CANDIDA AURIS: spitalele eliberează fungi letali în aer, “colonizând” populaţia cu agenţi patogeni periculoşi ce au o rată de deces de 41% – 88%. AGRICULTURA MODERNA a creat acest MONSTRU


Distribuie!by ALERTĂ MEDICALĂ: Spitalele eliberează fungi letali în aer, “colonizând” populaţia cu agenţi patogeni periculoşi ce au o rată de deces de 41% – 88% Imaginează-ţi un viitor SF distopic unde sistemele de ventilaţie din spitale pompează în exterior un supervirus mortal chiar în atmosferă, unde vânturile îl duc către […]

ALERTĂ MEDICALĂ: Spitalele eliberează fungi letali în aer, “colonizând” populaţia cu agenţi patogeni periculoşi ce au o rată de deces de 41% – 88%

Imaginează-ţi un viitor SF distopic unde sistemele de ventilaţie din spitale pompează în exterior un supervirus mortal chiar în atmosferă, unde vânturile îl duc către comunităţile locale şi ferme, infectând recoltele şi mâncarea cu tulpini fungice rezistente la medicamente, care au o rată de mortalitate de 41% – 88% la oameni. Şi imaginează-ţi că CDC ştia despre asta, dar refuza să-ţi spună care spital era infectat. Spitalele locale au ascuns faptul că propriile lor saloane şi unităţile de terapie intensivă erau infestate cu aceşti fungi letali şi că niciunul dintre experţii epidemiologi ai lumii nu ştiu de unde a apărut acest patogen şi nici cum să-l oprească.

Dar ei l-au ţinut secret, pentru că nu au vrut să “alarmeze” publicul. Şi sigur n-au vrut ca spitalele să fie văzute ca centre de infecţie cu superbacterii.

Ei bine, imaginează-ţi doar atât. E real. Se-ntâmplă chiar acum. Iar această pandemie se întinde în tăcere de patru ani, cu aproape niciun fel de articol în presa, foarte puţine informaţii de la CDC, şi o muşamalizare coordonată din partea spitalelor din lumea occidentala pentru a ţine pacienţii în întuneric în timp ce sunt infectaţi şi ucişi de un agent patogen letal.

Aceasta este povestea adevărată a Candida auris, o super tulpină fungică care a apărut din utilizarea la scară largă a fungicidelor în agricultură. Din acest vast articol de la Natural News – bazat iniţial pe un articol din New York Times dar extins semnificativ, veţi afla de ce această pandemie tăcută a invadat déjà spitalele din America şi de ce nu poate fi oprită prin mijloace medicale cunoscute. Ar putea să fie déjà prea târziu pentru planetă. Prin folosirea abuzivă de substanţe chimice agricole, umanitatea a dat naştere unei superbacterii ce ar putea ucide , în anumite condiţii, un miliard de oameni şi ar putea prăbuşi întregul sistem medical occidental.

Iar tu ai putea fi déjà “colonizat” de acest fung, servind ca putător ce-i va infecta şi pe alţii din familie şi comunitate.

Cum s-a întâmplat asta? Înţelegând Candida auris

Potrivit unei investigaţii bombă din New York Times – da, chiar şi New York Times mai comite ocazional acte de jurnalism adevărat- această pandemie a intrat déjà în câteva dintre cele mai mari spitale din New York, Chicago şi Londra. Acest superfung s-a răspândit în casele de îngrijire şi este purtat din pacient în pacient de către îngrijitori. Creşte pe liniile IV şi ventilatoare şi infectează robele şi hainele. Eforturile de sterilizare agresivă cu aerosoli de peroxid de hidrogen nu pot ucide acest fung, iar muşamalizarea continuă chiar dacă numărul de infectări şi decese explodează în lumea occidentală

Fungul se numeşte Candida auris, ori C. auris pe scurt. Se numeşte Auris deoarece a fost descoperită iniţial crescând intr-o ureche a unei femei din Japonia. Dar acum, s-a extins către fiecare continent, iar răspândirea acesteia a fost facilitată de o muşamalizare coordonată de CDC, spitale şi corupta industrie medicală care îşi plasează propriile profituri mai presus de siguranţa populaţiei. Dacă ar fi existat un vaccin pentru Candida auris, aceste infecţii ar fi făcut ştirile de prima pagină la nivel mondial iar ziariştii ar fi răcnit la toată lumea să se vaccineze.

Dar devreme ce lumea medicală nu are niciun fel de tratament pentru acest agent patogen, au conspirat la a-l ascunde.

Acest articol din Natural News vrea să explice cum de se întâmplă asta şi cum minciunile giganţilor agriculturii au expus întreaga rasă umană riscului de infecţie cu acest agent pathogen exploziv.

Pentru a înţelege cum s-a ajuns aici, trebuie să ne întoarcem in urmă cu câţiva ani şi să ne uităm mai atent la fungii ce cresc natural în pământul agricol.

Contaminare chimică de masă a solurilor din ferme în numele “recoltelor bogate”

Pământul este un ecosistem complex viu, iar solurile adăpostesc în mod natural o uimitoare bogăţie microbiologică incluzând bacterii, fungi şi virusuri. În solurile sănătoase, cele mai periculoase organisme sunt invadate de cele benigne. Competiţia pentru supravieţuire ţine adevăraţii patogeni în frâu, prevenind expansiunea coloniilor lor şi câştigarea de teren.

Dar agricultura modernă se bazează semnificativ pe pesticide chimicale, ierbicide şi fungicide. Aceste substanţe, care sunt în mod obişnuit dispersate pe recoltele de alimente prezintă o toxicitate selectivă care ucid unele dintre organisme, dar lasă altele neatinse. Mai mult decât atât, unele tulpini dezvoltă rezistenţă la chimicalele agricole printr-un proces de adaptare şi selecţie naturală microbiologică. Asta duce la naşterea aşa-numitelor superbacterii.

“Superbugs” (superbacterii) este un termen ce se aplică insectelor care dezvoltă rezistenţă chimică, sau poate descrie microbi şi chiar fungi care dezvoltă rezistenţă faţă de chimicalele care altfel le-ar ucide. Orice organism care supravieţuieşte măcelului de chimicale toxice şi-şi dezvoltă un mecanism fiziologic de supravieţuire pentru a anula sau elimina chimicalele se va afla deodată în postura de a creşte şi răspândi cu ferocitate. Asta deoarece concurenţa i-a fost ştearsă de otrăvurile agricole cum ar fi fungicidele. Deci faptul că fermierii au imprăştiat fungicide în aproape toate recoltele de legume şi fructe existente, această practică a dus inevitabil la dezvoltarea unei super-tulpini de Candida auris, care se găseşte acum în situaţia de a se multiplica şi de a se răspândi în moduri ce nu ar fi fost posibile dacă toţi ceilalţi fungi ar fi concurat pentru aceleaşi resurse.

Omorârea de fungi “buni”, cu alte cuvinte, au permis celor cu adevărat periculoşi să reuşeasă mai bine ca niciodată. Şi cu căt împrăştie mai multe chimicale pe recolte, cu atât mai periculoşi devin agenţii patogeni. Asta e cauzată doar de intervenţia umană prin chimizarea agriculturii – un mod artificial de a produce mâncare pentru mase.

Millioane de tone de fungicide sunt împrăştiate peste recolte anual numai în SUA

Până în 2023, se estimează că cheltuielile anuale cu fungicidele vor atinge 21 de miliarde de dolari anual. În 2016, o medie de 17 kg de fungicide au fost aplicate per acru în SUA, iar una dintre cele mai mari clase de fungicide se numeşte “azole-fungicide”.

Azole-fungicidele reprezintă acum o treime din vanzarea mondială, iar diferite derivate din azole sunt aplicate zilnic în toată lumea şi astea includ, triazoles şi benzimidazoles. Aceste chimicale ajung nu doar în mâncarea noastra, ci şi în dejecţiile agricole, contaminând în final sursele de apă, râurile şi chiar oceanele. Cu timpul, aplicând aceste chimicale azole în mod repetat an după an,Candida auris a dezvoltat o robustă imunitate la acestea, permiţând ciupercii să supravieţuiască în culturi pe seama faptului că acum nu are concurenţă, de vreme ce cele mai multe dintre tulpinile străine au fost omorâte de chimicale.

Deci culturile recoltate din aceste câmpuri au purtat acest fungus către pieţele alimentare şi magazinele de alimente. Acolo, consumatorii le-au cumpărat şi le-au preparat acasă, atingând acele fructe şi legume cu mâinile şi transferînd coloniile de fungi către hainele lor şi ale membrilor familiilor. Aproape instantaneu, Candida auris s-a răspândit de la mâncare la mediul casnic, rămânând în bucătăriile umede, scurgeri întunecate şi vase de toaletă, colonizând efectiv pe oamenii care apoi au cărat-o la alţi oameni.

De aici, a fost doar o problem de timp până ce C. auris şi-a găsit drumul către spitale, grădiniţe, creşe, clinici chirurgicale şi aziluri de bătrâni. Astăzi, C. auris colonizează fără dubiu pe copii în grădiniţe, pe prietenii din întâlnirile sociale, colegii de serviciu în birouri şi membrii de familie la evenimente şi sărbători.

Tot ce e în spital e infectat: barele de la paturi, jaluzelele, draperiile, uşile, paturile şi chiar tavanele

Când a murit un bărbat la spitalult Mount Sinai din Brooklyn după ce-a fost infectat cu C. auris, camera sa din spital a fost testată pentru acest agent patogen, relatează the New York Times:

Toate testele au fost pozitive — pereţii, patul, uşile, draperiile, telefoanele, chiuveta, tabla de scris, pompa”, a spus Dr. Scott Lorin, preşedintele spitalului. “Salteaua, barele patului, jaluzelele, tavanul, toate din cameră au rezultat pozitive.”

Fungul îi atacă pe cei cu sistemul imunitar slăbit, incluzând copiii şi bătrânii. Simptomele includ oboseală extremă, iar în populaţia cu imunitate deficitară certă s-a constatat o rată de deces de 41% dintre cei infectaţi. (Vedeţi dedesubt mai multe statistici ce arată rate de mortalitate chiar mai mari.)

“Oamenii cu sistemul de imunitate puternic par a fi în stare să lupte cu efectele fungului, dar chiar daca nu au simptome, pot fi purtători ai tulpinii, infectându-i pe ceilalţi care au sistemul imunitar deficitar. Aici sunt incluşi copiii şi seniorii, dar îi poate afecta şi pe cei care au luat o răceală sau o gripă, sau chiar oameni care au facut un efort extrem la sala de gimnastică şi şi-au suprasolicitat sistemul imunitar pentru 2-3 zile. “Tulpina e mai agresivă cu oamenii care au sistemul imunitar imatur sau compromis, incluzându-i aici pe nou-născuţi, bătrâni, fumători, diabetici, sau cei cu sindrom autoimun şi care iau steroizi pentru a reduce apărarea organismului”, explică NYT.

E de la sine înţeles că C. auris îi va ataca şi pe cei ce iau antibiotice devreme ce flora lor microbiană din intestine e distrusă în exact acelaşi mod în care fungii buni sunt eliminaţi din culturi de către azole fungicide. Astfel, oamenii care au trecut prin operaţii chirurgicale la spital şi iau antibiotice ca parte din tratamentul post-operator sunt deasemeni ţinuţi în chiar acele camere de spital unde se dezvoltă nestingherită Candida auris.

Această combinaţie este o catastrofă pe cale să izbucnească în sistemul de sănătate public. Spitalele au devenit acum centre de colonizare unde oamenii sunt expuşi la fungi mortali. Spitalele, într-un foarte real sens, răspândesc pandemia.

Citim din nou din NYT:

Germenii sunt răspândiţi cu uşurinţă – purtaţi pe mâini şi echipamente în interiorul spitalelor; transportaţi pe carne şi legumele ferilizate cu gunoi de grajd din ferme; transportaţi peste frontieră de către călători sau in procesul de export sau import; şi transportaţi de către pacienţi de la creşe la spitale şi invers.

Cinci avertismente de la expertul CDC în fungi, Dr. Tom Chiller

Şeful de la divizia de cercetare a fungilor din cadrul CDC, Dr. Tom Chiller, ne avertizează asupraCandida auris, “se comportă în moduri neaşteptate şi îngrijorătoare, cauzează boli severe în toate ţările din lume incluzând SUA.”

Într-un articol din Medscape publicat în 2017, Dr. Chiller expune o serie de fapte despre Candida auris pe care chiar cei de la New York Times au decis să nu le publice.

Avertismentele d-lui Dr. Chiller: (comentariile mele în paranteze)

Averismentul #1) C auris se poate răspândi între pacienţii din unităţile de îngrijire medicală şi pot produce epidemii. În acest fel, pare a se comporta mai mult ca o bacteria rezistentă la mai multe medicamente (ex, Staphylococcus aureus rezistent la meticilină sau Acinetobacter).

Avertismentul #2) C auris poate coloniza pe pielea pacientului vreme de mai multe luni sau chiar mai mult. (Da, luni de zile. Asta înseamnă că purtătorii pot rămâne purtători o perioadă foarte îndelungată.)

Avertismentul #3) Această mult spus drojdie poate trăi pe suprafeţe mai mult de o lună, iar testele preliminare sugerează că compuşii cuaternari de amoniu utilizaţi în mod normal pentru dezinfecţia din spitale ar putea fi ineficienţi împotriva C auris. (Cu alte cuvinte, substanţele folosite în mod normal de spitale pentru curăţarea saloanelor nu funcţionează împotriva Candida auris.)

Avertismentul #4) C auris devine rapid mai comună. În unele centre medicale internaţionale, a migrat de la un agent patogen necunoscut, la a cauza 40% din infecţiile invazive cu Candida în câţiva ani. Trebuie să acţionăm acum pentru a preveni asta în SUA. (Prea târziu. A devenit endemică şi în spitalele din SUA: Illinois, New Jersey şi New York, deşi CDC refuză să spună care spitale au fost infectate de fungus.)

Avertismentul #5) C auris este adeseori rezistent la mai multe medicamente. Unele tulpini au fost rezistente la toate cele trei clase antifungice majore, incluzând echinocandinele, tratamentul de elecţie pentru infecţiile cu Candida.

Dar e mult mai rău decât toate astea, în realitate. Candida auris este aeropurtată şi pluteşte în aerul din spitale infectând pacienţii, personalul medical şi colonizând saloanele şi sălile de operaţie. Mai rău chiar, agentul patogen letal evadează din spitale şi infectează comunităţile învecinate. Spitalele au devenit de fapt, centre de răspândire a acestui flagel prin ţară şi-n întreaga lume.

Mostrele de aer din spitale” au ieşit pozitive pentru agentul patogen mortal … spitalele sunt fabrici care procesează această boală mortală

În 2013, o publicaţie ştiinţifică a examinat răspândirea fungului Aspergillus fumigatus rezistent la azole care apărea după utilizarea agricolă de fungicide azole. Articolul a fost publicat în PLOS Pathogens cu titlul “Apariţia de tulpini rezistente la Azole, cum ar fi Aspergillus Fumigatus pe fondul utilizării agricole de Azole, ameninţă din ce în ce mai mult sănătatea oamenilor.”

Ziarul susţine uimitoarea concluzie că oamenii dobândesc tulpini rezistente la fungicide din “surse naturale” şi nu din mutaţiile fungice din corpurile lor în timp ce sunt trataţi cu medicamente antifungice. Aşa cum explică studiul:

Câteva studii recente susţin ipoteza că tulpinile ARAF (azole-resistant A. fumigatus) la pacienţii cu aspergilloză invazivă au fost luate mai degrabă din mediul natural decât din mutaţii noi şi selecţii inter-pacienţi în timpul terapiei cu azole.

Dovada care susţine această descoperire şocantă este de asemeni citată în continuare:

#1) “Tulpini ARAF au fost găsite la pacienţi care n-au fost niciodată trataţi cu medicamente antifungice azole.”

#2) “Tulpinile ARAF au fost găsite în multe nişe din mediul natural incluzând aici răzoare de flori, compost, frunze, seminţe de plante, mostre de pământ din culturi de ceai, orezării, împrejurimi de spital şi mostre de aer din spitale.”

Asta înseamnă că spitalele pompează efectiv tulpini de fungi în împrejurimi.

#3) “Aceste tulpini au prezentat rezistenţă încrucişată la voriconazole, posaconazole, itraconazole şi la şase triazole fungicide folosite intens în agricultură”. Cu alte cuvinte, e aproape sigur că ciuperca a apărut din expunerea repetată la fungicidele agricole, devreme ce acelea sunt chimicalele la care a dezvoltat rezistenţă înnăscută.

Aşa cum explică ziarul, utilizarea agricolă de fungicide azole oferă cea mai probabilă explicaţie la ciupercile rezistente la fungicide:

De examplu, azole fungicide sunt folosite pe larg pentru controlul mucegaiurilor şi ruginii la cereale, fructe, legume şi plante ornamentale; pudre de mucegai la cereale, fructe de pădure, vinuri şi roşii; şi alte câteva ciuperci patogene de la plante. Peste o treime din totalul vânzărilor de fungicide sunt azole (în mare parte triazole) şi peste 99% dintre DMI (inhibitori de demetilază) sunt folosiţi în agricultură. În plus, există peste 25 de tipuri de azole DMI pentru uzul agricol, cu mult mai multe decât cele trei triazole autorizate medical pentru tratamentul aspergillozei. Mai mult, azolele pot persista şi pot rămâne active în multe nişe din mediu cum ar fi solul şi apa pentru mai multe luni.

Aplicarea la scară largă de fungicide pentru uzul agricol, cu alte cuvinte, reprezintă explicaţia credibilă şi raţională pentru răspândirea de fungi ce colonizează şi ucid oameni, incluzând şi oameni nediagnosticaţi ca purtători de tulpini non-rezistente în primul rând.

Aspergiloza rezistentă la Azole a ucis pacienţii umani în proporţie de 88%

Una dintre cele mai oribile descoperiri ale cercetătorilor ce studiază fungii rezistenţi la azole, este uimitoarea rată de mortalitate. Aspergiloza rezistentă la Azole a ucis pacienţii umani în proporţie de 88% din cei infectaţi. Aşa cum descrie studiul PLOS Pathogens citat mai devreme:

De fapt, 50% dintre pacienţii cu aspergiloză invazivă, potrivit ARAF sunt cunoscuţi ca ţinte uşoare pentru azole iar rezultatul la pacienţii cu aspergiloză invazivă rezistentă la azole a fost sumbru, cu o rată a mortalităţii de 88%. (Van der Linden JWM, Snelders E, Kampinga GA, Rijnders BJA, Mattsson E, et al. (2011) Clinical implications of azole resistance in Aspergillus fumigatus, the Netherlands, 2007–2009. Emerg Infect Dis 17: 1846–1852.)

Şi mai alarmant, se pare că pacienţii diagnosticaţi acum cu infecţii pulmonare cronice pot fi de fapt victime ale infecţiei fungice azole-rezistente. Aşa cum explică studiul, analiza genetică (prin PCR) a ţesuturilor pacienţilor ce suferă de infecţii pulmonare cronice a revelat că peste jumătate au prezentat mutaţii caracteristice tulpinilor fungice azole-rezistente:

Acelaşi mecanism a fost deasemeni raportat la pacienţii cu infecţii pulmonare cronice sau alergii[20]. De exemplu, Denning et al. a detectat mutaţii TR34/L98H şi M220 în 55.1% dintre mostrele respiratorii cu CPA şi ABPA prin analiza directă PCR…

Acelaşi genotip a fost “găsit în 90% dintre pacienţii izolaţi cu ARAF dintre ţintele uşoare ale azolilor,” ne mai spune studiul, ceea ce înseamnă că este un semn aproape sigur că aceşti pacienţi au fost colonizaţi cu tulpini de fungi rezistente la azoli.

Agricultura chimică a dezlănţuit un agent patogen mortal global ce nu are tratament … iar întreaga lume medicală îngroapă adevărul în timp ce expun riscului milioane de pacienţi zilnic

Deznodământul acestor fapte este că agricultura chimică a dat naştere la un agent patogen letal la nivel global care se răspândeşte în întreaga lume şi pentru care nu există tratament. Articolul din NYT o citează pe Dr. Lynn Sosa, epidemiologist al statului Connecticut, zicând, “Este cam invincibil şi destul de greu de identificat”. Acel articol adaugă că aproape 50% dintre pacienţii care au contractat Candida auris au murit în 90 de zile, potrivit declaraţiilor ce par a fi reticente ale celor de la CDC. Acolo, şeful secţiei de cercetare a fungilor, Dr. Tom Chiller, a descris superciuperca ca “o creatură din laguna neagră”, a punctat NYT. “A făcut o bulă, iar acum e peste tot.”

Doar că n-ar fi trebuit să fie aşa. A fost o muşamalizare timp de mai mulţi ani. Chiar responsabilii medicali cărora le-a fost încredinţată apărarea oamenilor de agenţii patogeni mortali, au devenit ei înşişi pe de o parte centru de distribuţie pentru răspândirea bolilor în timp ce conlucrează simultan cu cei de la CDC pentru a ascunde adevărul faţă de public. Acum spitalele sunt cele care au devenit “fabrici de fungi” şi răspândesc boala, eliberând literalmente agenţi patogeni în aer, contaminând întregi comunităţi cu sporii fungilor care sunt mai puternici decât orice tratament chimic cunoscut medicinei occidentale.

Pur şi simplu nu există niciun tratament, niciun leac şi foarte puţină onestitate despre situaţia reală. Spre onoarea lui, Dr. Chiller de la CDC, a postat un avertisment despre toate astea în 2017, dar CDC a refuzat să numească spitalele unde au izbucnit aceste focare.

Ziarul NYT descrie bizara combinaţie de panică şi tăinuire ce se-ntâmplă în spitalele din întreaga lume:

La sfârşitul lui 2015, Dr. Johanna Rhodes, expert în bolile infecţioase la Imperial College London, a primit un telefon de panică de la spitalul Royal Brompton Hospital, un centru medical din afara Londrei. C. auris prinsese rădăcini acolo cu câteva luni în urmă, iar spitalul nu-l putea eradica.

“‘N-avem nicio idée de unde vine. N-am auzit niciodată de el. Se întinde ca focul,’” I s-a spus d-nei Dr. Rhodes. Ea a fost de acord să ajute spitalul în identificarea profilului genetic al fungului şi să-l elimine din saloane.

Sub conducerea ei, lucrătorii spitalului au folosit un aparat special pentru a spreia vapori de peroxid de hidrogen într-o cameră folosită pentru un pacient cu C. auris, teoria fiind că vaporii vor cutreira fiecare ungher şi crăpătură. Au lăsat aparatul să meargă o săptămână. Apoi au plasat o “placă test” în mijlocul camerei cu un gel pe fund ce va servi ca mediu de creştere pentru orice microb supravieţuitor, a spus Dr. Rhodes.

Doar un singur organism a crescut la loc: C. auris.

Se răspândea, dar nu se vorbea despre asta. Spitalul, un centru de inimă şi plămâni ce primeşte pacienţi din Orientul Mijlociu şi de prin Europa, a alertat guvernul britanic şi a anunţat pacienţii dar n-a făcut niciun anunţ public.

Nu are rost să comunici presei în timpul izbucnirii focarului,” a spus Oliver Wilkinson, purtătorul de cuvânt al spitalului.

Această panică discretă e întâlnită în toate spitalele lumii. Instituţii individuale sau de stat, naţionale sau guverne locale au fost reticente în a da publicităţii izbucniri de infecţii rezistente, motivând că nu are rost să sperie pacienţii actuali sau viitori.

Acum e în America … şi se întinde discret în timp ce doctorii, spitalele şi CDC ascund încă faptele importante de public

Potrivit celor de la CDC, un număr de 617 cazuri de Candida auris au fost raportate până acum în SUA. Asta e detaliat în pagina CDC pentru Candida auris, care avertizează că C. auris “a cauzat izbucniri în centrele de sănătate,” ceea ce înseamnă că spitalele şi creşele răspândesc acum super agentul patogen în America.

Pagina de “urmărire” pentru Candida auris a celor de la CDC avertizează că spitalele din întrega lume răspândesc boala, numind în mod specific următoarele ţări ca locaţii unde a fost raportată transmisia agentului patogen:

India, Kenya, Kuwait, Pakistan, South Africa, the United Arab Emirates şi Venezuela

În afara spitalelor, multiple cazuri de Candida auris sunt urmărite de CDC şi au fost înregistrate urătoarele ţări:

Australia, Canada, China, Colombia, France, Germany, India, Israel, Japonia, Kenya, Kuwait, Oman, Pakistan, Panama, Rusia, Arabia Saudita, Singapore, Africa de Sud, Coreea de Sud, Spania, Marea Britanie, Statele Unite (în special în zonele New York City, New Jersey și Chicago) şi Venezuela.

CDC chiar avertizează că spitalele răspândesc boala, zicând, “în unele dintre aceste ţări, transmiterea accelerată a C. auris a fost documentată în mai mult de un spital.”

Illinois, New York şi New Jersey sunt centrele de infecţie cu Candida auris din spitalele şi unităţile medicale ale SUA

Candida auris se răspândeşte rapid prin SUA, iar CDC a publicat un tabel statistic pe state unde au fost raportate infecţii, chiar dacă refuză public să menţioneze la care dintre spitale:

https://www.cdc.gov/fungal/candida-auris/tracking-c-auris.html

Acum, pagina de urmărire a celor de la CDC ne arată 144 de infecţii în Illinois, 104 în New Jersey şi 309 în New York. 12 cazuri au fost raportate în Florida, 7 în Massachussets cu o brumă de cazuri izolate în California, Texas, Virginia şi Connecticut.

Important, cei de la CDC au refuzat până acum să numească spitalele şi creşele unde au fost raportate aceste cazuri.

Asta înseamnă că, ca de obicei, CDC ascunde adevărul despre epidemie faţă de public. Acest comportament din partea CDC va conduce inevitabil la mai multe infecţii prin vizitarea spitalelor unde colonizarea cu Candida auris e deja completă. Dar CDC pare mai interesată în protejarea profiturilor spitalelor decât în protejarea publicului de infecţia cu superbacteria, deci e mai probabil ca secretomania să continue.

În mod alarmant, chiar şi CDC spune că cifrele publicate până acum din Illinois, New Jersey şi New York sunt doar începutul. “Dincolo de cifrele raportate mai sus, un număr de 1056 de pacienţi au fost găsiţi ca purtători de C. auris prin analize ţintite efectuate în statele cu cazuri clinice,” a spus CDC. Cum era de aşteptat, CDC a refuzat să spună care sunt cele 7 state.

Moarte prin secretomanie

A fi “colonizat” Candida auris înseamnă că eşti purtător, şi-l răspândeşti către alţi oameni, chiar dacă nu ai niciun simptom. Aşa cum explică cei de la CDC, “Colonizarea înseamnă că aceşti pacienţi au fost găsiţi purtători de C. auris pe corpurile lor, chiar dacă nu le e rău de la infecţie.”

Dacă sunt 1,056 de oameni în şapte state déjà diagnosticaţi ca purtători de Candida auris, înseamnă că suntem cu mult mai departe decât la scenariul cu Ebola care a speriat naţiunea acum câţiva ani când geniile de la CDC au adus un pacient cu Ebola la un spital din Texas şi unde pacientul a răspândit cu promptitudine Ebola la cel puţin o asistentă medicală, cauzând o panică naţională pentru o epidemie care a eşuat în a exploda în inima Americii. Dar Candida auris a explodat déjà în America, iar cifrele preliminare sunt doar vârful icebergului faţă de reala problemă, dat fiind că “analiza colonizării” nu a început încă să înconjoare toate oraşele şi statele Americii.

Cu CDC care ascunde numele spitalelor infectate şi cu aplicarea intensivă de fungicide-azole pe produsele agricole din întreaga ţară, se pare că suntem déjà în faza a şasea a unei pandemii ce doar a început să se facă înţeleasă. E ca şi cum dacă am naviga toţi pe Titanic, vasul e déjà 80% sub apă până ne dăm noi seama că ceva e-n neregulă. Acest virus e déjà endemic în America.

Probabil că fiecare spital, creşă, şcoală public şi centru de îngrijire ambulatorie din America e déjà colonizată cu Candida auris (sau va fi în curând). Nicio persoană nu poate vizita vreun spital sau unitate medicală fără aşteptarea rezonabilă că va fi expusă aceste tulpini de superbacterie, ceea ce înseamnă că fiecare vizită la spital este acum o potenţială condamnare la moarte, în special din cauza ratei de mortalitate de 41% – 88% ce a fost asociată până acum cu tulpinile de fungi rezistente la azole.

De ce medicina occidentală va ignora soluţia evidentă: Lumina ultravioletă

Ceea ce e şi mai înspăimântător în toată această poveste e că nimeni din sistemul medical occidental nu pare capabil să gândească în afara tărâmului tratamentelor alopate, şi astfel ratează soluţia evidentă: lumina ultravioletă. (UV light)

Lumina ultravioletă —pe care toată lumea o poate obţine gratis de la soare- omoară aproape toţi fungii şi tulpinile virale.

Dar spitalele, creşele şi alte unităţi medicale sunt locuri nenaturale, caracterizate de lumină artificială şi întuneric, holuri şi camere umede. Spitalele sunt pământ fertil pentru coloniile fungice, iar în combinaţie cu rata şocantă de greşeli în ce priveşte spălatul mâinilor la personalul medical, este inevitabil pentru tulpinile fungice azole-rezistente să colonizeze fiecare spital din Amenica în următorii câţiva ani.

Cu jaluzelele trase pentru a opri lumina, spitalele vor încerca să lupte cu ciuperca folosind şi mai multe chimicale, înmulţind până la urmă şi mai pericoloasele tulpini rezistente la medicamente care vor putea reuşi într-o zi să pună pe butuci sistemul mondial de sănătate.

Până va veni ziua aia, spitalele din America şi din întrega lume pompează afară miliarde de spori contaminând solul, străzile şi clădirile din comunităţile învecinate. Chiar şi stând lăngă un spital te face o potenţială victimă de colonizare fungică.

Şi la fel ca holocaustul vaccinelor care schilodeşte şi ucide copiii din America, presa controlată deindustria farma va îngropa fără îndoială această pandemie şi-i va stigmatiza pe cei ce avertizează împotriva ei ca “teoriticieni ai conspiraţiei”.

Faptul că New York Times măcar a scris despre asta, e un eveniment de tip six-sigma, dar e un fenomen izolat, nu o nouă normă. Când sunt pe masă dolarii din industria medicală, jurnalismul se întoarce repede după interesele de profit ale marilor corporaţii. Curând, simpla menţionare aCandidei auris va fi declarată “anti-ştiinţă,” iar Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) va spune că “poveştile înspăimântătoare” cu fungi de superbacterii îi împiedică pe pacienţi să-şi viziteze doctorii şi spitalele, interferând astfel în sistemul global de îngrijire medicală. (Exact asta a făcut OMS cu scepticii vaccinurilor care au îndrăznit să vorbească despre riscurile ingredientelor vaccinurilor cum ar fi scualenul sau adjuvanţii pe bază de aluminiu.)

Nu mult după represiunea cenzurii “şarlatanilor conspiratori ai candidei auris”, CDC îşi va fi curăţat propriul website de orice menţionare a agentului pathogen, la fel cum a şters paginile care odinioară adminteau că 98 de milioane de americani au fost expuşi la virusuri de cancer din vaccinurile antipolio. Medicina occidentală nu e aşa de bună la rezolvarea problemelor de sănătate, dar e foarte bună la acoperirea lor sub preş.

Amintiţi-vă: Rockland County, NY recent declarată stare de urgenţă din pricina câtorva cazuri de pojar. Şi totuşi un fung patogen ce ameninţă acum cu colonizarea şi infectarea fiecărui spital şi creşă din ţară nu e menţionat aproape nicăieri. E clar că oficialii guvernamentali şi media propagandistă n-au niciun interes real în protejarea sănătăţii publice, dar au un imens interes în a promova interesele financiare ale industriei farmaceutice.

Concluzie: Agricultura chimică a ucis déjà umanitatea… e prea târziu s-o mai opreşti

Acum cinci ani, am avertizat cu privire la faptul că agricultura chimică va duce la distrugerea omenirii. Am fost atacat şi discreditat de câteva publicaţii ştiinţifice, desigur, şi etichetat drept caz de legat “anti-ştiinţă”. În anii ce-au trecut de atunci, am lansat ceea ce a devenit o unitate –laborator de multe milioane de dolari acreditata de ISO (CWClabs.com); am participat la scrierea unui ziar de ştiinţă recenzat de colegi publicat în jurnalul de cromatografie LC/GC ; Am lansat o carte — “Criminalistica mâncării” — cartea de ştiinţă arhivată cotată ca nr. 1 pe Amazon.com; şi mi s-au acordat două patente de către Oficiul American de Invenţii şi Mărci:

Patent #1) Eliminatorul de Cesiu, o invenţie pentru eliminarea izotopului de cesiu radioactiv-137 din tubul digestiv uman. (Vezi Google patents link here.)

Patent #2) Apărarea împotriva metalelor grele, o invenţie pentru eliminarea metalelor grele toxice din mâncare şi lichidele consumate de oameni şi animale. (Vezi Google patents link here.)

De asemeni, în toţi aceşti ani, instanţe din California au confirmat de două ori că glyphosate herbicide cauzeză cancer, ceea ce înseamnă că lanţul de aprovizionare cu alimente din SUA este saturat la greu cu chimicale letale ce ucid oameni. Folosind analiza pe trei niveluri a masei particulelor, laboratorul meu a dezvoltat şi a validat o metodă de determinare a cantităţii deglyphosate în mâncare şi apă, şi folosim această metodă pentru a investiga produsele alimentare vândute în magazinele din întreaga Americă. (Ziarul nostru ştiinţific cu descrierea acestei metode va fi trimis în curând către publicaţiile de ştiinţă.)

În aproape fiecare mostră de mâncare pe care-o testăm găsim chimicale-fungicide. Găsim, de asemeni urme de glyphosate într-un număr considerabil de mostre (cereale, bere, vin, fasole, legume, etc.), şi găsim niveluri şocante de plumb şi cadmiu în multe super-alimente, suplimente alimentare şi produse de nutriţie.

Cu pandemia de Candida auris confirmată acum şi de New York Times, ultimii cinci ani mi-auconfirmat că avertizarea mea iniţială a fost corectă. Chimicalele agricole ucid umanitatea; iar noi deabia am început să înţelegem vectorii acestui patogen ce apare şi schimbă aproape întregul sistem medical mondial într-o misiune sinucigaşă din punctual de vedere al pacienţilor.

Chimicalele agricole nici măcar nu trebuie să ne omoare direct pentru a fi o ameninţare apocaliptică pentru umanitate, vedeţi: e suficient să dea naştere la patogeni letali care să invadeze, să colonizeze şi să infecteze fiecare spital, creşă, staţie de metrou, de autobuz, mall, cinematograf, biserică sau sinagogă din America. Agenţii patogeni vor înfăptui crimele, nu chimicalele agricole care le-au dat viaţă.

În esenţă, chimicalele agricole au dat naştere la ceea ce Dr. Tom Chiller de la CDC numeşte, “o creatură din laguna neagră.” În propriile cuvinte înspăimântătoare ale d-lui Dr. Chiller, el sintetizează ceea ce eu încerc să avertizez de 15 ani: “A făcut o bulă, iar acum e peste tot.”

Iar Big Pharma n-are niciun răspuns, niciun leac şi niciun tratament. Adevăratul răspuns este, literalmente, lumina soarelui. Totuşi giganţii farmaceutici nu pot patenta soarele sau pretinde drepturi de autor pe soare, aşa că acesta nu va fi niciodată menţionat de establishment ca arma cea mai evidentă şi cea mai puternică pentru eradicarea acestui patogen insidios.

Între timp, spitalele din America vor continua să servească mâncare toxică şi să administreze medicamente toxice pacienţilor lor, arătând, prin afacerea repetitivă ce vine la pachet cu boala şi suferiţa, că momentul actual caracterizează civilizaţia vestică printr-o abordare chimică a tuturor lucrurilor.

“O viaţă mai bună prin chimie” s-a prăbuşit acum într-o tragedie. Viitorul ce ni se arată, este “Sinuciderea rasei umane indusă chimic.”

Asta-i povestea adevărată despre cum fungicidele agricole au transformat fiecare vizită la spital într-o misiune suicidală. Dacă mâncarea nu te omoară prima, vizita la spital o va face cu siguranţă.

Traducerea: Costin Ştirbu

https://www.cocoon.ro

Acest articol a fost publicat în SANATATE ( pericol).. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.