Iată cum arată cel mai mare automat de vândut mașini din lume


Îți aduci aminte de mașinuțele cu care se jucau toți băieții în copilărie? Pentru că distracția nu trebuie să înceteze doar pentru că ai crescut mare, Autobahn Motors, din Singapore, a proiectat o jucărie pentru „copiii adulți”.

O colecție de până la 60 de mașini performante se află expusă într-un turn de sticlă de 15 etaje. Iată povestea celui mai mare automat de vândut mașini de lux din lume.

Oricine poate căuta o mașină clasică în automatul de vândut mașini al Autobahn Motors

Ca și cum ar cumpăra o pungă de chipsuri sau o doză de suc, clienții folosesc un ecran tactil de la parter pentru a trece în revistă selecția de mașini, care variază de la mașini moderne, cum ar fi Lamborghini Aventador, până la mașini clasice, cum ar fi Ferrari 512 M sau Morgan Plus 4 din 1955.

Mașina aleasă sosește într-un minut sau două și clienții pot să o vadă, să o testeze sau să o cumpere pe loc. Procedura pare sigură, însă personalul se află întotdeauna la fața locului pentru a supraveghea întreaga operațiune.

Conceptul îi aparține managerului Autobahn Motors, Gary Hong, și a fost inspirat de o vizită la magazinul cu jucării făcută alături de fiul său, unde a văzut mașini de jucărie dispuse pe verticală. Astfel i-a venit ideea să procedeze la fel cu mașinile din showroom-ul său.

Deși este cea mai înaltă din lume, această creație nu este și prima de felul său. În SUA și Japonia au fost deja puse în practică astfel de idei, cum ar fi Carvana de opt etaje din San Antonio, Texas.

Conceptul a luat naștere după ce proprietarul a fost inspirat de o vizită la magazinul cu jucării făcută împreună cu fiul său

Între timp, Hong și echipa sa încearcă să obțină patente pentru o parte din tehnologia folosită, patente care ar putea fi folosite în țări care se confruntă cu lipsa de spațiu sau cu probleme de management al inventarului.

Deocamdată, suntem fericiți că putem admira frumusețile expuse aici.

Sistemul de lifturi al automatului va trimite la parter mașina aleasă de client

https://incredibilia.ro/

Acest articol a fost publicat în CURIOZITATI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.