În Democrație Suntem Sclavii Cui?


Preluat dintr-un comentariu scris de Andrei, ca răspuns la articolul Adevarul Despre Democrație:

Revoluţiile au fost imense manipulări, însă e o greşală să spui că au fost deturnate. Este ca şi când ai crede că au fost iniţiate de către populaţie.

În realitate:
Revoluţia franceză de la 1789 a fost comandată şi susţinută de către bancherii evrei din Anglia, Franţa şi instrumentată prin societăţile secrete (masonice) în care a fost cooptată o bună parte din elita franceză.

Revoluţiile masonice de la 1848 au fost declanşate la comanda aceloraşi infractori internaţionali, lojile masonice fiind încă de la începuturi controlate de către evrei.

Revoluţia bolşevică a fost finanţată de către bancherii evrei din SUA şi Germania, a fost condusă şi controlată în permanenţă de către evrei, iar genocidul de neimaginat care a urmat în Rusia a fost planificat şi pus în practică de evrei.

La exact 200 de ani de la porcăria franceză, “revoluţia” din România a fost dirijată de aceeaşi putere iudaică care controlează cu mână de fier guvernele din occident şi a fost operată prin agenţiile occidentale.
Evident, liderii, emanaţii revoluţiei trebuiau să fie în majoritate evrei: Petre Roman, Iliescu, Brucan, Gelu Voican, ş.a.m.d.

Altfel spus, câtă vreme nu identificăm adevăratul duşman, evreul, scriem cam degeaba şi ne agităm inutil. Ne facem că nu vedem elefantul din încăpere. Acest lucru produce mai multă confuzie decât informare.

Da, autorul deduce corect că suntem sclavi. Dar nu spune ai cui sclavi suntem. O spun eu în locul lui: sclavii evreilor.

https://www.incorectpolitic.com

Acest articol a fost publicat în GLOBALIZARE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.