SUA: O lege sprijinită de democrați, dar și de doi republicani, va obliga școlile să permită bărbaților transgender să concureze în echipele sportive ale fetelor


SUA: O lege sprijinită de democrați, dar și de doi republicani, va obliga școlile să permită bărbaților transgender să concureze în echipele sportive ale fetelor

Stânga liberală continuă să-și impună agenda radicală împotriva valorilor americane. Aproape toții democrații din Congresul american au sprijinit un proiect de lege care impune școlilor să permită sportivilor de sex masculin, care se identifică drept fete, să concureze în echipele de sex feminin, potrivit Daily Signal.
Legea denumită „Equality Act” va modifica actul normativ privind drepturile civile din 1964, pentru a crea caracteristici de „orientare sexuală și identitate de gen” în temeiul legii federale anti-discriminare. Printre altele, proiectul de lege ar obliga școlile publice să extindă echipele sportive feminine prin includerea bărbaților  biologici, dar care se identifică ca fete transgender.
Sarah Warbelow, directorul unei organizații pentru drepturile omului, a lăudat „impactul pozitiv asupra proiectului de lege asupra sportului din licee, amintind că există încă ”discriminări” în unele state.
„Multe state au legi discriminatorii în ceea ce privește orientarea sexuală și identitatea de gen și toate au în continuare echipe sportive pentru femei. Argumentele despre sportivii transgender care participă la competiții sportive în conformitate cu identitatea lor de gen, conform cărora beneficiază de avantaje în competiții, nu au fost confirmate”, a explicat un senator democrat în argumentarea proiectului de lege.
În Connecticut, doi alergători  născuți bărbați, dar care se consideră femei, au dominat fetele în competiția organizată de un liceu, lucru care a făcut-o pe una dintre eleve să numească avantajul bărbaților drept „demoralizant”.
Contestatarii legii susțin că  legea  „Equality Act”  va duce la o invazie a bărbaților în competițiile destinate sexului feminin, inclusiv în atletism.”Barbații vor domina sporturile destinate sexului feminin, a avertizat Julia Beck, șefa unei organizații radicale feministe.
Acest articol a fost publicat în HOMOSEXUALI, S.U.A.. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.