Israel a devenit un refugiu pentru delincventi sexuali


hitlermatrixmeinkampf

„Ei nu au de gand sa construiasca un stat evreu in Palestina, ca sa-l poata locui, dar ei doresc doar o organizatie centrala a lumii lor internationale inselatoare, inzestrata cu prerogative, retrasa de la sechestrul altora: un refugiu pentru escroci condamnati si o scoala pentru escrocii viitori „– Mein Kampf

Prezicerea lui Hitler despre statul evreu se dovedeste a fi incredibil de precisa, iar ziarul israelian Haaretz acknowledging recunoaste acum ca Israelul a devenit un loc de refugiu pentru infractorii sexuali.

israelsexoffenders

Violatorii evrei din intreaga lume au un card de iesire de la inchisoare fara acuzatii. Get-Out-Of-Jail-Free. Numele lui este Israel.

„Una dintre legile fundamentale ale Israelului este Law of Return, Legea de Intoarcerii, care le da dreptul evreilor sa emigreze in Israel si sa devina cetateni, daca nu sunt considerati un pericol pentru societate, securitate sau poporul evreu israelian. Legea israeliana, totusi, nu defineste ce inseamna asta.

Potrivit aparatorilor victimelor abuzului sexual asupra copiilor, exploatarea acestei legi a facut posibil ca tara sa devina un refugiu involuntar pentru infractorii sexuali evrei care scapa aici. Aceasta problema a transformarii Israelului intr-un paradis pentru cei care cauta cetatenia sau cei care o au deja, a capatat protagonism cu cazul de inalt profil al lui Malka Leifer.. Seful unei scoli de fete ultra-ortodoxe din Melbourne a fugit in Israel in 2008, dupa ce a afirmat ca a abuzat sexual de mai multi dintre elevii ei de sex feminin. Leifer se confrunta cu o eventuala extradare in Australia pentru 74 de cazuri de presupus abuz sexual, inclusiv atac agresiv al unei minore si viol.”

leifer

Priviti aceasta creatura monstruoasa. Exact asa cum a prevazut Hitler, Israelul a devenit un sanctuar pentru delincventii evrei.

aronsson

Shana Aaronson, directoarea Jewish Community Watch

„Legea Intoarcerii este, in esenta, motivul pentru care este atat de usor pentru oameni sa vina aici”, spune Shana Aaronson, directoarea Jewish Community Watch, un grup de aparare al victimelor abuzului sexual asupra copiilor de pretutindeni in lumea evreiasca, cu birouri in Statele Unite si Israel. „Cu siguranta, exista mai multa atentie daca persoana este sau nu evreica decat exista intr-un posibil caz judiciar”, afirma ea, pretinzand ca verificarea antecedentelor penale ale persoanelor care doresc sa emigreze nu sunt atat de amanuntite cat ar trebui să fie”.

6a00d83451b71f69e201bb084f2b1f970d-600wi

Cazul lui Leifer nu este deloc o exceptie.

Jewish Community Watch spune ca presupusii pedofili Leifer si Y. se afla printre 65 de persoane in ultimul deceniu, majoritatea dintre ei fie evrei ultra-Orthodox, fie Orthodox Jews,, despre care ei stiu ca au fugit in Israel. Ei erau deja cetateni israelieni, au inceput procesul de imigrare aici sau au venit si au ramas aici pe vize turistice. Desi spun ca este imposibil de precizat numarul de infractori condamnati sau presupusi care se afla in cautarea unui refugiu in Israel, ei cred ca aproximativ jumatate dintre cei 65 au fost acuzati de abuzuri sexuale asupra copiilor sau au inceput proceduri impotriva lor in tarile lor de origine. Cealalta jumatate a fost acuzata de presupusele victime, dar nu au fost urmariti penal.

Un ministru al guvernului israelian a incercat chiar sa-si foloseasca influenta personala pentru a ajuta acest monstru sa scape de justitie.

el-ministro-de-sanidad-de-israel-dimite-por-permitirse-trabajar-un-sabado-2012_620x368

Povestea lui Leifer a devenit din nou o stire de prima pagina in Israel, cand s-a raportat in februarie ca ministrul adjunct al sanatatii al Israelului, Yaakov Litzman  – care, asemenea lui Leifer este ultra-ortodox – a fost interogat de catre Politia Israelului in legatura cu suspiciunea ca a incercat sa-si foloseasca influenta, inclusiv utilizarea amenințărilor, pentru ca psihiatrii de stat sa declare ca Leifer incapabila mental sa fie judecata (pentru a bloca extradarea). Litzman a negat orice delict.

Descrierea comunitatii Haredi aici echivaleaza cu cea a „invinuirilor antisemite” traditionale, ceea ce sugereaza ca aceste invinuiri se bazau in realitate, nu in fantezie. Este cu siguranta demn de remarcat faptul ca acesti evrei considera inclusiv „Statul evreu” ca fiind „altul” si ca trateaza un criminal arestat ca fiind „captiv” pentru a fi „rascumparat” la fel ca un ostatic.

Acestea sunt acel tip de judecati morale deformate care rezulta in mod inevitabil dintr-un cod etic inradacinat intr-un concept In-Group / Out-Group decat in ​​standarde universale.

1609

Videoclipurile arat ca delincventa sexuala din Melbourne traieste o viata „normala si sanatoasa” in Israel

karlinsky

Avigayil Heilbronn-Karlinsky, fondatorul lui Lo Tishtok

„In comunitatile inchise, cum ar fi unitatea ultra-ortodoxa, protejarea comunitatii a fost considerata a avea o importanta mai mare decat protejarea victimelor abuzatorului sexual”, spune Avigayil Heilbronn-Karlinsky, fondatorul lui Lo Tishtok (ebraica ca sa nu stai in tacere), o organizatie care incearca sa sensibilizeze comunitatea ultra-ortodoxa despre abuzul sexual.

… In comunitatea ultra-ortodoxa, din care face parte Heilbronn-Karlinsky, legea pamantuluise considera seculara, explica ea, si se considera ca „alta”, inclusiv straina si ostila. si in unele comunitati, chiar si raportarea presupuselor crime este vazut ca inacceptabil din cauza interdicțtei vechi de secole a mesirah – care interzice evreilor sa predea alti evrei unor autoritati non-evreiesti, de teama ca nu ar fi tratati corect. Fara indoiala, acestea fiind spuse, traditia evreiasca sustine de asemenea ca nu trebuie sa fie protejata o persoana considerata periculoasa pentru comunitate. Un efort recent de strangere de fonduri pentru a o ajuta pe Leifer, lansat de un rabin Hasidic, vorbeste despre acest sentiment de mesirah, publicul Haredi fiind rugat sa ajute „rascumpararea unui captiv”.

Evreii au fost fericiti sa acorde tratamentul de la Hollywood scandalului de abuz sexual in cadrul Bisericii Catolice. Fara indoiala deja lucreaza din greu la scenarii care sa expună delictele sexuale infricosatoare din propria lor comunitate si locul unde acesti delincventi gasesc refugiu: Israel.

https://diversitymachtfrei.wordpress.com/2019/04/05/israel-has-become-a-haven-for-sex-criminals/

https://karensmithdotblog.wordpress.com/

Acest articol a fost publicat în INTERNATIONAL, JIDANII. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.