Oficial ungar: 2 milioane de migranți au primit din partea UE carduri ilegale cu bani în valoare de 1,55 miliarde de euro, în efortul de a legaliza migrația ilegală


Oficial ungar: 2 milioane de migranți au primit din partea UE carduri ilegale cu bani în valoare de 1,55 miliarde de euro, în efortul de a legaliza migrația ilegală

Peste două milioane de migranți au primit carduri de debit anonime cu suma totală de 1,55 miliarde de euro, potrivit guvernului ungar.
„Peste două milioane de migranți au primit carduri de debit. Echivalentul a 500 de miliarde de forinți (1,55 miliarde de euro) a fost cheltuit în acest fel” a declarat György Bakondi, președintele Consiliului de Securitate al premierului ungar, la televiziunea maghiară M1, conform site-ului kormany.hu.
El a explicat că aceste carduri sunt ilegale, deoarece cetățenii europeni nu pot deține carduri bancare anonime, nu pot fi monitorizați și nu a fost lansată nicio procedură de achiziții publice pentru emiterea acestora.
„Această soluție, care nu a fost gândită și este absolut ilegală, și alte eforturi din partea Uniunii Europene de a legaliza migrația ilegală, cum ar fi viza migranților și stabilirea unor canale legale pentru imigrație, reprezintă un risc de securitate în ceea ce privește asistența medicală, și cu consecințe culturale pentru cetățenii maghiari și europeni”, a afirmat el.
În opinia oficialului ungar, UE nu vrea să oprească migrația, ci să o legalizeze. ”Ungaria nu este de acord cu acest lucru. Opinia Ungariei este că problema nu trebuie adusă în Europa. Trebuie acordată asistență pentru a permite rezolvarea problemelor la fața locului”, a adăugat el.
În 2018, cele 28 de state-membre au acordat regim de protecție pentru peste 300.000 de solicitanți de azil din care o treime sunt sirieni, potrivit datelor Eurostat publicate recent. Concret, în 2018, cele 28 de state membre UE au acordat protecție pentru 333.400 de solicitanți de azil, cifră mai mică cu aproximativ 40% față de 2017 (533.000), potrivit Kathimerini, citată de Rador.
Acest articol a fost publicat în EUROPA(imigranti). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Oficial ungar: 2 milioane de migranți au primit din partea UE carduri ilegale cu bani în valoare de 1,55 miliarde de euro, în efortul de a legaliza migrația ilegală

 1. Ene Constanta zice:

  Nu va mai potoliti ticalosilor ? Nu va mai saturati ? Cate burti aveti ? credeti ca sunteti nemuritori ?aveti grija….totul se plateste…mai devreme….mai tarziu…dar…nimic nu ramane neplatit …

  Apreciază

 2. Cornelia Ene zice:

  *Bună seara! De ce nu pot face distribuire de articol pe Facebook de pe site-ul dvs?*

  Apreciază

  • Lupul Dacic zice:

   Posibil sa aveti o problema. La mine se poate.
   Cind sunt probleme de genul asta nu saitul e cauza ci la cel dar preia.
   Mai lasati putin si incercati mai tirziu…poate isi revine,

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.