lider mondial din istoria tenisului l-a criticat în termeni duri pe guvernatorul BNR, anunță prosport.ro.
„Domnul Isărescu așa conduce banca, e ca și afacerea de la mama lui, de la Drăgășani, ne-a dat în judecată și ne cere un milion de euro – mie, lui Țiriac și lui Halep, că am îndrăznit să îi cerem stadionul. Că noi vrem să-l vindem, ca el, sau să facem hoteluri pe acolo… Nu vrem să jucăm tenis”, a spus Năstase la Telekom Sport.
„Eu cu domnul Țiriac mai avem puțin de trăit, dar sper ca ceilalți care rămân, Halep sau ce mai rămâne în urma noastră, o să se bată până o să câștige dreptul să joace acolo”, a mai spus Năstase.
La începutul lunii octombrie 2018, Țiriac a depus o petiție semnată de mai multe personalități din sportul românesc – Ilie Năstase, Virginia Ruzici, Andrei Pavel, Simona Halep sau Horia Tecău. În petiție, Ion Țiriac solicită ca Arenele BNR să fie puse din nou în uz pentru a putea organiza turneul de tenis.
A existat inclusiv o audiere la comisia Senatului, dar și întâlniri între Ion Țiriac și Simona Halep cu premierul de la acea vreme, Mihai Tudose, însă lucrurile nu au depășit acest nivel.
BNR și-a manifestat intenția de a rezolva situația, s-a propus chiar ca Arenele să treacă în subordinea Primăriei Capitalei, numai că totul a rămas la nivel declarativ. La finalul anului trecut, Țiriac, Ilie Năstase și Simona Halep, alături de alte nume din tenisul românes, au dat in judecata BNR, cerând reincluderea Arenelor BNR în circuitul sportiv.
Cazul a fost soluționat de Tribunalul București, care a respins cererea ca fiind „lipsite de interes” și cel în privinta daunelor morale ca fiind nefondat.
Acest articol a fost publicat în BANCI-FMI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Ion Țiriac, Ilie Năstase și Simona Halep, dați în judecată de BNR. Reacția dură a lui „Nasty”:

  1. Citadela zice:

    Foarte interesanta stirea! Ce chestie, sa ceri b n r-ului voie sa redeschizi un centru de tenis, tare de tot si se inscrie foarte bine in directia in care se merge de corporatocratie.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.