Liviu Dragnea, atac la adresa supermarketurilor: De ce să nu refacem rețeaua de aprozare în România? Nu e comunism. Am intrat în UE, dar nu suntem obligați să mâncăm toate E-urile”


Liviu Dragnea, atac la adresa supermarketurilor: De ce să nu refacem rețeaua de aprozare în România? Nu e comunism. Am intrat în UE, dar nu suntem obligați să mâncăm toate E-urile”

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a reluat atacul la adresa hypermarketurilor, pe care le acuză că aduc produse străine lipsite de calitate, în dauna celor autohtone. „Trebuie să facem FSDI și Casa română de comerț pentru că aș vrea să fim siguri că atunci când un copil mușcă dintr-un măr e curat sau când cumpărăm o roșie să aibă gustul și mirosul de roșie. Sau că brânza cumpărată are și lapte în ea. Mi s-a spus că nu mai avem ce face: ba mai avem ce face”, a declarat  Liviu Dragnea într-un discurs susținut la Călărași.
Preluând ideea lansată de ministrul Agriculturii, Petre Daea,  privind înființarea unei rețele de magazine românești, Dragnea a spus:
”De ce să nu refacem rețeaua de aprozare în România? Nu e comunism. Nu e o rușine națională ca producătorii să nu își vândă produsele în magazine, ar huli ăia de-afară? Am intrat în UE, dar nu suntem obligați să mâncăm toate E-urile. Păi ce, în Călărași nu se face grâu bun?”, a susținut Liviu Dragnea.
Liderul PSD a criticat faptul că producătorii români sunt blocați de la vânzarea produselor.
”Am un vechi și bun prieten care se chinuie cu fructe 100% naturale, cea mai mare dramă a lui e că nu poate vinde în supermarketuri. Ca el sunt foarte foarte mulți. Când vine vara, piețele sunt cumpărate de en-grosiști, aproape pe nimic”, a acuzat președintele PSD.
Acest articol a fost publicat în ALIMENTATIE, POLITICA(LiviuDragnea). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Liviu Dragnea, atac la adresa supermarketurilor: De ce să nu refacem rețeaua de aprozare în România? Nu e comunism. Am intrat în UE, dar nu suntem obligați să mâncăm toate E-urile”

  1. CK zice:

    Propaganda,inainte de alegeri..Altfel am spune ca e prima fraza corecta, spusa,in mandatul lui

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.