Românii din Franţa, atenţie: Atacurile cu acid se înmulţesc în Franța. O nouă victimă


Poliția franceză

Un nou atac cu acid a avut loc în Franța marți, 26 martie, de data aceasta la Montpellier, unde o tânără a fost ținta unui atac cu acid, în timp ce aceasta se afla în centrul orașului. Zilele trecute a fost vizată o școală din Val-d’Oise.

 Marți, 26 martie, în jurul orei 18, ora locală, o femeie în vârsta de treizeci de ani a fost ţinta unui atac, pulverizându-i-se acid în faţă, nu departe de Avenue de la Liberté, în cartierul Figuerolles, informează ziarul local metropolitan, citat de Sputnik France. Tânăra a fost dusă la camera de urgenţă pentru arsuri pe faţă.

Potrivit victimei, aceasta a fost atacată de doi indivizi pe un scuter. Unul dintre ei i-a aruncat în față acid, conținut într-o sticlă mică. Apoi atacatorii au fugit.

Acest incident face parte dintr-o serie de atacuri cu acid în Franța. Vineri, 22 martie, înainte de ora 10 dimineața, o sticlă care conținea un amestec potențial exploziv de acid clorhidric și folie de aluminiu a fost aruncată pe terenul de sport al școlii Paul-Vaillant-Couturier din Bezons, Val d’Oise.

La începutul lunii martie, un ofițer de poliție din Rouen a aruncat cu acid în fața partenerei sale de 45 de ani. Femeia a fost arsă pe față și pe piept, potrivit relatărilor din presă.

De asemenea, la Paris, în februarie, au avut loc două atacuri cu acid în metrou, în urma cărora trei oameni au fost răniţi.

https://ro.sputnik.md/

Acest articol a fost publicat în EUROPA(Franta). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.