Există un proiect „Israel în România”, se încearcă golirea României de români prin migrație economică și recolonizarea țării cu cetățeni israelieni? (II)


Există un proiect „Israel în România”, se încearcă golirea României de români prin migrație economică și recolonizarea țării cu cetățeni israelieni? Prima parte

                               Câți evrei?

Domnule profesor ION COJA, m-ați chemat să vă iau un interviu, bănuiesc că subiectul va fi „elucubrațiile” de care v-a acuzat Petru Clej & comp. privind textele scrise de dvs pe tema numărului mare de evrei care au cerut și au obținut cetățenie română după 1990. Așa e?

Da, ai înțeles bine și de ce am publicat niște texte vechi de șapte ani, texte care mă „desființau”, iar eu nu am știut nimic de aceste texte. Bănuiesc că au avut o oarecare circulație, dar la mine nu au ajuns decât ieri. Le-am publicat, așa cum am mai făcut și cu alte texte scrise împotriva mea. Nu mă deranjează. Audiatur et altera pars! Ce mă deranjează este lipsa de reacție a celor vizați de mine în textele mele. Nu că aș fi eu o persoană importantă, dar subiectele pe care le abordez sunt, de regulă, de interes public maxim!

Cu ce începem?

Cu prima informație în ordine cronologică pe care am dat-o și pe care dna Grindea o contestă cu indignare: numărul evreilor din România la sfârșitul perioadei interbelice. Eu am dat cifra de 2 milioane, mult mare decât cea oficială. Informația am luat-o din texte semnate de două persoane credibile și bine informate: Corneliu Zelea Codreanu și Mihail Sebastian. Deci elucubrația nu-mi aparține mie, ci, aș putea spune, celui mai important român și celui mai important evreu! Trebuie precizat că există o tradiție evreiască venită din negura timpului: evreii s-au străduit dintotdeauna să iasă cât mai puțini la număr atunci când se făceau recensăminte. Au inventat fel și fel de subterfugii ca să nu se afle exact numărul lor. E nevoie să explic de ce?

Bănuiesc că e vorba de impozite și de contribuția militară, în soldați, care să participe la război și la pregătiea militară.

Mai erau și alte motive, dar acestea au fost principalele motive. Evreii preferau să plătească ca să nu facă armata!… Dar să ne întoarcem la cele două milioane de evrei… După cifrele oficiale, la sfârșitul războiului, evreii supraviețuitori erau în jur de 500.000. Dacă ne punem întrebarea câți evrei din România au murit în al doilea Război Mondial, facem un calcul simplu: două milioane,  minus 500.000, dau 1500 000, un milion jumate de evrei care au pierit în Holocaustul din România! Asta este contribuția românească la cel mai important moment istoric de la Facerea lumii până azi: HOLOCAUSTUL! În cifre relative, prin raportare la numărul total al populației, noi, românii, am holocaustizat cei mai mulți evrei! Suntem pe primul loc, cu mult înaintea Germaniei! Repet, în cifre relative, care sunt și cele mai adevărate. Ca să mă exprim și altfel, este vorba de evrei holocaustizați pe cap de locuitor! Noi românii stăm cel mai bine! Am holocaustizat la evrei ce nu s-a mai pomenit!… Avea dreptate zănateca de Anne Arendt! Sau cum o fi chemat-o! Dacă ne referim la cifrele din curtea Templului Coral, eu demonstrez oricând că acele cifre sunt false, adevărul este că lipsesc peste un milion de victime din calculul făcut de evreii de la sinagoga din București.

Lipsește „milionul lui Coja”! Cum vă explicați acest fals grosolan!

Nu mă întreba pe mine. Eu m-am priceput să fac calculul corect, mai departe să se descurce cei care dau alte cifre!… Le vine greu! Li s-a pus întrebarea cea mai firească, cu cadavrele, unde sunt cadavrele celor peste 200 000 de evrei omorîți în Transnistria, și au dat din colț în colț, n-au putut arăta nici măcar o gropiță cu cadavre. Dar când e vorba de un milion jumate de cadavre, de unde să le scoată?! Așa că nu le convine calculul făcut de mine! Îl ignoră plini de suficiență rabinică!

Care trebuie să fie concluzia acestui artificiu aritmetic?

Nu au nicio valoare cifrele oficiale, ale recensămintelor  pe care se bazează calculul matematic al numărului victimelor din așa zisul holocaust! Există o singură probă în această situație: cadavrele victimelor! Unde sunt aceste cadavre? Nu s-a făcut săpun din ele, nu s-au ars în cuptoare… Singura explicație oficială: cadavrele evreilor morți în Transnistria au fost mâncate de câini!… Dar se zice că au fost și evrei care, înfometați, au mâncat cadavrele coreligionarilor, atât au fost de bestii românii!… Nenorociții!

„Milionul lui Coja”!… Îmi place cum sună!

Da! La un loc, adăugat la cele șase, clasicele, sunt șapte milioane de victime la Holocaust!… Iar dacă punem la socoteală și evreii omorîți de ruși, de sovietici, cifra reală este mult peste șapte milioane de evrei sacrificați la Holocaust!

„Evrei omorîți de sovietici”?! Aud prima oară de așa ceva! 

Evreii nu-i pomenesc ca să nu-i supere pe ruși! Toată arhiva de la Auschwitz a ajuns la Moscova. Și se pare că arhiva aceea nu prea corespunde cu adevărul, cu cele 6 milioane de victime „clasice”! Adică rușii îi au la mână pe evrei și evreii sunt nevoiți să inventeze alte holocausturi, ca să completeze „gaura” făcută de ruși, de care se feresc să sufle o vorbă!

Dar se vorbește de „un milion al lui Coja” și în textele dedicate elucubrațiilor lui Coja. Ce-i cu acel milion de evrei care vor invada România?

Aici răspunsul este mai lung. Primii evrei care au cerut cetățenie română după decembrie 1989 au fost câteva sute de evrei care în primele luni ale lui 1990 – dacă-mi aduc bine aminte, au cerut și obținut cetățenie pe loc. Ba chiar oficialitățile au decis să le ofere și locuințe, din apartamentele care erau deja gata și nelocuite. La vremea aceea am primit această informație de la un prieten, Gigi Stan, tehnician la ICRAL București. După o vreme, același domn Gigi mi-a completat informația: evreii respectivi, după ce s-au văzut cu cetățenia română în buzunar, au făcut cerere să plece în America. O asemenea cerere nu puteau face ca cetățeni israelieni. Au primit aprobarea să intre în SUA, au vîndut apartamentele primite cadou de la guvernul român, și au plecat peste ocean și cu ceva mărunțiș în buzunar!…

Inventivitate evreiască! Poți să nu-i admiri?!

Pot!

Mai departe?

Alt episod pe care îl cunosc este momentul în care eu am fost senator în comisia de politică externă, în anii 1992-1996, și la comisie a venit un document, un fel de cerere din partea parlamentului din Israel, prin care ni se cerea să fim de acord ca, în caz de forță majoră, un număr de 300.000 de civili israelieni să fie găzduiți temporar în România. Ni s-a explicat că 300.000 era capacitatea de găzduire în hotelurile din România. Firește, am fost toți de acord, iar eu am adus un amendament: să fie primiți și palestinieni, dacă va fi cazul… Desigur, cazul de forță majora era un nou război cu țările arabe!                                                                        Să mai consemnez o discuție cu un procuror pe subiectul jafului și corupției din societatea post-decembristă. Mi-a spus că se ocupă de asemenea dosare și că aproape toate dosarele legate de marile tunuri din așa zisa privatizare duc, în ultimă instanță, la un beneficiar evreu… Se găseau informații în acest sens și în presă, mai timide! Și o informație de la SRI, Serviciul Român de Informații, unde aveam câțiva cunoscuți. La un moment dat, ordin de sus, în rapoartele pe care le fac asupra persoanelor care prezintă un potențial de risc pentru siguranța națională, agenții SRI să nu mai pomenească de faptul că persoana respectivă a purtat la naștere alt nume…                                                                                                    Interesantă ar fi și discuția cu un prieten evreu din copilărie, purtată înainte de 1990, când eu l-am întrebat cum și-a putut dovedi evreitatea când a făcut cerere de plecare în Israel, de vreme ce nu fusese circumcis când s-a născut? Cum a dovedit la poliție că este evreu și de ce n-aș putea face și eu o cerere de emigrație din România ca evreu ne-circumcis?! Răspunsul a fost cam așa: m-am născut la Timișoara, în 1942. Părinții nu mi-au făcut circumcizia din prudență, Europa era ocupată de nemți, au zis că e mai sigură viața mea dacă nu sunt circumcis. Dar așa cum era ocupată România de germani, în două săptămâni la New York a fost înregistrată nașterea mea. Așa că tu, Ion Coja, n-ai nicio șansă să te declari evreu, dacă nu poți obține certificatul de la New York… Nu i-am cerut adresa instituției care dă aceste certificate…

Nici pentru asta nu-i admirați pe evrei?!

Nu devia discuția!… Abia acum începe povestea propriu-zisă. N-aș putea spune exact anul, după 2000, participam la un eveniment public, cu pauză pentru cafele, când s-a apropiat de mine ministrul de interne aflat în funcțiune și m-a abordat cu un aer amical, ca și când ne cunoșteam de când lumea: „Bună ziua, domnule profesor! Țin să vă dau o informație: până acum au primit cetățenie românească 500.000 de evrei! Și a repetat: 500.000!” După care a făcut pași depărtându-se de mine fără nicio grabă!… N-are rost să-ncerc să-mi amintesc cu ce gânduri am rămas sau mi-am făcut mai apoi. În principal, am înțeles că domnul ministru m-a ales pe mine să fac publică această informație. Pentru el, pentru domnul ministru era un secret de serviciu, eu nu aveam asemenea restricții. Am ezitat câteva zile sau săptămâni, apoi am scris textul în care făceam cunoscut acest atac perfid la ființa națională românească! Mi-a răspuns în „România Liberă” Dorel Dorian, reprezentantul evreilor în Parlamentul României, care n-a negat nimic din afirmațiile mele, n-a spus că bat câmpii, că susțin „elucubrații”, ci mi-a explicat colegial că evreii au dreptul să revină în România ca cetățeni români deoarece când au plecat în Israel nu au renunțat la cetățenia românească… Era o minciună! Era obligatorie renunțarea la cetățenia română când cereai să pleci în altă țară deoarece nu te considerai de naționalitate român! După Dorel Dorian trăiau în Israel 300.000 de evrei care se aflau în această situație, iar eu nu aveam niciun motiv să le contest dreptul la cetățenie română!

Un comentariu care a vrut să fie ironic, dar a fost numai trivial și necivilizat, a făcut și revista „22”(?), sub semnătura lui Liviu Ornea, pe ideea că nu există niciun evreu zdravăn la cap care ar pleca din Israelul ferice pentru mizeria din România!… Asta în timp ce toți prietenii mei din Israel se întorceau și-și cumpărau locuințe în România „pentru nepoți”! După spusele unuia dintre ei, persoană cu înalte funcții oficiale în Israel, „nu văd un viitor pentru nepoții mei în Israel”! Desigur, am încercat să văd ce spun datele oficiale, privind încetățenirea străinilor în România. Statisticile oficiale mi s-au părut neclare și am renunțat. Am profitat de un  cunoscut, pensionar SRI, domnul Diomid P., de la care am aflat că este prieten cu ofițerul de legătură dintre Băsescu și SRI. L-am rugat să-i prezinte textul meu despre cei 500.000 de evrei încetățeniți „pe blat” și acesta să-i ceară, în numele meu, părerea președintelui Băsescu. De la înalta instanță am primit răspunsul: „Vor fi în final un milion de evrei care vor primi cetățenie românească, în România și Basarabia, iar pentru acest serviciu Israelul va sprijini Unirea celor două state românești!”

A spus asta Băsescu? În ce an?

Pe la mijlocul primului mandat. Așa mi-a transmis domnul Diomid. Nu cred că a inventat! „Vor fi un milion de evrei!” 

Elucubrațiile lui Băsescu?! Să vedem dacă recunoaște!

Nici nu mă interesează. Eu îți povestesc ce s-a întâmplat cu mine! Am primit acest răspuns! Nu puteam să nu leg toate aceste date de situația din Israel, de discuțiile din Israel privitoare la viitorul Israelului, unde circulă și varianta revenirii în Europa a evreilor plecați din aceste țări, urmând ca în Israel să rămână evreii originari din Orientul Mijlociu, care ar avea șanse mai mari să se înțeleagă cu palestinienii autohtoni! Este teoria numită „diasporism”! Nu eu am inventat-o. O susține, printre alții, un mare scriitor, Roth și nu mai știu cum. …De asemenea, discutând acest subiect nu puteam să nu-mi aduc aminte de încercările evreilor de a-și face o țară în Europa, pe un teritoriu care ar fi inclus și o parte din Nord-Estul teritoriilor locuite de români ca populație majoritară! Basarabia toată și jumătate de Moldova! Cât au fost de adevărate aceste încercări nu este obligația mea să verific, în publicistica românească s-a discutat acest subiect, mari autori s-au pronunțat, elucubrațiile lor nu puteam să nu le înregistrez și să lansez titlul unuia din textele mele pe acest subiect: Israel în România?

Da, textul a circulat cu o popularitate destul de consistentă. Unii au comentat aducând propriile argumente în favoarea textului dumneavoastră. 

Care au fost argumentele acestea?

Mi-aduc aminte de cei care au semnalat faptul că în mai multe orașe și zone au apărut blocuri sau cartiere întregi de locuințe noi, nelocuite de nimeni, care își așteaptă cumpărători din Israel. De pildă la Frumușani. Dacă îi întrebi pe paznici unde poți să te adresezi pentru o vilă sau un apartament în ansamblul rezidențial de la Frumușani, paznicul îți răspunde că nu sunt de vânzare. Iar dacă insiști cedează: sunt apartamente numai pentru evrei…

Domnule, ce fac evreii este logic din partea lor. Așa cum și olandezii iau în calcul un viitor în care vor fi nevoiți să părăsească o parte din teritoriul actual al țării, dacă nivelul oceanului planetar va crește… De aici și interesul special al olandezilor pentru România!… Înțeleg necesitatea la care evreii sunt nevoiți să-i facă față. Îi înțeleg că sunt în căutarea unor soluții. Orice guvern responsabil ar face la fel. Nu este însă acceptabil felul cum acționează în secret, pe ascuns, pregătindu-ne un viitor cu care nu putem fi de acord. Ca să fim de acord trebuie să discutăm deschis, pe față. Fiecare să-și spună deschis dorințele și interesele. Dar pentru asta sunt de îndeplinit câteva condiții prealabile sine qua non! Mai înainte de orice discuție privind viitorul trebuie să închidem contenciosul româno-evreiesc existent. Trebuie să recuperăm adevărul privind relațiile dintre noi. Nu este de imaginat o tovărășie cinstită între noi și evrei atâta vreme cât evreii susțin „gogorița” cu holocaustul din România! Niște evrei normali ar veni la noi și ne-ar mulțumi public, solemn, la nivel planetar, pentru ce a fost până acum între noi. Și și-ar face mea culpa pentru păcatele grele cu care și-au încărcat conștiința națională și ne-ar întreba dacă avem pretenții la despăgubii pentru calomniile abjecte cu care ne-au murdărit imaginea publică de țară, de popor! Degeaba majoritatea sutelor de mii de evrei români din Israel, dacă i-ai întreba pe fiecare în parte, ar respinge ideea că în România a fost holocaust, genocid anti-semit! Dar ce valoare are această părere dacă acea mulțime de evrei tolerează un grup de evrei nemernici și dezaxați care trăiesc în huzur de pe urma inventatului holocaust din România!…

Postulez:

evreii nu au niciun drept la repatriere, la încetățenire în România, câta vreme nu-și vor cere iertare pentru minciunile, calomniile și strategiile anti-românești care au punctat relațiile dintre români și evrei din ultimii 150 de ani!… Minciuni care au culminat cu „holocaustul din România!

S-a tot făcut inventarul evreilor care au adus beneficii patriei lor românești! E timpul ca evreii să recunoască și câți au fost și care evrei au adus mari prejudicii lumii românești! Ne-au urît, ne-au trădat, ne-au vîndut…

Ce se mai vântură pe la bursa zvonurilor? Amici din America mi-au povestit că evreii cei mai guralivi fac caz de Israelul Mare! Un Israel de la Nil la Eufrat! A existat cică în antichitate! Ce știți?

Am auzit ceva. Am auzit și de un Israel în Europa, vechiul proiect, reluat în condițiile în care este contestată identitatea Ucrainei, unitatea ei la dimensiunile de azi. Nu numai Rusia vrea o halcă din teritoriul Ucrainei, s-ar mai interesa și Polonia, Ungaria… De ce nu și România?! Ba chiar și Israelul se zice că ar visa la un stat evreiesc având în centru Galiția de odinioară, care a fost secole de-a rândul suprapopulată de evrei kazari… Planuri se fac pretutindeni. Totul este să nu se eludeze condiția adevărului și a legitimității. Și să nu se lase treburile statului pe mâna unor iresponsabili. Azi multe state tolerează în fruntea clasei politice niște descreierați.

Cum sunt guvernanții noștri de azi?

Dumnezeu cu mila!…

                                                                                                            A consemnat Petre BURLACU

http://www.justitiarul.ro/

Acest articol a fost publicat în EDITORIALE, ROMANIA(politic), ROMANIA(straini). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

18 răspunsuri la Există un proiect „Israel în România”, se încearcă golirea României de români prin migrație economică și recolonizarea țării cu cetățeni israelieni? (II)

  1. Ene Constanta zice:

    Dragii mei nu vor reusi evreii ceea ce vor. Bunul Dumnezeu ne va apara.Mantuitorul nostru s-a nascut din nou pe pamantul nostru sfant si ne va ajuta sa scapam de ticalosi.Fiti siguri de asta dragii mei.Doamne ajuta-ne parinte bun ca nu are cine ! Doamne ajuta-ne !

    Apreciază

    • Emilia Bura zice:

      Macar daca ar reveni si aici sa-si apere natura ca romanii sunt ignoranti si nu stiu valoarea darurilor lasate de Bunul Dumnezeu tarii noastre sa le apere

      Apreciază

    • maria amria zice:

      bunul Dumnezeu si mintuitorul N-O SA LE IA NICIODATA cetatenia , asa ca trebuie sa vedeti ca sintem deja mincati de „sfinti „

      Apreciază

      • Maria zice:

        Exact! Dumnezeu nu incalca liberul arbitru! Cand poporul nu stie sa-si aprecieze valorile, exista intotdeauna smecheri care stiu.
        Crestinismul oilor este leșinat, supus. Oile isi duc mieluseii la protestele # Rezist. Alte oi alearga dupa moaște si la cozile unde ” se dau tigai ieftine”. Un alt numar de oi priveste galeș spre Dragnea. Dna Maria Ghiorgiu, noua profeta de Romania, zice ca l-ar fi vizualizat pe Dragnea cu aura de sfant. Si-mi amintesc de o alta profeta ce primise un mesaj venit direct si cald, prin channeling, de la Dumnezeu insusi, in care Ponta era desemnat ca fiind Salvatorul. Coruț l-a desemnat Mesia pe Iohannis, atins de new age, ca si Oreste .Mentalitatea de turma este cea mai evidenta in Romania, in grupurile ce s-au bulucit sa ia pseudoinițieri la ANATECOR sau alte vremelnic vestite scoli din Romania.
        Multa apa va mai curge pe Dunare, pana cand romanii vor intelege cat de urat au fost ” lucrati”, creindu-se psihoze in masa despre Noul Ierusalim in Romania, poporul roman- popor ales si Saltul in 5D.
        Nu ca nu ar fi fost posibil…dar cu cine? Cu adormitii care asteapta gogosi zburatoare din cer?
        Nu sunt adepta luptelor de strada. Cred mai curand ca omul sfinteste locul prin munca sa. Dar Romania e depopulata. Si romanii nici nu sunt prea civilizati cand vine vb despre gunoaie si ape curate. Nici in alte ” domenii” romanii nu s-au autoeducat.
        Asa ca…de ce ar alege Dumnezeu un popor indaratnic care mereu da vina pe altii pentru incapacitatea lui de a invata ceva din istoria repetabilă?
        Pana mai zilele trecute am crezut ca romanii se vor trezi inainte de a fi prea tarziu sa-si recupereze țara. Nu mai cred…Romanii prefera sa se imbete si la propriu si la figurat, cu apa chioara, citind mesaje calde, proaspat venite de la entitatea Hocus Pocus sau de la Arhanghelul fabricat in laboratoarele CIA sau Mossad. Depinde de cine are interese imediate in Romania si de naivitatea poporului. Cu cat ai mai multe diplome dobandite in trei luni de munca grea intr-o scoala de initiere si patru luni in alta scoala, cu atat mesajele venite prin channeling sunt mai complexe. Fiecaruia dupa capacitatea intelectuala dracu ii joaca feste si-i apare imbracat in sfant. Eu, una, m-am saturat sa citesc elucubratii! Fie ce va vrea Dumnezeu! Nu am de gand sa mai lupt in locul altora ce stau degeaba!

        Apreciază

  2. Citadela zice:

    SIngurul motiv pozitiv pentru care ar trebui primit CU BRATELE DESCHISE ORICE strain/roman/plecat/exilat si revenit este daca are bani pentru a-i cheltui in tara si stimula economia mica locala din regiunile depopulate/devastate de deindustrializare.
    Problema este ca legile SUNT ACELEASI (UE) si sunt APLICATE TUTUROR! deci nu ai cum sa „te descurci ” tu altfel.
    Nu plingeti dupa terenuri deoarece vor fi trecute in patrimoniul PLANETEI si a NATURII. Poti tu sa fii si PAPA PIUS ca nu schimbi directia spre care se avanseaza.
    ADIO propietate privata! tot din UE va veni si asta.

    Apreciază

    • Maria zice:

      Tu ai sentimentul ca poti controla ceva din ce se pune la cale in Romania? Esti naiv. Nici nu ai idee cat de urata a fost lucratura malefica in Romania! Unul dintre creierele Cabalei in Romania, Pop Adrian din forumul Sfatul batranilor, a construit pe internet o rețea. Ca un creier informational uriaș prin care are acces la mintea ta, mintea conducatorilor nostri, mintea ” liderilor spirituali”. Am vazut intr-un filmulet de pe net o intalnire in Craiova dintre Pop si alti ” zamolxieni”. Era si Mircea Chelaru pe acolo. Pop este ca o mana ce lucreaza in Romania prin ” degetele” sale. Se joaca cu mintile romanilor ca pisica cu soarecii. Patrunde in mintile celor prinsi in rețeaua lui si induce idei. Cel mai bine a lucrat in Romania cu new agistii, acesti paraziti ce au contaminat matricea energetica a Romaniei. L-am intrebat pe dl Traian Stanciulescu, dac ca si voi, de ce nu l-a oprit pe Pop sa ne distruga matricea. A baiguit ceva despre faptul ca Pop este energofag, adică vampir energetic, si ca a tăiat orice legatura cu el. Curajul lașului…Fugi, dar nu te gandesti ca bestia cu chip uman va racola in continuare pe internet naivi prin care isi va atinge scopurile murdare in Romania. Barbatii romani ce nu-si merita nadragii m-au lasat sa ma bat singura cu ala. Pana am renuntat si eu. Va meritati soarta,lașilor. Cătei ce faceti sluj in fata oricui plateste bine.Este evreu Pop? Nu stiu. Asa se zice.

      Apreciază

      • Lupul Dacic zice:

        Toti evreii de aici au misiune. Numai ca nu vor reusi.

        Apreciază

      • Sorin zice:

        Dna. Maria-Aurelia,va citesc de ceva vreme postarile Dvs. si de pe alte bloguri.De altfel v-am recunoscut stilul,imediat.Sunteti inconfundabila,pe de o parte,si printre foarte putinele persoane care-si mai permit inca sa afirme ADEVARUL situatiei disperate,dezastruoase si tragice a Romaniei si ,mai cu seama a poporului roman!Pe putinele bloguri in care vi se mai permite sa spuneti ADEVARUL.Dureros si mizerabil,crud si aproape cu desavarsire incredibil.Ma bucur tare mult ca v-am gasit,ca sa spun asa,si pe acest blog,foarte interesant dealtfel, pe care-l frecventez de multi ani.Sper sa fiti lasata sa postati in continuare si pe acest blog ca si pe blogul „Burebista 2012” al Dlui. Marius SUMEDREA si va doresc,sincer,multa,multa sanatate!Respect.

        Apreciază

      • Lupul Dacic zice:

        Blogurile unde a fost blocata probabil ca adminii sunt pupatori de jidani. Aici nu e cazul….

        Apreciază

      • Thomas TL zice:

        Maria,
        Poate imi/ne explici mai pe intelesul tuturor cu cine te bati, cu new ageistii in favoarea cui? a popilor?, sau a altcuiva care-mi scapa? Cine-i las, saracul, care este intr-o eterna opozitie cu bogatul, animozitate care a stat mereu la baza conflictelor lumii?

        „Cel mai bine a lucrat in Romania cu new agistii, acesti paraziti ce au contaminat matricea energetica a Romaniei. L-am intrebat pe dl Traian Stanciulescu, dac ca si voi, de ce nu l-a oprit pe Pop sa ne distruga matricea. A baiguit ceva despre faptul ca Pop este energofag, adică vampir energetic, si ca a tăiat orice legatura cu el.”

        Apreciază

  3. Sorin zice:

    Am citit articolul cu mare atentie si la fel, si postarile voastre.Toate.Dupa parerea mea,avand in vedere situatia reala din Romania,alienarea mintala,retardarea spirituala,supra-stimularea pana la grotesc a lacomiei si dorintei insatiabile de imbogatire-parvenire cat mai rapida si fara munca,exodul provocat premeditat prin multiple masuri si actiuni spre vestul Europei si nu numai,distrugerea familiei si a principiilor crestine,cresterea nemaintalnita a ratei mortalitatii infantile si reducerea extrema a sporului natural al populatiei(suntem tara cu sporul demografic negativ,singura din UE!!!),toate acestea vor determina,in scurt timp,disparitia Romaniei ca stat si a poporului roman deasemeni.Cred ca numai o interventie din astral mai poate salva aceasta tara si popor.Interventie pe care insa,NU O MERITAM…

    Apreciat de 1 persoană

    • Nicolae zice:

      Sorin, stai că vine papa să ne învețe ….care deja a spus că : statul național nu poate să fie considerat absolut, ca o insulă față de contextul înconjurător. În actuala situație de globalizare nu numai a economiei ci și a schimburilor tehnologice și culturale, statul național nu mai este în măsură să procure singur bunul comun pentru populațiile sale…

      Apreciază

  4. Beshan zice:

    Nimeni nu vrea romanii.Sa plece in tara lor unde sa arda de vii! Romanii sunt niste paraziti corupti.

    For your self defense and your soul self-defense, you’re in danger with romanians retarded and enslaved „human”-garbages in your mind, town, house or country. These „humans”-garbages is head of corruption and steal. All „people” from romanians with Ph. D is corrupted and partipating on „modern assasination” – like remove a person from society and after that, used for make more corruption, steal in world. All romanians is like rats. Like European Union and NATO alliance, and in secret work with Russian Federation, against NATO and European Union for make more money and spread more corruption and steal in world – and reverse. This ‘humans’-garbages want to exit from European Union , because with this action can make more money, and do not exist a a higher level to punish or action in this case, like North Korean.

    Try to enter into Romania, from a higher level. These „humans”-rats be used all the infrastructure – intelligence, army, police, zombie citizens, to make you go faster from this country. You can not view corruption, because is a secret and this rats is aware about that. All person form „anti-corruption” from Romania is, in truth, full of corruption and partipating frequently on „modern assasination” of very more humans.

    I am from Romania.

    For Freedom of Speech and Freedom of Soul.

    Spread the truth, with truth for freedom of soul.

    Apreciază

    • Elena C zice:

      Beshan: Acuzatii si vorbe aruncate aiurea poate face orice troll. Dovezi ai? M-am cam saturat de voi. Imagineaza-ti ca vorbesti in oglinda. Nu, nu esti roman. Esti ceea ce vorbesti.

      Apreciază

      • Lupul Dacic zice:

        Este un jidan, l-am lasat expre sa se vada cum gindesc. Mai vor sa vina in Romania si cred ca vor fi primiti si acceptati. In fapt ei nu stiu cei asteapta. Romanul nu suporta ungurii si tiganii, dar jidanii cu care au o istorie pe care nu o vor uita niciodata.

        Apreciază

      • Elena C zice:

        Lupul Dacic: Capusele nu au natie. Ele doar sunt si sug. Nu generalizez legat de vreo natie. E vorba despre rasa aparte care s-a inmultit. Si anume: capusele. Sunt peste tot. Ei vor sa-i atacam, ei vor sa stearga Romania Noua (Romania veche, adica Tracia cu Constantinopolul ei deja sunt sterse) de pe harta. Capuse avem (noi, oamenii, care nu suntem capuse si nu traim de pe urma altora, si nu dam in cap ca sa supravietuim) peste tot: in Ro si in afara. Respect!

        Apreciază

  5. neicaion zice:

    Trebuie sa fac cumva sa ma mut in Iran, chiar si ca maturator, nu conteaza, aerul ar fi altfel. La ora actuala este singura natie de pe planeta Pamant care au avut curajul, in mod oficial, sa declare ca; „Comandamentul Central al Forțelor Armate al SUA este o grupare teroristă, iar Statele Unite sunt o țară care sponsorizează activități teroriste” si banuiesc ca in curand ii vor trage la raspundere pentru crimele comise pe intreaga planeta. La noi „clica conducatoare” , cand aud de sua isi baga repede un deget in dos si unul in gura si le schimba repede intre ele, cica sa atenueze imputiciunea…

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.