Dezvăluiri despre dieta cu carbohidrați și cea Raw Vegane. Profesorul Paul Rosch demolează industria alimentară și farmaceutică…


Revenim cu partea a 4-a a unui interviu cutremurător, realizat cu profesorul Paul Rosch, director şi membru de onoare în aproape 60 de academii ştiinţifice internaţionale, inventator, profesor de medicină, psihiatrie, neurologie şi psihologie, autorul unor cărţi care au schimbat întreaga paradigmă medicală pe glob.

Veţi afla cum şi de ce a apărut dieta aşa-zis sănătoasă, bazată pe carbohidraţi în exces, cine a inventat dieta Raw Vegan şi ce lucruri nu vi s-au spus despre riscurile pe care vi le asumaţi consumând alimente exclusiv raw vegane, care a fost scopul Directivelor Alimentare pentru Americani, şi de ce ratele de obezitate în SUA au crescut alarmant până la 38% din populaţie

Poate nu vă vine să credeţi, dar toate acestea au început să se întâmple, la scurt timp după introducerea carbohidraţilor, în toate dietele alimentare, vegane sau nu. Recomandările oficiale sunt desemnate mai degrabă pentru a creşte profitul decât pentru a îmbunătăţi sănătatea sau de a preveni boala. Datorită “vrăjelii” cu grăsimi puţine producătorii de alimente au eliminat sau redus grăsimile în aproape toate produsele. Ca urmare a acestui fapt le-a scăzut gustul aşa că au adăugat cantităţi mari de sirop de porumb cu multă fructoză pentru a le face mai apetisante, în special ca îndulcitori pentru băuturi răcoritoare. Veţi afla detalii şocante despre Siropul de Porumb cu Multă Fructoză şi multe alte lucruri.

Un alt mit foarte răspândit sau concepţie greşită e că dieta bogată în grăsimi, … îngraşă şi cauzează obezitate deoarece se consumă mai multe calorii per gram de mâncare. De fapt, carbohidraţii sunt mult mai apţi să producă îngrăşare, deoarece ei măresc insulina. Acest lucru e valabil mai ales pentru mâncarea cu indice glicemic ridicat, băuturi răcoritoare îndulcite, sucuri de fructe, produse de patiserie mix de cereale şi snake-uri.

Insulina e un important regulator de energie şi determină ficatul şi alte celule să sintetizeze grăsimi din glucoză şi să le depoziteze sub formă de grăsime abdominală. Niciodată nu veţi mai gândi la fel, după vizionarea acestui interviu cu profesorul Paul Rosch, cel mai bun opozant al statinelor şi a colesterolului mărit, pe care nimeni în lume nu a reuşit să îl conteste cu argumente.

Cristian Mureșanu, TVR Cluj

http://www.cunoastelumea.ro/

Acest articol a fost publicat în ALIMENTATIE (vegetarian). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.