Guvernul Dăncilă – mutare curajoasă, în spirit național, dar își pune Occidentul pe cap!


Dancila poate sa fie cea mai nationalista dar cind o voi auzi ca a fost o gafa din partea ei aia cu evreii, holocaustul si cetatenia, sa spuna clar, atunci o voi crede. Pina atunci orice ar zice sunt doar declaratii politice sforaitoare iar cind e vorba de fapte face exact invers!

Viorica Dăncilă și Eugen Teodorovici

Având în vedere dubla măsură practicată de statele Occidentale, Guvernul Viorica Dăncilă va fi puternic atacat pe această temă sensibilă

 Guvernul condus de Viorica Dăncilă nu susține legalizarea relației între persoanele de același sex, aceasta reiese din Punctul de vedere cu privire la două legi ale Parteneriatului civil, transmise Parlamentului.

Guvernul expune mai multe motive, dar atrage atenția asupra unui aspect, relevat și de memoriile organizațiilor societății civile care NU susțin aceste legi, depuse la comisiile parlamentului.

„Din punct de vedere al dreptului european, reglementarea parteneriatului civil nu reprezintă o cerinţă europeană, ci cade exclusiv sub incidenţa reglementărilor naţionale ale statelor membre” – se arată în Punctul de vedere al Guvernului.

Desigur, având în vedere dubla măsură practicată de statele Occidentale, Guvernul va fi puternic atacat pe această temă sensibilă. De asemenea, să amintim că și guvernul PSD, condus de Victor Ponta, a dat de asemenea respingere unei inițiative asemănătoare, depusă de Remus Cernea.

Agenția ”Știri pe surse” a obținut documentul transmis de Guvern, din care reproducem mai câteva puncte:

  • ”numeroase prevederi ale actelor juridice europene şi internaţionale consacră principiul căsătoriei şi nu pe cel al parteneriatului civil, această realitate fiind recunoscută de Declaraţia Universală a Drepturilor Omului, Convenţia pentru apărarea drepturilor omului şi a libertăţilor fundamentale, precum şi alte norme europene şi internaţionale referitoare la drepturile omului”.
  • considerente precum „Relațiile de cuplu consensuale, protejate prin parteneriat civil, sunt o realitate de fapt recunoscută juridic în legislația majorității statelor membre ale Uniunii Europene” – și urmează o listă de state UE – sunt ”irelevante întrucât parteneriatul civil ține de un domeniu care, cel puțin deocamdată, nu este supus reglementării la nivelul Uniunii Europene”, aratp Guvernul, care precizează din nou că ”fiecare stat membru având libertatea de opțiune în privința unei astfel de reglementări”.
  • Mai mult, ”prin adoptarea Codului civil, Parlamentul și-a exprimat deja opțiunea de politică legislativă în materia relațiilor de familie, reglementând ca unica formă de conviețuire recunoscută, căsătoria între persoane de sexe diferite”, spune clar Guvernul României.
  • De asemenea, Guvernul, făcând referire la Recomandările UE în domeniu, relevă complexitatea modificărilor care ar decurge din adoptarea unor asemenea legi – și necesitatea schimbării multor altora pentru a compatibiliza sistemul legislativ și a nu se ajunge chiar la situații de discriminare.

Este de apreciat că Guvernul susține un punct de vedere solicitat de o mare parte a populației, chiar în condițiile în care, este de așteptat ca ambasadele Occidentale și mai ale a SUA să lanseze atacuri pe această temă. Să nu uităm, în acest sens, că membrii de frunte ai Ambasadei SUA au participat la marșuri LGBT, iar în 2017 a fost prezent chiar Hans Klemm.

Deci, Guvernul Dăncilă face acest gest în spirit național, dar vor fi sigur reacții adeverse din partea Occidentului.

BUCUREȘTI, 28 martie, Sputnik, Dragoș Dumitriu

https://ro.sputnik.md/

Acest articol a fost publicat în ROMANIA (homosexuali). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Guvernul Dăncilă – mutare curajoasă, în spirit național, dar își pune Occidentul pe cap!

  1. gigirupicreta zice:

    Viorica fii barbata ))) plus dragos aeroportul! sputik dumitriu e inca suparat pe nea iliescu varusul!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.