Geneticienii au explicat fenomenele misterioase, considerate anterior paranormale


Генетики объяснили загадочные явления, раннее считавшиеся паранормальными

Descoperirea uimitoare a oamenilor de știință ruși explică multe fenomene „paranormale”. Oamenii de știință ruși au reprogramat ADN-ul uman folosind cuvinte și frecvențe. Genetica a explicat în cele din urmă astfel de fenomene, care cîndva erau considerate misterioase: clarviziunea… intuiția… tămăduirea fără bisturiu (healing)… lumina „supranaturală”…. aura… și așa mai departe.

Descoperirea a fost făcută de oamenii de știință ruși, care s-au încumetat să pătrundă în acel domeniu al ADN-ului, pe care cercetătorii occidentali nu l-au putut studia. Cercetătorii occidentali și-au limitat cercetarea la 10% din ADN-ul nostru, partea responsabilă pentru construcția de proteine. Ei au considerat că restul 90% din ADN reprezintă „gunoi” genetic.

Un grup de oameni de știință ruși, în frunte cu biofizicianul și biologul molecular Petru Gariaev, dimpotrivă, a decis că o parte atît de mare a ADN-ului nu ar putea, pur și simplu, conține informații valoroase. Pentru a explora misterele acestui „continent” necunoscut, ei au unit forțele lingviștilor cu geneticienii, pentru a desfășura un studiu neobișnuit, menit să testeze efectele vibrațiilor și cuvintelor asupra ADN-ului uman.

Ei au descoperit un lucru absolut neașteptat: datele sînt păstrate în ADN-ul nostru, așa cum sînt stocate în memoria calculatorului. În plus, s-a dovedit că codul nostru genetic utilizează regulile de gramatică și de sintaxă într-un mod foarte apropiat limbajului uman!

Ei au aflat, de asemenea, că chiar și perechile de structuri alcaline ale ADN-ului respectă regulile de gramatică și de sintaxă. Se pare că toate limbile noastre umane sînt doar verbalizarea ADN-ului nostru.

Modificarea ADN-ului în cuvinte și fraze vorbite

Cea mai frapantă descoperire dintre toate cele făcute de grupul de oameni de știință este că ADN-ul viu uman poate fi schimbat și reconstruit rostind cuvinte și fraze.

Cheia către schimbarea ADN-ului cu cuvinte și fraze se află în folosirea frecvenței corecte. Prin folosirea frecvențelor radio și de lumină modulate în mod corespunzător, rușii au putut să influențeze metabolismul celular și chiar să corecteze defectele genetice.

Folosind frecvențele și limba grupul a obținut rezultate incredibile. De exemplu, ei au transmis cu succes imagini informative de la un set de ADN la altul. În cele din urmă, ei au reușit chiar să reprogrameze celulele unui alt genom, fără un bisturiu, fără a face o singură tăietură, au transformat embrionii de broască în embrioni de salamandră.

Studiul oamenilor de știință ruși reprezintă o explicație științifică a motivului de ce sugestia și hipnoza au un efect atît de puternic asupra oamenilor. ADN-ul nostru este în mod natural programat să „răspundă” la cuvinte. Ezotericii și liderii spirituali au știut întotdeauna despre acest lucru. Toate formele de sugestie și „energie mentală” se bazează, în cea mai mare parte, pe acest fenomen.

Cercetările oamenilor de știință ruși ajută, de asemenea, să fie explicat faptul de ce aceste metode secrete nu sînt la fel de reușite pentru toți aceia, care le folosesc. Deoarece o „comunicare” bună cu ADN-ul necesită frecvența corectă, persoanele cu procese interne dezvoltate sînt mai capabili să creeze în mod conștient un canal de „conexiune” cu ADN-ul.

Persoanele cu conștiința bine dezvoltată vor avea nevoie de mai puține dispozitive (pentru folosirea frecvențelor radio sau de lumină). Oamenii de știință cred că odată cu dezvoltarea conștiinței, oamenii vor putea să obțină rezultate folosind doar cuvintele și gîndurile proprii.

ADN-ul și intuiția: cum funcționează intuiția și de ce oamenii vor fi în stare acum să o folosească

Oamenii de știință ruși au descoperit, de asemenea, baza genetică a intuiției sau așa cum o mai numesc ei, „hipercomunicarea”. Hipercomunicarea este un termen folosit pentru a descrie o situație în care o persoană primește brusc informații de la o sursă externă, nu din baza cunoștințelor sale personale. În epoca noastră acest fenomen a devenit din ce în ce mai rar. Cel mai probabil acest lucru se întîmplă, deoarece cei trei principali factori, care împiedică hipercomunicarea (stresul, anxietatea și hiperactivitatea creierului) au devenit extrem de frecvente.

Pentru unele fiinţe vii, cum ar fi furnicile, de exemplu, hipercomunicarea este strîns interconectată la viața lor de zi cu zi. Știați că atunci cînd furnica „regina” este îndepărtată fizic din colonie „curtenii” ei continuă să lucreze și să construiască în conformitate cu planul? Dacă însă ea este ucisă, tot lucrul se oprește imediat. Evident, pînă cînd regina furnică este în viață, ea are acces la conștiința membrilor coloniei sale prin intermediul hipercomunicării.

Acum cînd oamenii de știință ruși au descoperit fundalul biologic al hipercomunicării, oamenii ar putea să-și recapete abilitățile pierdute, să învețe să le folosească din nou. Oamenii de știință au descoperit că ADN-ul nostru poate crea așa-numitele „găuri de viermi magnetizate”. Aceste „găuri de viermi” sînt versiuni miniaturale ale podurilor, care formează stele aproape dispărute (acestea se numesc podurile lui Einstein-Rosen).

Podurile Einstein-Rosen conectează diferite zone ale Universului și permit transmiterea informațiilor în afara spațiului și timpului. Dacă am putea să conștientizăm activarea și gestionarea unor astfel de conexiuni, atunci am putea folosi ADN-ul nostru, pentru a transmite și a primi informații din rețeaua de transmisie de date a Universului. Am putea contacta și alți membri ai rețelei.

Rezultatele obținute de savanții şi cercetătorii, ruși sunt atît de revoluționare, încît este, pur și simplu, imposibil să credem în ele. În prezent, avem deja cîteva exemple, cînd oamenii folosesc anumite metode, cel puțin la un anumit nivel. De exemplu aceea, care reușesc să vindece prin telepatie sau healing fără bisturiu.

Potrivit opiniei multor oameni de știință, interesați în mod activ de cercetarea ADN-ului de către ruşi, rezultatele acestor lucrări reflectă schimbările semnificative, care au loc cu Pămîntul nostru, cu Soarele și cu Galaxia. Aceste modificări se răsfrîng şi asupra ADN-ul uman și influențează dezvoltarea conștiinței umane în moduri, pe care noi le vom putea înțelege pe deplin numai în viitorul îndepărtat.

http://ecology.md/

Acest articol a fost publicat în VIATA LIBERA ( adn). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.