Jidanii Trimit Propagandă Holocaustică pe Lună


Sunt sigur că ai citit titlul și te-ai gândit că-i o metaforă.

Dar nu.

Jidanii chiar trimit povești fictive despre Holocaust direct pe satelitul natural al Pământului.

Misiunea lor este de a-i învăța pe extratereștrii despre holocaust, pentru ca acesta să nu se mai întâmple vreodată… în nici o galaxie.

Seamănă cu această caricatură ce circulă pe internet de mai mult timp, care a stârnit reacții controversate, mulți spunând că e exagerat, dar iată că s-a adeverit.

“Undeva pe orbita pamântului, anul 2497″

Te face să te întrebi dacă nu cumva jidanii au primit inspirație de la cei ce-i satirizează să devină și mai caricaturali decât sunt deja.

Times of Israel:

Israel’s Declaration of Independence and national anthem. The Bible. The memories of a Holocaust survivor. Children’s drawings of space and the moon; art, science, literature and technology; the Traveler’s Prayer and a note from former president Shimon Peres containing a verse from the Book of Genesis. All of these — three discs containing hundreds of digital files — were inserted Monday in a time capsule scheduled to head to the moon sometime next year, when Israel hopes to launch and land its first ever spacecraft to the moon.

Suntem asigurați că, în sfârșit, acest proiect a depășit planeta Pământ. Avem confirmarea că “Undeva pe orbita pamântului, anul 2497” începe cu luna.

Steven Spielberg nu va fi fericit dacă savanții uită să includă holograme holocaustice și ediția relansată “lista lui Schindler“, o capodoperă a ficțiunii care triumfă împotriva adversității galactice a informațiilor factuale.

Acest proiect i-a făcut pe câțiva oameni să se întrebe:

Când va fi extinsă jurisdicția legilor împotriva negării holocaustului pe lună, marcând un precedent pentru Calea Lactee?

Există o problemă majoră cu narativa Holocaustului Galactic, este imposibil de apărat științific. Făcând legi artificiale în jurul ei nu va schimba acest fapt. Nu pe planeta Pământ, nici pe altă planetă, nici pe lună.

Sugerăm extratereștrilor să citească cărțile științifice de mai sus și să descopere singuri adevărul. Pentru a economisi timpul unui extraterestru ocupat, următoarele două articole fac o introducere excelentă:

  1. De ce povestea holocaustului a fost inventată: citește aici.
  2. Contradicțiile și Imposibilitățile noii alegații “Holocaust prin Gloanțe” și De Ce Este Crucial ca Povestea să fie Crezută: citește  aici.

Apoi mai este cursul de deprogramare: https://holocaustdeprogrammingcourse.com/

Faptul că se trimite propaganda holocaustică pe lună evidențiază cât de fixați sunt acești indivizi pe farsa lor monumentală și cât de mult înseamnă asta pentru identitatea lor ca popor.

Un sondaj din 2016 arată că jidanii văd “Amintirea Holocaustului” ca cea mai importantă parte a identitații lor.

Desigur acest lucru înseamnă că la miezul identității lor stă pedepsirea popoarelor care în opinia lor au comis aceste crime fictive, adică popoarele albe.

Și dacă extratereștrii ne vizitează, primul lucru pe care jidovii îl vor spune este “ai vei, acești antisemiți mi-au gazat unchiul de 5- nu, de 7 ori!”

Nu cred că le va păsa extratereștrilor.

Defapt, dacă extratereștrii nu au puteri parapsihologice prin care să descopere minciuna, pur si simplu vor analiza arhivele istorice și vor cere să se facă cercetare științifică la Auschwitz și la restul lagărelor pentru a demonstra ce s-a întâmplat.

Nu există vreo posibilitate ca extratereștrii să fie la fel de creduli ca albii încât să înghită această gogoașă despre camera de dușuri de gaze-pentru-insecte.

***

Articol adaptat după Daily Stormer și Renegade Tribune.

https://www.incorectpolitic.com/

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.