Gloanțele magice


 „Viaţa nu poate fi cunoscută decât prin simptomele sale”.

                                                                             Albert Szent-Gyurgyi

  Medicina alopată nu se află astăzi mai aproape de înţelegerea esenţei vieţii decât se afla acum o sută de ani. Ea nu ştie aproape nimic în legătură cu unele mecanisme de bază precum somnul, procesul de creştere, de îmbătrânire, despre durere şi vindecare. Medicina modernă urmăreşte să manipuleze aceste funcţii, fără să le înţeleagă însă. Zilnic apar noi şi noi medicamente şi înalte tehnologii, create pentru a trata boli degenerative precum cele cardiovasculare, cancerul şi artrita, pentru a numi numai câteva dintre ele. Tratamentul acestor boli presupune echipamente de diagnosticare din ce în ce mai sofisticate şi un şir nesfârşit de experţi care să le manipuleze. Într-un trecut nu prea îndepărtat, abordarea medicinii era de tipul: „Ia o pastilă şi îţi va trece”. La ora actuală, această viziune a fost înlocuită de medicina „înaltei tehnologii”. Bolile contagioase din trecut au fost la rândul lor înlocuite de cele ale civilizaţiei. Pe scurt, problemele legate de boli şi de procesul de îmbătrânire nu au dispărut şi nu s-au redus deloc, cu tot apetitul nostru din ce în ce mai ridicat pentru tehnologie. Medicina de înaltă tehnologie a devenit o veritabilă extensie a conştiinţei noastre naţionale. Promisiunile ei seamănă cu „gloanţele magice” folosite în industria cinematografică. În mod incorect, oamenii au ajuns să pună un semn de egalitate între eforturile eroice ale medicinii şi adevărata vindecare.

Tehnologia bazată pe gloanţe magice maschează adevăratele probleme legate de sănătate, care nu fac decât să se înrăutăţească. Viziunea marilor cuceriri ale ştiinţei ne tulbură minţile, astfel încât ajungem să acceptăm viaţa în termeni marginali, în loc să ne bucurăm plenar de o stare de sănătate la APOGEU.

      Ieri şi astăzi       

                                                                                  

Medicina de ieri ne cunoştea în calitate de fiinţe individuale. Pentru cea de astăzi nu mai reprezentăm decât nişte numere într-un catalog, fiindu-ne răpită astfel demnitatea umană. Suferinţa este generată de sistem. Sistemul a eliminat respectul pentru fiinţa umană, la ambele extreme. Pe de o parte, medicilor li se refuză dreptul de a se pregăti în domeniul nutriţional şi în medicina vibraţională. În acest fel, nici pacienţii nu se pot bucura de avantajele acestora. Medicina modernă a substituit demnitatea, înlocuind-o cu tehnologia. Ea nu mai crede decât în „gloanţele magice”. Din păcate, la fel au ajuns să creadă şi oamenii. Medicina NU înţelege mecanismul bolii la nivel energetic. Ea nu face altceva decât să diagnosticheze boala cu ajutorul testelor, al razelor X şi al scanerelor. Profesioniştii săi sunt antrenaţi să creadă numai în gloanţe magice şi în speranţă, în loc să trateze la rădăcină cauzele bolilor degenerative. Zilnic, ziarele sunt pline de articole laudative la adresa noilor descoperiri şi promisiuni ale tehnologiei. Sărmanii oameni continuă să umple saloanele spitalelor, înghesuindu-se la fel ca nişte vite într-un staul şi continuând să spere că ştiinţa va descoperi în curând un glonţ magic şi pentru boala lor. Sunt oameni disperaţi, care recurg la gesturi disperate, fără să înţeleagă însă nici o clipă care este adevărata cauză a agoniei prin care trec.

     Sănătatea precară şi viaţa trăită în simplitate

Starea de sănătate precară nu este un păcat, dar este într-adevăr extrem de neplăcută şi îngrozitor de costisitoare. Din fericire, se poate trăi şi altfel. O viaţă trăită în simplitate vă va permite să preluaţi controlul asupra sănătăţii dumneavoastră. Care sunt obstacolele în calea acestei simplităţi? Goana după bani şi după obiecte materiale. De aceea, cel mai bine este să evaluăm ce anume este cu adevărat important pentru noi, eliminând din viaţa noastră celelalte aspecte. Dacă alergăm după bani, dar ne pierdem sănătatea, cei care pierdem suntem noi. Banii câştigaţi se vor duce pe cheltuielile de vindecare – extrem de mari în sistemul în care trăim, şi asta tocmai pentru că am neglijat cea mai mare comoară între toate: sănătatea. Când omul devine grav bolnav, banii nu mai contează aproape deloc pentru el. Ar fi în stare să plătească oricât pentru a-şi recupera sănătatea pierdută.

Majoritatea oamenilor din ziua de astăzi împărtăşesc mentalitatea glonţului magic deoarece aceasta le oferă o rezolvare rapidă a problemelor lor. Din păcate, ea nu reprezintă decât un fel de trusă de prim ajutor, în cel mai bun caz. Medicii moderni au căpătat alura unor vrăjitori ai înaltei tehnologii îmbrăcaţi în halate albe. Vrăjiţi de această imagine, oamenii uită de promisiunile neonorate ale medicinii moderne şi de speranţele veşnic amânate. Gloanţele magice au devenit un pretext, o acceptare a unui corp uzat în speranţa unui miracol care se va produce mâine. Chiar dacă vă bucuraţi în prezent de o stare bună de sănătate, asta nu înseamnă că vă veţi bucura de ea şi mâine. În mod regretabil, tinerele generaţii repetă din nou şi din nou aceeaşi greşeală. Presupunerea lor se dovedeşte însă de fiecare dată eronată. Personal, prefer să îmi redobândesc şi să îmi PĂSTREZ sănătatea. Este o prostie să vă periclitaţi sănătatea de dragul exceselor zilei prezente. Viitorul este doar la câţiva paşi de noi. Dacă nu credeţi, întrebaţi un om în vârstă. De ce să experimentaţi iadul bătrâneţii, când puteţi să vă bucuraţi la nesfârşit de aceeaşi stare de tinereţe fără bătrâneţe? Atunci când eşti cu adevărat sănătos, timpul pare să se oprească în loc. De aceea, faceţi tot ce vă stă în puteri pentru a vă readuce corpul bioelectric la un indice de referinţă mai mic de 0,33. Numai atunci când ajungi din nou tânăr îţi poţi permite luxul de a renunţa la medicamente şi la „gloanţele magice”, regăsindu-ţi controlul asupra corpului tău.

            Virusurile şi buruienile

Nu există nici o diferenţă între plante şi animale”. Dr. Guenther Enderlein, -1898 .

Ştiinţa medicală cunoaşte foarte puţine lucruri în legătură cu virusurile. Omul de rând nu ştie aproape nimic despre acestea. Majoritatea oamenilor cred că un virus este ceva asemănător cu o bacterie, un „microorganism” care poate fi „prins” într-un fel sau altul! Antibioticele nu au nici un efect asupra virusurilor. Dacă aveţi o infecţie virală, medicul vă va spune probabil să staţi la căldură şi să beţi multe lichide. Sfatul nu este rău, dar există şi o terapie mai bună decât aceasta. O persoană informată va face un TRATAMENT AL COLONULUI, o baie fierbinte cu sare amară, ghimbir şi peroxid de hidrogen, va lua o gură de whisky şi câteva capsule de SOC. Un om informat nu va aştepta să i se spună că trebuie să îşi cureţe intestinele, eliminând astfel otrăvurile şi virusurile din organism. Studenţii la medicină află foarte puţine lucruri despre virusuri în colegiu. Ei nu înţeleg mare lucru în legătură cu acestea, aşa cum nici profesorii lor nu înţeleg probabil. NU li se spune studenţilor de unde provin aceste virusuri şi cum trebuie abordate ele.

       Virusurile din vremurile noastre    

                                                          

În zilele noastre auzim tot timpul de SIDA, gripă, herpes, hepatită, sindromul oboselii cronice şi mononucleoză. Aceste stări virale afectează milioane de contemporani ai noştri. Cel mai bun tratament pentru orice tip de condiţie virală este prevenirea ei. Dacă dorim să înţelegem în ce constă un mod de viaţă sănătos şi curat, trebuie să aflăm care sunt condiţiile în care proliferează virusurile. Este important să înţelegem conexiunea care există între aceste forme de viaţă „zdrenţuite” şi procesul de îmbătrânire, dintr-o perspectivă energetică. Un virus este o anomalie, un paradox şi un stăpân de sclavi. Ştiinţa NU consideră virusurile forme de viaţă, dar ele nu sunt nici moarte. Virusurile nu se pot reproduce singure. Ele sunt organisme OPORTUNISTE – la fel ca şi bacteriile.

Dacă le creăm un mediu propice prin pierderea controlului asupra corpului nostru, virusurile apar şi preiau controlul asupra maşinăriei celulare, deci implicit asupra vieţii noastre pe nivelul energetic subtil. Virusurile sunt câmpuri energetice şi au o amprentă energetică a lor. Un virus este un fragment de ADN (acid dezoxiribonucleic) sau ARN (acid ribonucleic) protejat de o capsulă proteică (un înveliş energetic). Această imagine nu este însă completă. Virusurile există în zona crepusculară dintre viaţă şi moarte, neputându-se reproduce şi fiind incapabile să execute singure funcţiile unei vieţi normale. Virusurile sunt în întregime dependente de energia generată ÎN INTERIORUL celulei-gazdă. Ele sunt clasificate în funcţie de structura lor (ADN sau ARN), de origine, modul de transport, metodele de reproducere şi de locul în care se manifestă mai întâi în organismul gazdă. Virusurile sunt atât de mici încât multă vreme nu au putut fi văzute decât cu ajutorul microscopului electronic, înlocuit mai recent de microscopul condensor Nassens.

Fiind practic omniprezente, este IMPOSIBIL să fie evitate, dar într-un corp sănătos, virusurile NU reprezintă un pericol pentru gazdă, căci mediul în care trăiesc nu este propice pentru proliferarea lor. În consecinţă, se poate spune că virusurile nu au acces la maşinăria celulară a organismului gazdă decât dacă omul le permite acest lucru, pierzând controlul asupra corpului său. Atunci când ne aflăm în condiţii de stres mental sau fizic, câmpurile noastre energetice sunt dezechilibrate, iar sistemele de protecţie ale corpului sunt ameninţate. Sistemul imunitar este doar unul din aceste sisteme. În mod normal, sistemul imunitar poate anihila activitatea virală, restaurând homeostaza, dar NUMAI DACĂ îi asigurăm mediul necesar pentru ca acest proces să se poată desfăşura. La fel ca şi verii lor, bacteriile şi fungii, virusurile au o sarcină de îndeplinit. Aceasta constă în a scăpa pământul de formele slabe de viaţă, indiferent dacă este vorba de plante, animale sau oameni!

           Virusul HIV şi SIDA    
   

  HIV (virusul imunodeficienţei umane) este virusul asociat cu diferitele manifestări ale SIDA (sindromul deficienţei autoimune). HIV se foloseşte de o enzimă numită transcriptază inversată care îi permite să infecteze inversat organismul gazdă. De aceea HIV mai este numit şi retrovirus (retro înseamnă ulterior sau inversat). Dacă suferă mutaţii, virusul HIV capătă alte nume, precum HTLV I, II sau III,  etc. HTLV se referă la virusul limfotrofic care atacă celulele T. Dacă analizăm cuvântul limfotrofic, observăm că acesta este alcătuit din: limfo – lichidul apos şi curat din sânge, mai puţin corpusculii (amintiţi-vă de acel fluid limpede care curge dintr-o rană atunci când se vindecă), trof – schimbare; şi ic – care ţine de. Un virus limfotrofic produce o schimbare în anumite celule care există în interiorul fluidelor limfatice.

      Celulele T     

                       

 Retrovirusurile – cum este HIV – sabotează baza de informaţii genetice ale celulei (ADN sau ARN), sifonând energia ATP produsă de mitocondriile celulare şi preluând controlul asupra rezervelor energetice ale corpului, în timp ce se reproduc exponenţial. Procesul descris mai sus este predictibil şi chiar de aşteptat într-un organism bogat în toxine. Scopul virusului constă în uciderea gazdei şi în eliberarea pământului de încă un organism slab. NU virusurile sunt duşmanul! Împreună cu verii lor, bacteriile, fungii şi ciupercile, ele sunt pre- zente în organismul nostru încă din momentul fuziunii dintre spermatozoid şi ovul. Ele nu sunt altceva decât forme polimorfe „mutante” de viaţă care nu se manifestă DECÂT atunci când omul PIERDE controlul asupra corpului său. Proliferarea virală reprezintă o confirmare a faptului că există probleme serioase, care ar trebui să ne dea de gândit, arătându-ne că avem un organism slăbit, favorabil înmulţirii virusurilor. Virusurile nu îi atacă decât pe oamenii cu organisme foarte toxice, care mănâncă alimente moarte, degradate, care nu digeră şi nu îşi absorb bine hrana, care sunt constipaţi şi anaerobi. Împreună, consumul apei cu un înalt potenţial POR, al DiSorb Aid, clismele la ficat şi terapia colonului contribuie la revenirea corpului pe culmea stării sale de sănătate.

      SIDA nu este un virus 

                                                                       

SIDA nu este un virus. El este un sindrom secundar provocat de un sistem imunitar slăbit. HIV este un adenovirus (aden – cavitate, cum sunt cele din plămâni sau din piept). Această clasă de virusuri este OPORTUNISTĂ şi generează de regulă moartea ca urmare a unor infecţii la nivelul cavităţii pieptului, cum este pneumonia. Practic, bolnavul nu moare de SIDA, ci din cauza unor complicaţii secundare, cum este pneumonia (de fapt, moartea se produce atunci când mitocondriile din interiorul celulelor nu mai reuşesc să producă suficient ATP pentru a ne menţine în viaţă). Când sistemul organic este infectat cu virusul HIV, în el apare un „sindrom” de probleme numit SIDA. Contrar credinţei populare, SIDA nu este o boală de origine homosexuală. De altfel, foarte puţine lucruri din cele care au fost comunicate opiniei publice în legătură cu SIDA sunt reale. Majoritatea fac parte dintr-o campanie de dezinformare orchestrată cu bună ştiinţă pentru a menţine o stare de confuzie generalizată. NOTĂ: oamenii care beau Apă Ionizată cu Înaltă Valoare Medicală, care se îmbăiază şi care fac duşuri în ea îşi pot lua definitiv adio de la bolile infecţioase. Dacă suferiţi de herpes, sifilis, hepatită, piciorul atletului, cangrenă, ochi înroşiţi, viermi inelari, muşcături de insecte, infecţii cu ciuperci, etc., soluţia ideală constă în folosirea acestei ape.

       Sabotajul                                                                                  

 Retrovirusurile – cum este HIV – sabotează baza de informaţii genetice ale celulei (ADN sau ARN), sifonând energia ATP produsă de mitocondriile celulare şi preluând controlul asupra rezervelor energetice ale corpului, în timp ce se reproduc exponenţial. Procesul descris mai sus este predictibil şi chiar de aşteptat într-un organism bogat în toxine. Scopul virusului constă în uciderea gazdei şi în eliberarea pământului de încă un organism slab. NU virusurile sunt duşmanul! Împreună cu verii lor, bacteriile, fungii şi ciupercile, ele sunt pre- zente în organismul nostru încă din momentul fuziunii dintre spermatozoid şi ovul. Ele nu sunt altceva decât forme polimorfe „mutante” de viaţă care nu se manifestă DECÂT atunci când omul PIERDE controlul asupra corpului său. Proliferarea virală reprezintă o confirmare a faptului că există probleme serioase, care ar trebui să ne dea de gândit, arătându-ne că avem un organism slăbit, favorabil înmulţirii virusurilor. Virusurile nu îi atacă decât pe oamenii cu organisme foarte toxice, care mănâncă alimente moarte, degradate, care nu digeră şi nu îşi absorb bine hrana, care sunt constipaţi şi anaerobi. Împreună, consumul apei cu un înalt potenţial POR, al DiSorb Aid, clismele la ficat şi terapia colonului contribuie la revenirea corpului pe culmea stării sale de sănătate.

       Privire de ansamblu                   

                                                          

 Dacă folosim diferite otrăvuri împotriva pământului-mamă, noi declanşăm un adevărat război cu aceasta! Dacă otrăvim plantele pe care le-a creat Dumnezeu şi poluăm aerul, nu trebuie să ne mirăm de consecinţe. Noi ne aflăm în război cu toate fiinţele vii de pe această planetă – inclusiv cu noi înşine – şi plătim preţul pentru acest lucru! Rachel Carson, autoarea Primăverii tăcute, a murit la scurt timp după publicarea lucrării ei, lucru care a salvat-o de răzbunarea celor a căror ură imensă a declanşat-o. Întrucât provenea din mediul academic, ştiinţa a proclamat-o o vrăjitoare. Au ars-o pe rug, cu preţul ADEVĂRULUI pe care l-a revelat. Nici chiar astăzi nu s-au stins ecourile acestui război, încercându-se în continuare ştergerea amintirii ei din conştiinţa noastră colectivă. ADEVĂRUL nu poate dispărea însă. La fel ca şi Marea Piramidă, el există pur şi simplu. Orice om cu o fărâmă de bun simţ ştie că lucrurile nu sunt corecte. Gaura din stratul de ozon nu este accidentală. Uraganele care ne afectează pe toţi nu sunt întâmplătoare. Inundaţiile şi dezastrele naturale de toate felurile nu sunt haotice. Toate acestea sunt rezultatul direct al cercetărilor ştiinţifice şi al banilor folosiţi în scopuri MALEFICE, al căror preţ este plătit colectiv de către toţi locuitorii pământului.

    Pământul-mamă vomită

 

                                                                     

Pământul-mamă este bolnav de moarte! El vomită, dând afară conţinutul otrăvit pe care l-a înghiţit de nevoie. Răspunsul său este singurul pe care îl cunoaşte: virusuri şi bacterii, fenomene meteorologice anormale, inundaţii şi buruieni. Mai devreme sau mai târziu, planeta va nimici aroganţa atacurilor noastre. Presiunea anormală creată de forţele energetice negative afectează stratul de ozon, care se deschide şi se închide periodic. În acest fel, o parte din această energie a morţii este eliberată în spaţiul cosmic, înainte ca toate fiinţele vii de pe planetă să moară sufocate. Procesul de industrializare aşa cum îl cunoaştem noi este incompatibil cu pământul. Câmpurile energetice toxice create de om modifică viaţa pe nivelul ei subtil. Aceste energii anormale produc mutaţii ale copiilor noştri. Pământul şi locuitorii săi strigă disperaţi: „Doamne, suntem bolnavi!

  Un cuvânt din partea autorului

Procesul de îmbătrânire are numeroase aspecte. Unele sunt camuflate, ciudate, dar se potrivesc atât de perfect unele cu altele încât dacă ajungem să înţelegem CUM se produce acest fenomen (al îmbătrânirii), totul devine exagerat de simplu. În realitate, ADEVĂRUL este simplu. El reprezintă întotdeauna calea cea dreaptă, cărarea îngustă pe care puţini oameni o găsesc, îndeosebi experţii în domeniile ştiinţei, nutriţiei şi medicinii. Calea adevărului este dreaptă şi îngustă, dar conduce într-un loc în care nu există boală şi în care îmbătrânirea nu se poate produce.

Căutaţi această cale şi veţi redeveni tineri!

https://burebista2012.blogspot.com/

Acest articol a fost publicat în SANATATE (adevar).. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.