Imnul național al României și drapelul României sunt interzise de Papa Francisc și conducerea Ungariei la Miercurea Ciuc!


  Obrăznicia papală și cea ungurească sunt fără margini! Cu ocazia deplasării în țara noastră, în perioada 31 mai-2 iunie […]

Obrăznicia papală și cea ungurească sunt fără margini! Cu ocazia deplasării în țara noastră, în perioada 31 mai-2 iunie 2019, Papa Francisc și premierul Ungariei au prevăzut în Programul vizitei de stat a Suveranului Pontif că la Miercurea Ciuc, în municipiul de reședință al județului Harghita, în ziua de 1 iunie a.c., este interzisă intonarea Imnului național al României „Deșteaptă-te române”, precum și arborarea Drapelului României!

Cu ocazia vizitei oficiale în România, Papa Francisc a acceptat propunerea conducătorilor Ungariei și a reprezentanților U.D.M.R. de la nivelul județului Harghita și municipiului Miercurea Ciuc ca la adunarea publică iredentistă de la Șumuleu Ciuc să fie intonat imnul național al Ungariei, să fie folosită limba maghiară ca limbă oficială, participanții maghiari să fluture mii de drapele ale Ungariei, steaguri ale răposatei Ungarii mari și niște cârpe fabricate de unguri în numele secuilor care nu mai există, fiind maghiarizați. În municipiul Miercurea Ciuc pe toate străzile, în piețele publice, pe toate instituțiile publice ale Statului Român, la toate blocurile de locuințe și pe fiecare casă locuită de maghiari vor fi arborate numai drapele ale Ungariei. În județul Harghita și în toate localitățile din România unde sunt cetățeni români de etnie maghiară vor fi arborate, la fiecare casă și apartament, drapele ale Ungariei care au fost distribuite de bisericile catolice maghiare și prin toate organizațiile antiromânești lăsate să zburde prin țara noastră, mai ales în Ardeal.

La adunarea publică antiromânească de la Șumuleu Ciuc, în prezența Papei Francisc, este prevăzută adoptarea Declarației de autonomie teritorială a Ardealului și alipirea la Ungaria! Mii de participanți maghiari vor purta și vor flutura drapelul Ungariei și drapelul Vaticanului.

Papa Francisc și-a programat să păcătuiască în Grădina Maicii Domnului în preajma Statuii Fecioarei Maria, la Miercurea Ciuc, în Adevărata Țara Sfântă unde trăiește, de multe mii de ani, Poporul Sfânt așezat în Geția Edenică și apărat de Bunul Dumnezeu, de Domnul nostru Iisus Hristos, de Maica Domnului, de toți Sfinții. Am convingerea că Părintele Arsenie Boca, Sfântul Ardealului, îl va ajuta pe Papa Francisc să nu păcătuiască împotriva Poporului Român și a României.

            Pentru ziua de 1 iunie a.c., la Miercurea Ciuc, s-a prevăzut în Programul vizitei Papei Francisc în România că el, împreună cu conducătorii Ungariei și ai U.D.M.R., va urmări din tribuna oficială defilarea formațiunilor militare și paramilitare maghiare, cu uniforme și armament din timpul revoluției ungare de la 1848-1849. Scopul acestei demonstrații este de a le aminti românilor că în anii 1848-1849 armata Ungariei, împreună cu mulți enoriași ai bisericilor catolice maghiare, a ucis peste 40.000 de români și a incendiat circa 270 de sate românești, cu tot cu bisericile românilor.

La această ofensivă, pe toate planurile, a Ungariei și Vaticanului, împotriva Poporului Român și a României trebuie ca autoritățile Statului Român să răspundă rapid prin:

1.Convocarea Consiliului Suprem de Apărare a Țării (C.S.A.T.).

2.Interzicerea vizitei Papei Francisc în România.

3.Interzicerea adunării publice ilegale de la Șumuleu Ciuc, din ziua de 1 iunie 2019, pentru adoptarea Declarației de autonomie a Ardealului.

4.Denunțarea Tratatului de înțelegere, cooperare și bună vecinătate între România și Republica Ungară, ratificat de Parlamentul țării noastre prin Legea nr.113 din 10 octombrie 1996. Ungaria a încălcat numeroase prevederi ale acestui Tratat. Iată câteva exemple:

-Art.1 „România și Republica Ungară își întemeiază relațiile pe încredere, cooperare și respect reciproc.”Ce încredere poate avea România în Ungaria? Se știe că:

a).În Parlamentul de la Budapesta au jurat 300 dintre conducătorii U.D.M.R. și ai Consiliului Național Secuiesc să acționeze pentru obținerea autonomiei teritoriale a Ardealului.

b).Conducătorii Ungariei și ai U.D.M.R., împreună cu Papa Francisc pregătesc dezmembrarea teritorială a României la data de 1 iunie 2019.

-Art.3 „Părțile Contractante reafirmă că se vor abține de la sprijinirea unor acțiuni îndreptate împotriva integrității teritoriale a celeilalte Părți Contractante.”

-Art.4 „Părțile Contractante…reafirmă că vor respecta integritatea teritorială a celeilalte Părți și reafirmă că nu au pretenții teritoriale una față de cealaltă și că nu vor ridica astfel de pretenții nici în viitor.”

5.Declararea ca persona non grata a Președintelui Ungariei, a premierului, membrilor Guvernului și cei ai Parlamentului Ungariei.

6.Obligarea cetățenilor români care au dobândit cetățenia Ungariei să renunțe la aceasta, în termen de cel mult 30 de zile, printr-o lege similară cu aceea adoptată în Slovacia.

Pentru tot ce a pregătit și a făcut Papa Francisc împotriva Poporului Român, a Limbii Române și a României, el are șansa să fie primit în Vatra multimilenară Getică și Vatra Românească cu sloganul: „Afară, afară cu Papa din țară!”. Acest slogan îl va vedea Papa Francisc pe bannerele scrise în limbile română, latină, engleză și chineză. Imagini cu aceste bannere din București și din alte localități din România vor face înconjurul lumii cu ajutorul studiourilor de televiziune, presei, internetului și facebook-ului. După acest „succes” mediatic, Papa Francisc are șanse mari să-l urmeze pe fostul Papă Benedict al XVI-lea, să se retragă într-un anumit loc… mai izolat.

Deocamdată, Papa Francisc are șansa să aleagă între a renunța la vizita în România din acest an sau a fi obligat să se retragă din funcție și să plece la mănăstire.

                                                                                    Dr. Gheorghe Funar

                                                                        Președintele Partidului România Noastră

Imnul național al României și drapelul României sunt interzise de Papa Francisc și conducerea Ungariei la Miercurea Ciuc!

ALERTĂ NAȚIONALĂ: Imnul și Tricolorul românesc INTERZISE de Papa Francisc la vizita sa în ROMÂNIA ?

http://www.condeiulardelean.ro/articol/papa-francisc-acceptat-sa-fie-prezent-la-declararea-autonomiei-teritoriale-ardealului

 

Reclame
Acest articol a fost publicat în UNGURI(politic), UNGURI(tupeu). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

42 de răspunsuri la Imnul național al României și drapelul României sunt interzise de Papa Francisc și conducerea Ungariei la Miercurea Ciuc!

 1. Ene Constanta zice:

  Sa se interzica venirea Papei in Roamania ! Mergi in Ungaria Papa! Nu ai ce cauta pe pamantul nostru sfant pe care nu il recunosti! Afara ! Afara ! cu Papa sin tara !

  Apreciază

  • ungureanu carmen zice:

   eu nu cred…e doar o provocare… nu va lasati pacaliti…papa e o persoana buna si umila!

   Apreciat de 1 persoană

   • Claudiu Ozarchevici zice:

    Asa este!

    Apreciază

   • Mihaela Hacman zice:

    Nu cred ca se va incalca legislatia Romaniei care spune la HG 1157/2001 referitor Normele privin arborarea drapelului de stat care spune la Art. 6. – Pe teritoriul României drapelele altor state pot fi arborate numai împreună cu drapelul naţional al României şi numai cu prilejul vizitelor cu caracter oficial de stat, al unor festivităţi şi reuniuni internaţionale, pe clădiri oficiale şi în locuri publice stabilite de autorităţile administraţiei publice locale.

    Apreciază

  • Anna zice:

   Salut eu sunt un cetățean român de etnie maghiară dar eu cred că împreună putem trăi în pace și în liniște și putem să facem că țara asta sa fie o țară europeană unde etnia sau naționalitatea sa nu mai fie o problema,mai ar fi că sa putem împreună să construim o țară unde copiii noștrii sa trăiască în bunăstare să aibă loc de muncă să aibă o viață bună să informația în legătură cu venirea papei nu este așa cum scrie domnul acela care lucrează acum pentru îndepărtarea noastră dar totuși trăim și noi aici și iubim țara asta fie că suntem maghiari ,români sau orice alta nație mai important ar fi că sa construim împreună o țară mai bună pentru copii noștri .

   Apreciază

   • pop zice:

    Bravo, esti printre putinii cetateni de etnie maghara care gindeste foarte bine !

    Apreciază

   • Dan 3 zice:

    Respectele mele, stimate domn….și da!…aveti perfectă dreptate! Doar că pentru a înțelege așa ceva, ai nevoie de educație și de bun simț! Lucruri care la noi în țară au devenit opționale….o zi bună la toată lumea.

    Apreciază

   • Iulian zice:

    Anna asteas interese platite,(divide et impera),noi ne certam intre noi ei isi umplu valize de bani,noi treb sa gandim cine are acest interes…

    Apreciază

   • Popa Daniela zice:

    Iti multumesc ca gandesti asa,asta vrem si noi,romanii,o tara mai buna pt noi toti!
    Numai bine!

    Apreciază

   • Dumitru zice:

    Frumos spus așa este nnormal

    Apreciază

   • Gabriela? zice:

    Intrebarea mea este ….de ce atunci cand noi Cetățeni romani de etnie romana când ne întâlniți in magazine,mall-URI etc, ne vorbiți in maghiara cu toate ca sunteți pe teritoriul României și Cunoaște-ți foarte bine limba românească????
    Voi aveți țara voastră , mergeți acolo și stați liniștiti acolo, lăsați Țara Românească pentru copiii noștri pentru viitorul lor.

    Apreciază

  • Gh. D. zice:

   Mesajele Papei sunt pacifiste si cu indemnuri la consens si buna intelegere ! Vizita Papei in Romania este la invitatia autoritatilor romane si este un eveniment pentru ROMANI !
   Poporul roman este majoritar ortodox, dar conciliant. Autoritatile romane trebuie sa-si indeplinesaca obligatiile constitutionale ! Sunt un crestin ortodox care-l apreciaza pe Papa.

   Apreciază

 2. Constantin Oancea zice:

  Cum își permit acești nemernici o asemenea obrăznicie ?Cine l-a invitat in România ar trebui sa oprească /anuleze vizita in situația in care ei au stabilit interzicerea imnului si a steagului românesc .Ce fel de stat unitar este acesta !?! Unde este infractorul șef di inculpatul, ambii la conducerea parlamentului?! Unde este președintele ?!?

  Trimis de pe iPhone‑ul meu

  Apreciază

 3. Rafira Candin Ccristea zice:

  Nu are nici un drept sa interzica asa ceva in Romania, sa mearga in Ungaria

  Apreciază

 4. Doina-Maria Constantin zice:

  E revoltator !!!!!!! Papa nu cunoaste istoria noastra si ungurul a spus-o pe a sa, in favoarea lor. Trebuiesc luate masuri de urgenta.

  Apreciază

 5. Doina-Maria Constantin zice:

  Cu sigurata, daca aceasta stire este adevarata, Papa Francesco nu cunoste istoria noastra iar ungurul i-a relatat una falsa, in favoarea lor. Trebuiesc luate masuri de urgenta din partea Romaniei!

  Apreciază

  • Szilvia Magyari zice:

   Nu cred ca ie adevarat ce ie scris ie provocare! Dar doana Doina-Maria Constantin cred ca dumneavoastra nu stiti istoria

   Apreciază

   • Petru zice:

    Fiti buna si spuneti-ne dumneavoastra care este istoria!? ..poate teoria masonului yudeo-maghiar Roesler, sau o teorie similara care sa va mangaie urechile si orgoliile? ..nicidecum ca atunci cand ati ajuns aici, ati dat peste/si v-ati luptat cu bastinasii/pamantenii acestor locuri, nu? sau inca credeti ca ati debarcat pe pamantul asta ca pe o insula pustie de prin Pacific, unde nu era tipenie si picior de om? ..lasand la o parte faptul ca maghiarii de azi sunt o amestecatura de germani, sarbi, romani, evrei, tigani etc pe un fond/baza genetica asiatic-mongoloida, si ca printre f f multi maghiari sunt defapt foarte multi romani maghiarizati, trebuie sa intelegeti ca in fata lui Hristos la judecata, nimeni si nici voi, nu se va prezenta in fata Lui cu teritorii-munti, paduri, campii si nici cu steaguri, ci cu inima si constiinta! Aveti grija ca nu cumva a voastra sa fie prea neagra de ura si frustrare si constiinta voastra patata si plina de venin si minciuni! Recunoasteti ca ati venit pe pamantul asta nepoftiti/cu sabia, si ati ramas aici si ati asuprit populatia bastinasa, le-ati refuzat drepturile si v-ati dedat de multe ori la barbarii si atrocitati animalice! Chiar si acum va cresteti copiii sa dispretuiasca si sa urasca in loc sa-i educati in spirit fratesc si crestin- cresteti si cultivati ura si dezbinarea in inimile si constiintele lor (si voi si urmasii vostri va condamnati in fata lui Dumnezeu prin asta). Poporul roman e bun si tolerant si vrea doar sa traiasca in pace, si fara sa fiu subiectiv- vad constant ca din tabara ungureasca se trezesc mereu si mereu unii care improasca cu venin si incita la ura si separatism! Dreptatea, pacea si adevarul vin de la Dumnezeu si sunt pe placul Lui.. ce faceti voi sa cultivati asta si sa fiti in legea Lui!?

    Apreciază

 6. Mircea Monu zice:

  Domnule Gh. Funar, sunteţi sigur că aşa este planificat, că aşa se va întâmpla sau este o agitaţie demagogică a unui şef de partid cvasiinexistent?… Dacă nu se va întâmpla aşa, vă veţi da demisia din funcţia de preşedinte a respectivului partid ori, în stilul dvs. caracteristic,veţi spune că nu s-a mai întâmplat aşa tocmai din cauza… atitudinii dvs. ferme?!?…

  Apreciat de 1 persoană

 7. Valentin Ionascu zice:

  Incredibil cât tupeu pot să aibă unii ca să îți interzică arborarea drapelului national la tine în țară!

  Apreciază

 8. Muresan Luminita zice:

  Nici poveste .Asta e o strategie masonica de a arunca in Papa și al elimina . Le trebuie un țap ispășitor. Și arunca in Papa. Este o lovitura de stat din partea puterii oculte care conduce lumea . Nu orice zboară se mănâncă . Sa va fie rusine !

  Apreciază

 9. stina zice:

  si eu cred ca e o provocare …de data asta de dobitoci romani anarhisti ….dar au si ungurii dobitocii lor …va mai dura pana sa invatam sa ne respectam reciproc unii pe altii …si peste toate incultura si egoismul…inca
  7

  Apreciază

 10. NIȚĂ-CREANGĂ COSTICĂ zice:

  DOAMNE, PĂZEȘTENE ȘI APĂRĂNE…AȘA CEVA , NICI ÎN GLUMĂ NU TREBUIE SPUS…TREBUIE EXECUTAȚI TOȚI CEI CARE AU FĂCUT LOVITURA DE ȚARĂ ÎN CONTUMACIE CU OCULTA MONDIALĂ ȘI CU MAONI….

  Apreciază

 11. suceavasorin zice:

  De necrezut !

  Apreciază

 12. Teiu Neculai zice:

  Dacă guvernul României mai are un pic de demnitate trebuie să ia măsuri ca această manifestare să fie interzisa. Nu au ce căuta la noi cei care vor să vină cu astfel de gânduri.

  Apreciază

 13. Nu cred că papa a spus așa ceva!!

  Apreciază

 14. liviu zice:

  papa ii cea mai neutra persoana din lume…invitatia a fost facuta de daniel…asa ca nu cred ca ungurii au pretentii la ceva

  Apreciază

 15. Nora Marinca zice:

  Asa ceva……Nu ne miram de câte lucruri sunt în stare unii. Sper să ne ajute Dumnezeu, dar nu stați….. luați măsuri.Aici e România, vatra strămoșească apărată cu sangele Românilor, nu al altora. Regulile trebuie făcute de Români.

  Apreciază

 16. Stefan naghi zice:

  Atunci sa stea acasă la el..,,,NU avem nevoie de așa oameni chiar dacă este PAPA

  Apreciază

 17. Simon Ioan Nicolae zice:

  CA Vine papa francisc e bine Venit Dar el Interzice itmul si drapelul Roàmìniei e o Escrocherile Ungariei Borsevice si sìnt Secrete Care nu le Spune Vaticanului cà Omenirea Sa Ucide Ìntre Iei si in paratezà sìnt Documente De O Valoare Estimabila si Valoroase Care Vaticanul le Ascunde De Romàni Chiar Si papa paul aldoila a ascuns Da Roàìni ca e adoilea IRUSALIM

  Apreciază

 18. Marian Stefan Marica zice:

  Nu sunt sigur că este adevărat,dar dacă este adevărat atunci ar trebui să se ia măsuri de urgență de către statul român. I-ar dacă nu se ia măsuri atunci cu mic cu mare din toată țara să mergem acolo cu steagul României și să cântăm cu sufletul și inima,cu trupul și mintea imnul țări noastre să vedem ne interzice careva

  Apreciază

 19. Lupul Dacic zice:

  Nimeni nu citeste cind a fost postat articolul…din februarie :))))
  Asta inseamna ca intre timp se pot schimba multe. Informatia de la vremea respectiva asta a fost…azi poate si-au dat seama ca era prea cotoioasa si ar fi iesit scandal mare iar azi venirea bosorogului sa fie ok.
  Pentru asta de fapt inseamna orice atentionare…sa se i-a masuri, sa se preintimpine ceva ce nu e bine, nu place, supara, etc. In functie de rezultatul pe care il are informatia la public, ei vor lua masuri. Daca lumea nu se agita, merg mai departe…daca iese tambalau se repliaza. Asta face si Funar…atentioneaza ce vor sa faca altii, dar daca acei altii se repliaza atunci informatia lui Funar a reusit sa stopeze!

  Apreciază

 20. Jimmy zice:

  Doamne, mare e grădină Ta si multi sar gardul desi poarta e larg deschisă.
  Felicitări autorului articolului, ai dres-o până la urma si i-ai facut si putina reclama luptătorului național Funar Gheorghe ca tot nu am mai prea auzit nimic de el in ultima vreme.

  Apreciază

 21. Fekete zice:

  Sunt de etnie maghiara si nu sunt de acord nici cu UDMR nici cu papa Francis sa ne lase in pace cu ideile lor .. astia cauta sa ne divizeze, sa plece UDMR la papa Francis.. asta e bataie de joc pe fata ati auzit asa ceva in alte tari ?? Eu nu.. fiecare tara are steagul si istoria ei si trebuie sa ne respectam.. la noi in tara sa vina care accepta noastra fara ne impuna ideile lor haotice..

  Apreciază

 22. Andrei zice:

  Poate moare

  Apreciază

 23. Liviu zice:

  Spunetii la Papa sa mearga sa faca copii cu mama lui daca nu ii convine de Drapelul si de imnul Romanesc
  Ce P……. Mamii lui
  Nu ii convine atunci sa nu vina in Romania 🇷🇴

  Apreciază

 24. Luminați-va fraților.. Nu vor face asa ceva.. Ca vor fi linșați, nu se va mai tine cont de numele Orban sau Papa.. Francisc.
  Totjl este pana la Patriotism și Naționalism.. Dacă aceste principii sunt încălcate. Înseamnă că au încălcat Legile și Constituția tarii noastre..
  Asa cum știți tara noastră face parte din NATO.. ȘI UE. și indiferent de funcție și grad. Au un alt comportament.. Vor plăti. Civil sau Penal
  Asa sa ne. Ajute Dumnezeu, Amin.

  Apreciază

 25. Urmas de geto-dac zice:

  M-am distrat copios cititind postarile dumneavoastra doamnelor si domnilor , la acest articol desi vechi , mai actual ca oricand.
  Cat patriotism ….brava romani , brava Romania. Intereseaza pe cineva ca-n imnul ce-l prea-slaviti ca fiind ”sfant” , ne cantam cotropitorii ? Mai stiti vreo natie sa faca asta , sa-i slaveasca pe cei ce le-a trecut stramosii prin foc si sabie si le-au siluit femeile ? Va mirati de ce suntem spulberati ca neam daca suntem atat de ”inteligenti” incat sa ne slavim cotropitorii in imnul de stat si plus la asta sa ne si mandrim ca ”existam ” de o amarata de suta de ani cand , in fapt , noi suntem pe aceste meleaguri de cel putin cinci mii de ani ? Nu blamez insemnele nationale , le respect, dar nici indiferent la o minima analiza nu pot sa fiu.
  Daca eram cat de cat patrioti i-am fi votat chiar si cu scarba pe astia de la PSD pentru ca au scamosat bancile si multinationalele , semnalul clar fiind , ca nu mai suportam sclavia lor. Aveau nevoie de sustinerea tuturor , v-o spune un votant de la lovitura de stat din ’89 incoace, de asa zis ”liberali” . Dar nu , romanul voteaza corporatiile , mandru ca-i roman , sluga perfecta…. De aici inainte e verde la tot cu o sete mai abitir ca pana acum , deja au pierdut foarte mult timp. Vor pradui si concepe legi astfel incat tu romane , sa nu mai poti face , misca sau spune nimic.
  Tuta de Dragnea ajunge la inchisoare pentru ….?!?! , chiar nu-i gaseau alte acuze, sincer, chiar nu aveau ce ? …ma-ndoiesc. Au asteptat rezultatul alegerilor ca sa stie cui se-nchina . Asta cazand in alegeri , l-au matrasit . De fapt era pe teava dar fraierul nici nu s-a prins. .
  Justitie independenta , presedinte de stat dedicat tarii , partide dedicate tarii ….sa fim seriosi
  Asa ca fratilor , nu va mai infoiati izmenele , astea-s frectii la piciorul de lemn pe care nu le va auzi nimeni , asta nu-i patriotism , asta-i ceva ce incepe cu cre – si rimeaza cu patriotism , atat . Mai vrem asta sau vrem cu adevarat o schimbare in mentalul colectiv ?
  Sa ne trezim atunci , adevarata realitate nu asta este .Abtineti-va va rog de la injuraturi , demonstrati inteligenta si veniti cu argumente certe si motivari pragmatice daca vreti cumva sa catologati intr-un fel sau altul ca fiind comentariul meu. Vremea discordiei chiar a trecut . Haideti sa ne construim tara dar pe fundamente temeinice si pe unirea romanului cu romanul .Nu conteaza cine de la ce e, ca-i de la PSD, UDMR, PNL sau alte formatiuni . Sa respectam , apreciem si sa blaman sau refuzam atunci cand nu servesc intereselor tuturor. Romanii de cetatenie maghiara sunt fratii nostrii , romii / tiganii sau alte minoritati pe care le stiti ca traiesc in Romania , suntem cu totii frati , nu mai faceti jocul astora ce vor sa ne dezbine . De la lovitura de stat din ’89 si mai ‘nainte , eu m-am saturat sa le tot facem jocul . Sa ne redescoperim adevarata istorie , sa ne recastigam stima de sine si stima de sine ca natie , sa fim constienti ca traim pe aceeasi planeta si deci , toate natiunile sunt frate si sora cu noi , nimeni nu e mai presus si nimeni mai prejos. Daca acceptam divizarea si ”luptam” in continuare , in fapt cu propriile himere , ei -”maretii” , cei ce conduc lumea , prospera. Asa au pornit crize economice , epidemii , razboaie pentru ca ei sa prospere .Acum si UE bazata pe ordine venite dintr-o singura directie. Dar pentru ca ei sa prospere cineva trebuia ca sa le faca jocul . Noi suntem aceia . Noi . Eu , tu ce-l ce citesti acum si toti cei de langa de noi .
  Ei , nu au nici o vina , si-au urmat propriul interes dar nu ar fi existat insa , fara noi.
  Un razboi nu se duce fara soldati . Am fost atat de manipulati incat ne-an declarat intr-o lupta continua, nici nu a contat cine contra cui . Lupta sa fie.
  Numai bine romani , schimbarea vine cu fiecare dintre noi , sa ne gandim la asta atunci cand inghitim totul pe nemestecate.
  Cu respect,

  Apreciază

 26. geon zice:

  astea trb starpiti sa dispara..sa dea o leg ca in rusiea!!!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.