FORŢA SPIRITULUI DACIC


 O mişcare în slujba adevărului, a dreptăţii, a demnităţii şi libertăţii.
O revoluţie a Spiritului, a Cunoaşterii şi a Valorilor.

Dacă sunteţi daci şi rezonaţi cu ceea ce citiţi pe acest site,
vă invităm să vă alăturaţi grupului nostru de prieteni!

 

___1: Resursele spirituale sunt primele şi cele mai importante resurse..În societatea actuală, datorită manipulării prin diverse mijloace, majoritatea oamenilor au ajuns să fie controlaţi la nivelul mentalului. Din acest motiv, primele resurse pe care trebuie să ne concentrăm sunt cele de natură spirituală. Într-un război psihologic subversiv ca cel în care suntem implicaţi acum, mentalul a ajuns să fie uşor controlat. Însă sufletul rămâne resursa profundă, potenţialul ascuns, care nu poate fi la fel de uşor influenţat de sistem şi de condiţia socială.
___În suflet este păstrată legătura cu Dumnezeu şi legătura cu continuitatea istorică a neamului Dac, precum şi cu ţelurile profunde care derivă de aici. Esenţial, eu la această resursă fac apel, şi o consider unica temelie pe care se poate reconstrui ceva, atât la nivel individual, cât şi la nivel naţional. Uneori neînţelegerea şi superficialitatea pot  face aspectul spiritual să pară de o importanţă secundară, dar el nu este niciodată aşa. Este întotdeauna de primă importanţă, pentru că doar din esenţa spirituală pleacă şi caracterul incoruptibil, şi tot potenţialul latent al omului.
___Marele gânditor Constantin Noica spunea: „Stări de spirit, asta trebuie dat altora! Nu teorii, nu dogme, nu ideologii!” Şi avea perfectă dreptate. De aceea spun că primul lucru care trebuie cultivat este o stare de spirit, şi cele mai importante resurse pe care le avem sunt cele spirituale.

___2: Cum poate fi realizată o schimbare la nivelul societăţii. În general, faţă de toată situaţia dramatică în care ne aflăm, încă se vorbeşte la nivel de efect, nu de cauză, şi de asta nu se propun nici soluţii viabile, nici lucruri concrete. Chiar dacă marea majoritate a problemelor noastre din viaţa de zi cu zi pleacă din sfera politică, acolo nu se pot schimba lucrurile dintr-o dată. Factorul politic poate fi influenţat pozitiv doar când se îndeplinesc înainte anumite condiţii care ţin de o schimbare de mentalitate colectivă, întâi pentru câţiva, apoi pentru un număr mai mare de oameni.
___Factorul politic este mult supraevaluat. Clasa politica actuala este un efect al ignoranţei şi al slăbiciunii colective. Esenţa acestui mesaj şi a acestei mişcări este că trebuie să schimbăm nu doar politicienii, ci şisistemul care i-a făcut posibili. Iar pentru asta, trebuie schimbaţi o parte suficient de mare dintre oamenii dezinformaţi şi manipulaţi, care din neputinţă şi neştiinţă, au făcut posibil sistemul actual. La influenţarea pozitivă concretă a sferei politice se poate ajunge doar atunci când se vor îndeplini o serie de etape fundamentale.
___O schimbare adevărată nu se poate realiza niciodată doar cu programe sau doar cu ideologii, despre care se vorbeşte peste tot. O schimbare adevărată se realizează în primul rând cu oameni capabili de o înţelegere superioară a lucrurilor. Acesta este scopul acestui site şi a Mişcării Forţa Spiritului Dacic: să facă posibilă ca oamenii ce au o înţelegere superioră să se poată uni, şi să poată acţiona organizat şi eficient.
___În această privinţă, acest mesaj este o chemare pentru cei care au păstrat în sufletul lor o legătură vie cu identitatea strămoşilor noştrii daci. Pentru cei care încă mai simt dacic, care încă mai gândesc dacic şi care vor să şi trăiască precum dacii adevăraţi! Este nevoie de cei care nu şi-au uitat rădăcinile. Şi este nevoie de bună intenţie autentică, pentru că sunt destui care vorbesc despre daci, dar au în spate cu totul alte motive. Avem nevoie de oameni care simt nevoia să acţioneze din motive corecte şi sincere.
___Dacii au fost şi sunt un popor eroic şi genial. Ca popor, dacă ne accesăm resursele de inteligenţă şi de curaj, putem face şi imposibilul posibil. Trăsăturile nobile ale strămoşilor daci sunt în mulţi, îngropate adânc, dar gata să fie descoperite de către cei care caută să păşească cu sinceritate, seriozitate şi disciplină pe calea transformării spirituale. E nevoie doar de o scânteie care poate fi aprinsă, de către câţiva daci uniţi într-o viziune superioară, dobândind cunoştinţele necesare şi reconectându-se cu tainele străvechi ale Daciei. Aşa trebuie şi aşa poate să înceapă o schimbare adevărată. Aceasta este viziunea şi ţelul meu.

___3: Extinderea Comunităţii Spirituale a Dacilor Liberi. După o lungă analiză şi reflectare asupra situaţiei actuale, am decis să dezvălui public câteva informaţii care consider că vor fi foarte folositoare. Comunitatea Spirituală a Dacilor Liberi există deja, şi există demult. Există chiar câteva comunităţi dacice de acest fel, încărcate de istorie şi aflate într-o strânsă legătură. Ele se află în munţi, începând cu zona Sarmisegetusei, continuând apoi cu munţii Retezat, Bucegi şi Rarău. Eu de acolo vin, şi în una dintre ele, în zona Sarmisegetusei, mă aflu în timp ce vă scriu acum. Voi reveni cu mai multe detalii curând.
___Pentru a crea o comuniutate dacică mai mare, sunt trei etape de bază, şi doar pornind de la realizarea lor proiectul poate funcţiona, altfel avem deja mai multe exemple de încercări nereuşite.
___Cele trei etape sunt următoarele: mai întâi ne strângem un grup de daci, şi ajungem să comunicăm cu adevărat. Apoi realizăm o stare de comuniune, în care să ne regăsim ca grup, ca un întreg, în acord deplin cu aceleaşi principii, acelaşi plan, aceeaşi strategie şi aceeaşi structură de organizare. 
___Apoi se continuă prin înfiinţarea practică a comunităţii. Pentru asta planurile sunt făcute de mult. Unde sunt locurile ideale, cum ar trebui organizată, cum ar trebui să funcţioneze, cum ar trebui să arate locuinţele şi multe alte aspecte. 
___Însă pentru început, totul se va realiza în funcţie de posibilităţile existente, urmând să se dezvolte în timp, conform unui plan detaliat. Apoi pot apărea mai multe comunităţi în tară, conduse şi organizate în mod armonios dintr-o comunitate centrală, care va furniza toată cunoaşterea practică necesară.

___4: Despre importanţa comunicării şi a întâlnirilor directe. Înţelegeţi că este profund necesar să coborâm de pe paginile internetului şi să ne întâlnim direct, în viaţa reală. Doar aşa putem comunica cu adevărat, ne putem cunoaşte, ne putem câştiga reciproc încrederea, ne putem organiza şi putem să ne unim cu adevărat. Pentru toţi cei care sunt în străinătate, internetul rămâne soluţia, dar pentru cei care suntem aici, avem toată responsabilitatea să facem în aşa fel încât să ne întâlnim direct. Observaţi cum cei mai mulţi nu depăşesc niciodată stadiul discuţiilor pasionale şi sterile purtate pe internet, stadiu total contraproductiv, în care au rămas din păcate marea majoritate a iniţiativelor, grupurilor, asociaţilor, etc pe care le vedem de mai multă vreme că au o existenţă lipsită de orice urmări pozitive pe plan social.
___În concluzie, doar prin comunicare constantă şi prin întâlniri directe putem crea premizele unei unităţi autentice între noi, în aşa fel încât să facem ca demersul nostru să aducă rezultatele dorite şi să fim un model dacic pentru toţi ceilalţi. Doar în felul acesta se pot pune lucrurile în mişcare.

___5: Pe cine să ne concentrăm şi la ce să acordăm atenţie. Ar trebui să ne concentrăm doar pe oamenii care sunt deja conştienţi, pozitivi şi hotărâţi să acţioneze. Vă rog să înţelegeţi cu toţii şi să nu vă mai concentraţi pe oamenii care sunt rigizi, ignoraţi şi nepăsători, pentru că este neconstructiv, frustrant şi generează doar negativitate. Nu vă mai certaţi cu ei, nu mai trageţi de ei şi nu mai speraţi la nimic de la ei. Mulţi încă dorm “somnul cel de moarte”. Unii se vor trezi mai târziu, alţii nu se vor mai trezi de loc, şi trebuie înţeles asta. Pentru noi ca popor, contează doar cei care se pot trezi ACUM.

___Am spus şi o repet: nu toată lumea poate să se trezească sau să înţeleagă de la început, şi nici nu trebuie, nici nu se presupune aşa ceva. E menit să se trezească şi să se unească un număr suficient de mare dintre cei care pot şi vor să o facă deja! Ei sunt aici, sunt din ce în ce mai mulţi, şi doar ei ar trebui să ne intereseze -atât! Ca număr sunt mult mai mulţi decât minimul necesar pentru a realiză o schimbare majoră, dar încă nu sunt uniţi, organizaţi şi îndrumaţi corespunzător.
___Asta e provocarea noastră, şi pe ea ar trebui să ne axăm, pentru că avem toate şansele să reuşim. Trebuie să facem tot efortul ca să limităm la maxim interacţiunea noastră cu tot ceea ce este negativ, şi să ne concentrăm doar pe ceea ce este pozitiv şi constructiv. Să ne concentrăm pe cei care pot fi ajutaţi, şi care vor să fie ajutaţişi să ajute la rândul lor!

___Deci nu pierdeţi timpul criticându-i pe încăpăţânaţi, ci căutaţi să creaţi unitate între cei pozitivi! Se găsesc mulţi să acuze poporul dac că doarme. Nu doarme tot poporul, ci dimpotrivă, din ce în ce mai mulţi se trezesc. În plus, mai sunt şi unii care NU au dormit niciodată, ci au umblat cu luminile aprinse în noaptea sufletului şi în bezna minţii. Toţi cei care nu dormim, avem datoria să îi trezim şi pe ceilalţi. Nu să îi acuzăm, sau să le urăm somn uşor, ca ar fi cinic şi iresponsabil. Iar lumea nu are nevoie de cinism, are nevoie de ajutor.
___Schimbarea trebuie să înceapă din Dacia profundă, din unirea, organizarea şi îndrumarea celor treziţi, celor care au conştiinţă şi înţelegere spirituală superioară. Ei vor forma un nucleu, care la un anumit moment se va cristaliza şi va putea cataliza şi schimbări majore la nivel social. Deci de aici poate şi trebuie să plece totul. De aici este menit să plece totul.

___6: Adevăruri fundamentale despre realizarea unităţii şi a organizării. Adevărata putere de a schimba ceva există doar în unitate. Iar adevărata unitate este creată doar într-o organizare eficientă. Asta este cheia, asta este provocarea. Se tot spune “să ne unim”, dar din păcate este evident că nimeni nu s-a unit cu nimeni până la ora actuală. De ce? Pentru că nu a existat organizarea corespunzătoare. Ce implică organizarea? Implică o ierarhie şi o strategie. Trebuie să existe un conducator cu o strategie şi un plan, şi alţii care să fie în acord cu planurile şi să contribuie la aplicarea lor.
___O haită de lupi spre exemplu, are o ierarhie foarte strictă. Ştiu asta, sunt omul muntelui şi nu odată am crescut pui lupi până la maturitate. Într-o ierarhie de lupi există un conducător şi apoi fiecare îşi are locul foarte bine stabilit. De asta şi sunt lupii aşa vânători eficienţi. Iar acei lupi care nu sunt ierahizaţi într-o haită, umblă mai mult flămânzi…

___Noţiunea de conducător şi de ierarhie se bazează pe legile universale, iar a reuşi să le realizăm, este unul dintre testele noastre principale ca popor. Orice armată are nevoie de un general comandant, însă nici o armată nu poate să fie alcătuită doar din generali. E necesar să existe un corp de ofiţeri cu diverse grade, dar şi o mulţime de soldaţi cu diverse specializări, toate funcţionând unitar. Fiecare trebuie să aibă un simţ instinctiv al valorii şi al posibilităţilor persoanale, şi fiecare trebuie să ştie unde îi este locul.
___Niciodată nu trebuie să ajungem să confundăm noţiunea de ierarhie cu cea de sclavie şi cea de conducător cu cea de dictatură. Nu vă lăsaţi manipulaţi de către cei care încearcă din răsputeri să inducă confuzie în aceste privinţe! Sclavie şi dictatură e doar în cazul în care stăpâneşte răul. Dacă conduce binele, ierarhia şi conducătorul aduc doar libertate şi progres, pentru toată lumea.
___Se ştie că dacii aveau ierarhii drepte şi foarte eficiente. Şi în timpurile actuale, fiecare trebuie să ştie să se aşeze la locul lui şi să facă ce trebuie. Deci tot ce spun este foarte simplu: revenind la obiceiurile străvechi, ierahizându-ne şi organizându-ne temeinic, dăm naştere la o forţă pozitivă uriaşă.

___Piedicile în calea organizării şi ierarhizării sunt orgoliile, importanţa de sine, competiţia, posesivitatea, spiritul de dominaţie, polemicile, dezbateriile inutile, filosofiile şi ignoranţa. Ne lovim de aceste piedici la tot pasul în sociateatea actuală, şi le vedem pe internet sau la televizor de dimineaţă până seara, părând că nimeni nu poate depăşi această condiţie. Care este soluţia pentru aceaste probleme care separă şi distrug oamenii pretutindeni?Aceste piedici devin foarte mici sau chiar dispar complet, atunci când se unesc oameni cu sufletul curat, care beneficiază de o înţelegere spirituală superioară şi de îndrumare.  
 ___Vă spun din experienţă că în acest caz prevalează doar dorinţa de a sluji împreună binele cel mai înalt. Aşa ia naşterea nu doar o armată cu un comandant, ci în primul rând o familie spirituală cu un părinte spiritual. Legătura care se formează astfel este puternică, profundă şi chiar indestructibilă. Ea pleacă din suflet, şi astfel se poate vedea încă odată cât de important este sufletul. Acestea sunt secretele căii către biruinţa dacilor…

___7: Care sunt primii paşi pe care îi putem face 

___- Crearea unui grup organizat pe internet. Crearea de unitate autentică între toţi cei care rezonează cu mesajul şi principiile prezentate aici.

___- Stabilirea unei legături permanente. Individual putem comunica telefonic, iar în grup se poate realiza comunicarea prin conferinţe skype,, atât pentru cei din ţară cât şi pentru cei din străinătate.

___- Crearea unui grup organizat care să se întâlnească periodic. Fără mobilizare practică, orice proiect este inutil. Doar din întâlniri directe pot să plece în mod concret toate lucrurile bune.

___- Transformarea din punct de vedere spiritual atât la nivel individual, cât şi la nivel de grup. Sunt destui indivizi care vor să schimbe lumea fără să se schimbe pe ei înşişi, iar până acum s-a demonstrat din plin că nu merge aşa.

___- Regăsirea Spiritului Dacic autentic. Nimeni nu poate să realizeze nimic valoros înainte de a-şi regăsi esenţa şi a se transforma pe sine însuşi. Odată ce Spiritul Dacic este primit şi bine înţeles, prin acest spirit se poate înfăptui practic orice.

___-.Reconectarea cu Moştenirea Dacică Ancestrală. Aici este cheia, şi de asta depinde absolut tot ceea ce încercăm să facem. În acest sens au fost, sunt şi vor fi susţinute activităţi periodice de cursuri spirituale, conferinţe, consiliere individuală, călătorii iniţiatice.

___-.Restabilirea, regăsirea şi manifestarea adevăratelor valori străvechi. Valorile noastre străvechi nu sunt niciodată perimate sau depăşite. Ele sunt şi vor rămâne mereu actuale, pentru că sunt universale şi eterne. Doar de aici poate să vină cunoaşterea, înţelepciunea, puterea şi vindecarea. Doar de aici poate să vină sensul.

___- Promovarea şi explicarea corectă a istoriei reale. Fără cunoaşterea adevăratei istorii, nu ştii cine eşti cu adevărat. Fără să ştii cine eşti cu adevărat, nu ştii nici care îţi sunt posibilităţile reale, şi nu îţi bănuieşti nici destinul.

___- Punerea bazelor înfiinţării Comunităţii Spirituale a Dacilor Liberi. Etapele şi strategia care să facă acest proiect posibil sunt descrise mai sus, la punctul 3.

___-.Implicarea activă în viaţa socială, prin apărarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale.Ne apărăm libertatea, în toate formele ei. Ne apărăm credinţele. Ne apărăm pământul. Ne apărăm moştenirea şi dreptul la viaţă.

___- Informarea şi trezirea a cât mai mulţi oameni. Adică informarea despre cum stă situaţia de fapt, atât la nivel naţional, cât şi la nivel global. Şi trezirea la realitate.

___”DUPĂ CUM A FOST PROFEŢIT DE MAI MULTE ORI, ÎNTR-UN FEL SAU ALTUL, CURÂND DACIA NEMURITOARE VA BIRUI ŞI VA RENAŞTE! SĂ NU UITAŢI ŞI SĂ NU VĂ ÎNDOIŢI DE ASTA. ___ÎNSĂ DOAR CEI CARE SE VOR DOVEDI VREDNICI ÎN CERNEREA ACESTOR TIMPURI, VOR FI PARTE LA BIRUINŢA ŞI LA RENAŞTEREA EI MĂREAŢĂ. FIECARE VA CULEGE RODUL ALEGERILOR SALE. IAR CEI CU SUFLETUL CURAT, CURAJOŞI, DEVOTAŢI ŞI PUTERNICI ÎN LUPTĂ, VOR BIRUI.”

      Cristian TeodorescuFondator

Essential News Network şi Mişcarea Forţa Spiritului Dacic

      Grupul Facebook Forţa Spiritului Dacic

       Pagina Facebook Forţa Spiritului Dacic  
     Contact: esentialnewsnetwork@gmail.com

http://zamolxesblog.blogspot.ro/

 

Acest articol a fost publicat în URMASII DACILOR (editoriale). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la FORŢA SPIRITULUI DACIC

 1. Elena C zice:

  Apropos de modul de organizare si de luare a deciziilor de catre daci. Ma gandeam zilele acestea ca este momentul sa se adune batranii si sa le ascultam sfaturile 🙂 Frumoasa imagne… Da, „unii nu au dormit niciodata” (nu eu). Cunosc o persoana. Schimbarea necesara… L-am crucifica din nou, caci Adevarul nu a fost niciodata usor de inghitit si nici placut la gust…

  Apreciază

 2. Ene Constanta zice:

  Doamne ajuta DACIA sa renasca! Doamne ajuta-ne ! Asi fi fff fericita sa mai apuc aacele timpuri minunate ! Ajut-ne parinte bun – ca nu are cine Doamne sfant !

  Apreciază

  • neicaion zice:

   NU EXISTA NIMIC IN EXTERIORUL NOSTRU CARE SA NE POATA AJUTA, TOTUL ESTE IN NOI, SAU NOI SUNTEM TOT EXTERIORUL CE IL VREM FACE, MILOGEALA NU AJUTA, SA INCERCAM SA PASIM SPRE CEEA CE NE DORIM CU HOTARARE, REZULTATUL CHIAR NU CONTEAZA ATAT TIMP CAT CREDEM IN NOI CA FACEM CE ESTE CEL MAI BINE PENTRU UMANITATE.

   Apreciază

 3. Urmas de geto-dac zice:

  In cartea Puterea lunii –Johanna Paungger / Thomas Poppe , ne povestesc la un moment dat despre un prizonier poreclit ‘’wild Bill’’ , prizonier incarcerat aproape pe toata durata razboiului intr-un lagar de detinuti….
  N-ar fi nimic deosebit pana aici daca el nu se distingea printr-o sanatate , vitalitate si forta de munca atipica regimului de detentie , situatie din in care ceilalti detinuti erau evident marcati de experienta prizonieratului.
  La eliberare ajuta un tanar medic sa-i trateze pe ceilalti detinuti si acesta banuia ca prizonierul in cauza fusese de curand incarcerat dar nu mica i-a fost mirarea sa afle ca suportase aceeasi perioada si regim ca si ceilalti , era numit de toti ‘’prietenul nostru special’’.
  A tot evitat sa-i povesteasca doctorului ce este cu el pana intr-o noapte cand i-a povestit:
  ‘’Doctore, era noapte cand , acum sapte ani , a venit militia si ne-a scos din casa – pe mine, pe sotia mea si pe copiii mei. Mi-au impuscat sotia si copiii in strada, sub ochii mei , unul dupa altul. M-am tarat in genunchi in fata indivizilor si i-am rugat sa ma impuste si pe mine . Seful lor mi-a spus rece ca mai e nevoie de mine , din cauza cunostintelor mele de limbi straine ( stia 7 limbi straine ), si m-a legat. Acesta a fost sfarsitul vietii mele : tot ce-mi fusese drag si scump a fost ucis cu focuri de arma. Pierdusem totul , nu mai era speranta si nici viitor . Ceea ce considerasem ca e inima mea , murise.
  Exact in acel moment , o voce interioara mi-a zis ca e momentul sa iau o hotarare : fie imi voi trai restul vietii in ura si amaraciune, fie ii voi iubi de-acum incolo pe oameni fara deosebire , neconditionat si indiferent de ce au facut, fac sau vor face. Crede-ma doctore , niciodata in viata nu am luat mai usor o decizie.’’

  Inca nu este momentul domnule Teodorescu , inca nu este momentul.
  La asa zisa revolutie , romanii au actionat dar au actionat din frustrare. si patimim cu varf si indesat si-n ziua de astazi acea nesabuinta . Acum daca dacii – sa-i numim astfel si nu romani , ar actiona , cati ar actiona in constiinta detasat , si nu din frustrare ? Cati ar fi capabili sa-si auda vocea interioara precum ”wild Bill” ? Din cati ar auzi-o cati ar asculta-o si din cei ce ar asculta-o cati ar discerne lasandu-se purtati de cea care-i indruma ?
  Prea putini va asigur pentru ca acum cu scuzele de rigoare , multi dintre cei ce se autoproclama daci si ma includ si pe mine ca autoproclamat ”urmas de dac” se identifica astfel trecand prin filtrele mintii si nu ale inimii. Eu nu as fi putut sa gestionez o asemenea experienta ca a lui ”wild Bill” fara sa judec cu implicare emotionala.
  Sa nu ma intelegeti gresit , va respect parerea, determinarea cat si daruirea cu care impartasiti tuturor cunoasterea si va multumesc cu recunostinta pentru asta , dar inca mai este nevoie de energia gand in ”on line” -retea , pentru a genera emotie in ”on body” – fizic si mai apoi actiune in ”on board”- viata . Inca suntem ”pierduti pe mare”.
  Ceea ce ati prins dvs. in schimb este o alta energie generata in egregor -constiinta colectiva , dar suma energiilor actuale nu vor face manifest nimic determinant , isi fac simtita prezenta e foarte adevarat cei constienti o simt prea bine , dar nu este suficient de ”palpabila” pentru a fi pescuita si de catre cei mai putin atenti , de aceea socot ca actiunea acum poate genera un alt tip de discordie , discordia extremista.
  Multi vor contracara avand mingea la fileu cu asta si ar fi o imensa irosire de resurse , de ce ? Pentru ca desi dvs. spuneti ca n-ar fi bine si sunt perfect de acord , foarte multi vor actiona cu patima , vor intra in polemici pe ton ridicat si oportunistii abia asteapta ca sa arate cu degetul.

  Eu in schimb actionez pe alte fronturi , cele ale constientei de sine . Astfel am devenit constient ca totul , absolut totul pleaca de la , poate starnesc rasul si aici , de la ceea ce pune fiecare in farfurie .
  Ceea ce pune marea majoritate in farfurie sunt carnea si cerealele , generatoare de aciditate si densificare. Cu cat devenim mai densi , obezitatea este un simptom si deloc intamplatoare , cu atat nu avem cum sa devenim constienti de simtirea – intuitie , nu avem cum sa devenim mai usori si nu ma refer la masa ci la vibratie inalta , nu avem cum deci , sa iesim din maya-iluzia de sine ca astfel sa ne conectam cu noi insine.
  Dr Mencinicopschi afirma intr-una dintre cartile sale ca suntem ceea ce mancam . Ce mancam ?
  Aproape totul procesat. Procesat inseamna zero enzime si zero supliment de oxigen in celula plus aciditate si mucus ce infunda sistemul limfatic – mecanismul de curatare al organismului.
  Asa apare asa zisa ”boala” , asa mintea nu are cum sa fie limpede , asa inima e infierata si omul este predestinat sclaviei .
  Haideti sa refuzam , sa nu mai negam , sa iesim din ognoranta , sa fim constienti ca daca ne este comod nu-nseamna ca ne este si benefic, daca este bun nu-nseamna ca este si natural pentru corpul fizic. Haideti sa stim ce-i aia asertivitate , puterea de a spune ”nu”.
  Sistemele suntem noi , daca noi refuzam sa mai fim hipnotic captivi , sistemele vor colapsa si un nou sistem bazat pe armonie si echilibru se va ridica.
  Refuz ! refuz sa mai fiu sclav , pot face asta.
  Caratandu-mi corpul si mintea am reusit mai apoi sa vad si multe alte lucruri precum adevarata istorie nationala , manipularea mondiala si multe multe altele .
  Daca nu plecam de aici corpul fizic , ”vedeam ” dar doar cu mintea prin filtrul ei ego-ul , sa vezi cu inima insemna mult mai mult.
  Este o parere personala , dumneavoastra faceti ceea ce considerati de cuviinta . Este evident lucrul acesta. Va multumesc.
  Cu respect,

  Apreciat de 1 persoană

  • neicaion zice:

   …pai da, suntem urmasii aceiasi semintii si recunosc, fara chip de tagada, ca sunt prost, este o realitate pe care nu-i musai sa o explic intr-o mie de cuvinte si as fi fost un popa, doctor,(tot aia e), politai sau politician de prim rang si super respectat daca nu mi-ar fi daruit creatia si pardalnica de constiinta, e un blestem pe care am vrut sa-l tratez cu indiferenta si sa scap de el, dar ce… am putut?, sigur; nu, ca si prostia care se tine scai de mine, acum ne cunoastem bine, traim laolalta dar uneori cand trec pe langa oglinda le-o mai zic, ca sa le necajesc asa cum au facut ele cu mine toata viata; eu maine, poimane dau coltul, voi ce o sa faceti? ele zambesc asa aiurea, si-apoi imi zic in sine; sigur mi-au pus cumva gand rau…

   Apreciază

 4. Elena C zice:

  Pot asocia cu ce vor ei.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.