Comemorarea genocidului din Rwanda: Juncker, la un pas de a-i da foc soției președintelui


Jean-Claude Juncker la comemorările din Rwanda

Pe naiba sciatica..era beat cum e de regula. Un betiv da ordine Romaniei…da, asa am ajuns in 29 de ani de capitalism si ca am vrut in UE😡

Prin aprinderea unei flăcări în memoria victimelor genocidului din Rwanda, Jean-Claude Juncker a fost la un pas de a-i da foc primei doamne a țării, Jeannette Kagame, fiind chiar lângă ea în acel moment. Participanții au reacționat în ultimul moment.

 Momentul periculos a fost filmat în timpul celei de-a 25-a comemorări a genocidului Tutsi, în timpul căreia Jean-Claude Juncker era cât pe ce să-i dea foc soției președintelui Rwandei.

În videoclipul distribuit pe rețelele de socializare, îl vedem pe președintele Comisiei Uniunii Africane, Moussa Faki Mahamat, președintele rwandez Paul Kagame și soția sa Jeannette Kagame, precum și pe Jean-Claude Juncker cu torțe în mână la Memorialul Gisozi din Kigali, unde au fost îngropați mai mult de 250.000 de victime ale genocidului.

Din când în când, comportamentul lui Jean-Claude Juncker atrage atenția publicului. Spre exemplu, când a ajuns la summitul Consiliului European din decembrie anul trecut, președintele Comisiei Europene a salutat două femei într-un mod prea amical: a aranjat părul uneia, șefa adjunctă a Protocolului Comisiei Europene, Pernilla Sjolin, și a îmbrățișat-o pe alta.

O zi mai târziu, în timp ce se pregătea pentru o conferință de presă, a aruncat brusc pe jos documentele din mână înainte de a-și bea băutura, ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic, spre surprinderea celor prezenți în cameră.

În iunie 2017, a fost surprins pe video la summitul NATO de la Bruxelles, unde colegii lui Jean-Claude Juncker îl țin de umeri, în timp ce acesta din urmă se mișcă ușor. Din păcate, negând zvonurile despre potențiala sa stare de ebrietate, purtătorul de cuvânt al liderului UE a explicat incidentul printr-o criză de sciatică.

https://ro.sputnik.md/

Acest articol a fost publicat în EUROPA ( U.E). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.