Dentiștii din Timiș spun că unii medici străini primesc drept de practică „din milă”- Medicii din România Care nu știu Limba Română


Tot sa mai ai incredere ca pleci de la dentist cu toti dintii 😀

Acuzaţii grave privind medici străini care ar obţine ilegal dreptul de a profesa vin chiar din interiorul breslei. Reprezentanţii Colegiului Medicilor Dentişti din Timiş vorbesc despre străini care nu ştiau o boabă de română, dar aveau atestat de cunoaştere a limbii, un act obligatoriu pentru dreptul de practică. Susţin chiar că au informaţii despre o reţea de la centru prin care atestatul s-ar da pe două mii de euro. Conducerea Colegiului Naţional al Dentiştilor respinge acuzaţiile.

14 Februarie 2019, 21:40 (actualizat 14 Februarie 2019, 21:55) | 

Cei de Colegiul Medicilor Dentişti Timiş spun că la ei s-au prezentat mai mulţi străini care nu vorbeau româneşte, dar aveau atestat că ştiu limba, de la colegiul naţional. Cu unul dintre ei, Ammar Adi, s-au înţeles doar în franceză.

Medicii cu drept de practică în România pot lucra oriunde în Uniunea Europeană. Pentru unii străini, ţara noastră ar putea fi o rampă de lansare spre Occident, spun dentiştii timişeni care au depus şi o plângere la Parchet.

Conducerea Colegiului Medicilor Dentişti din România spune că a decis în ianuarie să verifice dosarele tuturor dentiştilor care au drept de practică în ţară. Sunt 22 de mii în registre, din care 20 de mii apar ca activi. Câteva sute sunt străini.

Aici video:

http://stiri.tvr.ro/denti–tii-din-timi–spun-ca-unii-medici-straini-primesc-drept-de-practica-din-mila_841793.html#view

Primită de la o doamnă stomatolog:

Stimați colegi,

E timpul să spunem cu toții adevărul!

Vreau să vă informez că în una din ședințele Consiliului Județean a Colegiului medicilor dentiști Timiș, BXX-ul Timiș a informat Consiliul despre acesată situație , exact cum s-a întâmplat și exact cum s-a spus în material. Există și proces verbal, cu punct și virgulă.

Rugăm să ne fie puse la dispoziție EMc-urile , chitanțele cu plata cotizației, polițele de malpraxis unde vom vedea adresa locului de muncă și adresa de domiciliu, precum și corespondența purtată cu acest dr.Adi Amar. Chiar sunt curioasă cine vorbește limba franceză dintre dvs? Colegul dr.Adi Ammar când a venit la Colegiul Timiș nu știa nici limba română, nici engleză, nici germană. Doar limba franceză! În plus, avea ca și însoțitor al dânsului, un interpret(traducător). Suntem 4 martori!!!!! Sau aveți speranța că acest coleg a învățat limba română într-o săptămâna? Chiar credeți că l-ar putea depăși pe Titulescu în acest sens?

Parlez vous francais?

https://www.incorectpolitic.com

Acest articol a fost publicat în SANATATE(sistem).. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Dentiștii din Timiș spun că unii medici străini primesc drept de practică „din milă”- Medicii din România Care nu știu Limba Română

  1. Ene Constanta zice:

    Meritam…va bateti joc de noi….ce cautati fratilor la acesti asa zisi medici ? nu mai avem medici romani ? mai cautati dragilor,mai cautati ,mai avem medici romani fff buni !

    Apreciază

  2. CK zice:

    La fei ,in Constanta.. mai ales aici In orice domeniu.si care nu exceleaza,ba dimpotriva si ce e mai grav,au capatat obiceiurile infatuarii si mitei,asa de repede,ceva de speriat.Iar preturile sunt inalte,mult inaltate,ca sa zic asa..S-au adaptat rapid..Nu e vina lor..

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.