ȘOC ISTORIC – Dosarul TEZAURULUI redactat de Mareșalul Antonescu GĂSIT


Via Naționaliști:

Descoperire istorică de o importanţă uriaşă la Braşov. Un ungur din Braşov şi un arab căsătorit cu o româncă, ce se ocupă de restaurarea pieselor vechi de mobilier, au găsit, într-un dulap vechi, dosarul tezaurului României trimis la Moscova în anii 1916-1917.

Totul s-a întâmplat în luna mai a anului trecut, iar de atunci dosarul a ajuns pe mâinile unui avocat escroc şi într-un final la procurorii DIICOT şi apoi la Banca Naţională a României.

Attila Szocs, un bucătar din Braşov şi iranianul stabilit în România de mai bine de 30 de ani, au cumpărat dulapul de epocă şi încercau să îl restaureze atunci când au făcut descoperirea uriaşă.

În interiorul dulapului, în spatele unui perete fals, cei doi au găsit, neatins de 80 de ani, dosarul pe care Ion Antonescu l-a trimis, în anul 1941, împreună cu Armata, la Moscova, pentru revendicarea tezarului României.

Acest lucru stabileşte exact că, la acea vreme, Antonescu era ferm convins că nemţii vor cuceri Moscova, motiv pentru care pregătise dosarul de revendicare a tezarului României.

ȘOC ISTORIC - Dosarul TEZAURULUI

Ce conţine dosarul prin care Maresalul Ion Antonescu cerea tezarului României

Dosarul conţine 200 de pagini în care sunt descrise toate bunurile pe care România le-a trimis la Moscova în perioada 1916-1917.

Paginile cuprind până la cele mai mici detalii ale valorilor transportate de la Bucureşti şi Iaşi către Moscova şi care nu au fost recuperate nici astăzi.

„Detaliat, Tezaurul evacuat la Moscova şi evaluat la Lei 6.500.000.000 se compune din: bilete de bancă, aur, argint, nichel, numerar, bijuterii şi alte obiecte de valoare”, se arată în dosarul tezaurului României de la Moscova.

În prezent, BNR şi Ministerul Culturii poartă negocieri cu Attila Szocs, iranianul care restaurează mobilă veche şi avocatul lor pentru a decis dacă statul român va face o ofertă de cumpărare a dosarului.

Acest articol a fost publicat în ROMANIA(tezaur). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la ȘOC ISTORIC – Dosarul TEZAURULUI redactat de Mareșalul Antonescu GĂSIT

 1. Marius zice:

  Menționați sursele!!! Incorect politic și naționaliști.ro

  Apreciază

 2. Marius zice:

  Nu am pus doar eu. Menționați și Incorect politic .com va rog

  Apreciază

 3. citadela zice:

  Care Moskova, astea s-au fumat demult. In 2019 deja stim UNDE SE DUC TEZAURELE…. TROTZKISTII, vorbitori de limba rusa si veniti de peste ocean, au preluat tezaurul l-au trimis aproape instantaneu stapinilor lor din Elvetia impreuna cu cu cele 30 de tone ale imperiului rus si a familiei tzariste ucise de ei( documente istorice ale istoricului lui Nicolae Starikov), trimis stapinilor ca drept plata pentru sponsorizarea revolutiei si preluarea puterii in Rusia.

  Asa ca in cazul tarii noastre EFECTIV A FOST UN URIAS GHINION sa trimiti tezaurul spre pastrare in mijlocul unei lovituri de stat in Rusia!…unde cu toti stim ca totul se „evapora”

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.