„Primii suedezi”, noul documentar al SVT


 

Dorinta unei anumite etnii de a distruge rasa alba este vizibila in Suedia. Au inceput socialistii in anii ´70 si continua si azi. Populatia suedeza va fi primul popor alb european inghitit de arabo-afro-asiatici adusi din Lumea a Treia in acest scop.

Documentarul despre „primii suedezi” cu piele inchisa provoaca groaza pe Twitter. Provoaca groaza si cu asta raman fiindca practic nu pot face nimic, nu pot schimba nimic.

maxresdefault-750x422

Datorita spalarii pe creier si indoctrinarii timp cateva generatii cu egalitatea, toleranta si ajutorarea celor nevoiasi – asa cum ii invata si Hristos pe crestini – suedezii si-au sapat singuri groapa.

In 1933, istoricul german Oswald Spengler a scris: „Toate sistemele comuniste din Occident de fapt deriva din gandirea teologica crestina. …Crestinismul este bunica bolsevismului.”  https://nationalvanguard.org/2019/02/why-europeans-must-reject-christianity-part-ii/

1072533403

Un anunt pentru un viitor documentar despre „Primii suedezi”, care au fost cu pielea neagra si ochi albastri, a ingrozit suedezii care si-au exprimat oroarea si negarea pe Twitter.

Seria va incepe sa se difuzeze la televiziunea suedeza in aceasta saptamana, miercuri, iar atunci cand canalul SVT a inceput sa o promoveze saptamana trecuta, unii suedezi au reactionat pe social media cu neincredere si furie.

Documentarul va analiza tehnologia ADN care a dezvaluit mai multe despre modul in care Suedia a fost populata dupa era glaciara detaliind modul in care primii suedezi din tara au fost negri cu ochi albastri si au venit dinspre sud, erau vanatori si colectori. Acolo, li s-a alaturat rapid un alt val de imigratie, de data aceasta din Est, ceea ce a dus la imbatranirea celei mai diverse populatii a Europei, a afirmat noul documentar emis de canalul suedez national de televiziune SVT.

índice

„Primii suedezi”, noul documentar al SVT, a fost intampinat cu reactii critice si furie impotriva difuzarii sale.

Mattias Jakobsson

Mattias Jakobsson, profesor de genetica la Universitatea Uppsala

Mattias Jakobsson, profesor de genetica la Universitatea Uppsala si cercetator al proiectului Atlas, care are drept scop crearea unei harti a genomului populatiei timpurii a Suediei, a subliniat ca, spre deosebire de suedezii de astazi, stramosii lor aveau piele intunecata, ca mostenire a originii lor africane.

„Ei par a fi destul de asemanatori cu oamenii care in acel moment traiau in Luxemburg, Spania si Germania de astazi, aspectul lor ar fi neobisnuit astazi, ochi albastri cu piele intunecata”, spune Jakobsson. Cel mai bun exemplu al transformarii negrilor in suedezi blonzi, este chiar el:-)))

La scurt timp dupa sosirea lor, s-au amestecat cu oameni din Rusia de astazi, care au adus o tehnica mai moderna pentru fabricarea uneltelor de vanatoare si sageti, a raportat SVT.

Noul grup de populatie a trait din vanatoare, foci, si pescuit, si avea o culoare mai deschisa a pielii, ceea ce a facilitat absorbtia vitaminei D in latitudinile nordice. In secolele urmatoare, cele doua grupuri s-au contotopit efectiv, producand unele dintre cele mai diverse populatii ale Europei in acel moment.

E adevarat ca invingatorii scriu istoria, adica numai minciuni si manipulare.

Sursa: https://sputniknews.com/viral/201902181072533012-sweden-documentary-dark-skin/

https://karensmithdotblog.wordpress.com/

Acest articol a fost publicat în EUROPA(socanta). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.