Noua programă școlară din Marea Britanie: Din 2020, copiii de cinci ani din școlile primare vor învăța despre relațiile homosexuale și transgender


Imagini pentru gradinita in anglia

Părinții nu vor mai avea dreptul de a nu-și lăsa copiii la ore de educație sexuală

Noua programă școlară din Marea Britanie prevede că toți copiii care au împlinit 5 ani, din școlile primare(5-11 ani), vor învăța despre relațiile homosexuale și transsexuale, ca parte a orelor obligatorii.
Programa școlară a ministerului cu privire la noile cerințe, care va fi lansată la nivel național anul viitor, va fi publicată luni, relatează Daily Mail.
De asemenea, documentul va schița planul privind retragerea, de anul viitor, a drepturilor părinților de a nu-și lăsa copiii care au împlinit  15 ani să participe la ore de educație sexuală.
Noua programă va anula astfel dreptul părinților de a opta pentru ca ai lor copii din școlile secundare să participe sau nu la orele de educație sexuală.
Din momentul în care va intra în vigoare noua programă școlară, directorii
 vor fi obligați să-i facă pe copii să participe la aceste lecții, informează The Sunday Times.
În cadrul schimbărilor, elevii din școlile secundare (11-16 ani) vor avea cel puțin o oră obligatorie despre educația sexuală, inclusiv despre daunele cauzate de mutilarea genitală a femeilor. Violența în familie și căsătoriile forțate vor fi, de asemenea, în centrul atenției.
Anunțul vine după ce peste 300 de părinți și copii s-au adunat recent în fața unei școli primare din Birmingham pentru a protesta față de predearea lecțiilor despre homosexualitate și sex.
Acest articol a fost publicat în EUROPA(Anglia), HOMOSEXUALI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Noua programă școlară din Marea Britanie: Din 2020, copiii de cinci ani din școlile primare vor învăța despre relațiile homosexuale și transgender

 1. Ene Constanta zice:

  Ati inebunit de tot ! De ce trebuie acesti copii de 5 ani sa mearga la ora de educatie sexuala in loc sa invete sa scrie,sa citeasca,sa socoteasca,sa invete cum sa se comporte ? vai de capul vostru…dar care cap….

  Apreciază

  • citadela zice:

   In NOUA platforma educationala tinarul inainte de toate trebuie sa fie un consumator perfect, eficient ceea ce include si distractiile, consumator de sex, si nu-i o gluma, este oficial, se poate verifica in documentele oficiale. Doar pentru asta au nevoie de cei care vor ramine, restul…Dumnezeu cu mila!

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.