Familiile elitei din spatele lui Hitler și a nazismului
 Se spune că istoria a fost scrisă de învingători și cred că este adevărat. Istoria scrisă, precum și multele documentare despre evenimentele din timpul celui de-al Doilea Război Mondial, ne prezintă fapte dintr-un singur punct de vedere (aici mă refer inclusiv la așa-zisul holocaust). Toată vina războiului se aruncă în spatele lui Hitler, un personaj macabru, fără milă, întruchiparea dictatorului total, așa cum ne este el prezentat de Occident. Dar oare numai el este vinovat de cel mai crunt război din istoria modernă a omenirii..?

Știați de exemplu că Henry Ford l-a sprijinit pe Hitler, oferind motoare Ford pentru vehiculele de război germane? De la vehicule, la Coca Cola, linii de cale ferată, aditivi pentru combustibilul avioanelor și petrol, America a furnizat multe produse esențiale necesare, pentru ca Germania să poată continua războiul. Oprirea livrării acestor bunuri către Germania ar fi încheiat războiul nazist din fașă. Nazismul a existat pentru prima dată în istoria omenirii, deoarece bogații aveau suficienți bani pentru a angaja o țară întreagă pentru a face munca murdară.

Henry Ford decorat de Hitler

V-ați întrebat vreodată cine sunt acești bogați oameni care se dezvoltă distrugând națiuni întregi doar pentru a le reconstrui mai târziu – în timp ce fură trilioane de dolari în acest proces? Cea mai puternică dintre aceste familii infame este clanul bancar Rothschild, care a finanțat ambele părți ale fiecărui război din vremea lui Napoleon. Următorul citat este foarte precis:

Ți-am spus o dată că sunt două metode de a face bani mulți: una, construirea unei țări și cealaltă prin distrugerea ei. Banii lenți pe construcția ei și bani rapizi prin distrugerea ei. Țineți minte cuvintele mele. Poate că ar putea să vă fie de folos într-o zi.” – (Rhett Butler)

Hitler era de fapt un Rothschild

Tatăl lui Adolf Hitler, Alois Hitler, a fost fiul nelegitim al Mariei Anna Schicklgruber și al lui Baron RothschildMaria Anna lucra ca servitoare la conacul lui Baron Rothschild când a rămas însărcinată și a fost trimisă înapoi în satul ei pentru închisoare. Un corespondent care a cercetat extensiv acest subiect scrie: „Se pare că Hitler știa despre legătura sa cu mult timp înainte de a deveni Cancelar, ca și tatăl său înaintea lui, iar când a devenit dur, Hitler a mers la Viena. Tatăl lui Hitler și-a părăsit satul de origine la o vârstă fragedă pentru a-și căuta norocul la Viena. Când Hitler a devenit orfan, după ce mama sa a murit în decembrie 1907, a plecat la Viena la scurt timp după înmormântare. ”

Ceea ce s-a întâmplat în timpul acestei șederi de zece luni în Viena este un mister complet pe care istoria nu îl descifrează. Are sens atunci când s-a stabilit că Hitler era un Rothschild, că el și verișorii săi se familiarizau, iar potențialul pentru viitoarele eforturi de familie a fost mărit. ”

Rothschild și Illuminati produc mulți descendenți în afara căsătoriei, în programele lor de reproducere secrete, iar acești copii sunt crescuți sub alte nume împreună cu alți părinți. La fel ca Bill Clinton, care este aproape sigur un Rockefeller produs în același mod, acești „copii obișnuiți din medii obișnuite” continuă să fie extraordinar de succes în domeniul lor ales. De asemenea, Hitler ar fi produs copii neoficial pentru a-și menține linia de sânge care în mod evident, sunt și astăzi în viață progeniturile liniei sale sangvine.

Hitler a fost finanțat de Rezerva Federală și de Banca Angliei, care sunt deținute / controlate de Rothschild, ceea ce demonstrează în continuare, că acestea au fost cea mai mare forță din spatele celui de-al doilea război mondial. Planificarea celui de-al doilea război mondial a început atunci când Adolf Hitler s-a alăturat unei societăți secrete numită Societatea Thule în 1919. În acest grup a găsit convingerile pervertite care l-au condus mai târziu în controlul asupra guvernului german. În Societatea ThuleSoarele Negru a jucat un rol primordial, ca un simbol sacru al arienilor. În plus față de închinarea la acest soare, Societatea Thule a practicat și închinarea lui Satana: „Miezul interior din cadrul Societății Thule erau toți Sataniști care practicau Magia Neagră„.

Unul dintre fondatorii ambelor grupuri, Partidul nazist și Societatea Thule, a fost Dietrich Eckart: „un satanist dedicat, adeptul suprem al artelor și ritualurilor magiei negre și figura centrală într-un cerc puternic și larg răspândit al ocultiștilor – grupul Thule (unul dintre cei șapte membri fondatori ai partidului nazist). Eckart a pretins că este inițiatorul lui Hitler în secretele închinării la Satan. El este citat spunând pe patul de moarte: „Urmați-l pe Hitler, el va dansa, eu am cântat melodia!

Când Hitler a descoperit că era legat de Rothschild, a reînființat contactul cu familia. Acest lucru explică, probabil, sprijinul enorm pe care l-a primit de la fraternitatea internațională bancară, în recunoașterea secretă a familiilor Rothschild și Rockefeller. Familia Rockefeller este, în principiu, deținută de Rothschild, care le-a făcut avere și putere.

Mi se face rău când mă gândesc la râurile de sânge vărsate de conspirațiile lor ascunse și de cantitatea de durere, suferință și distrugere provocată lumii, în timp ce ei își duceau la realizare planurile malefice și-și contabilizau banii.

De asemenea, bunicul lui George Bush Jr., fostul senator american și bancher Prescott Bush (în poză alături de Hitler), a fost director și acționar al companiilor care au profitat foarte mult de implicarea lor în sprijinul financiar al Germaniei naziste.

Practic, Bush-ii au contribuit la creșterea lui Hitler și au făcut o avere mare în acest proces. The Guardian a obținut confirmarea din dosarele recent descoperite în Arhivele Naționale ale SUA, că o firmă a cărei conducere Prescott Bush, a fost un director implicat cu arhitecții financiari ai nazismului. Afacerile sale au continuat până în momentul în care activele companiei sale au fost confiscate în 1942, în temeiul Legii privind comerțul cu inamicul, care au condus mai mult de 60 de ani la o acțiune civilă de despăgubire adusă Germaniei împotriva familiei Bush, de doi foști sclavi la Auschwitz și la un zumzet de controversă preelectorală. Însă noile documente, dintre care multe au fost declasificate între timp, arată că, chiar după ce America a intrat în război și când existau deja informații semnificative despre planurile și politicile naziștilor, a lucrat și a profitat de companiile implicate strâns în afaceri germane care au finanțat ascensiunea lui Hitler la putere.

În 1945, prin Operațiunea Paperclip (a se citi articolul din blog) s-a acordat cetățenia americană la aproape 1800 de naziști. După ce i-au „albit” din nazism, au ajuns să lucreze în complexul militar industrial american precum și pentru CIA, NASA etc. Unul dintre experimentele naziste care au continuat în America a fost controlul minții. Subiectul era în cea mai mare parte copiii și controlul minții, care a fost realizat prin tortură. Proiectul secret a primit numele MKUltra (a se citi articolele din blog cu acest subiect).

Mențiune blogger – În acest proiect, inițiatorul a fost renumitul doctor malefic Mengele. El nu a fost judecat la Nuremberg ci a fost dat dispărut. A continuat să lucreze în diverse baze secrete subterane americane până prin anii 1970 când a murit. Toate acestea din dezvăluirile fostei Mari Preotese,Arizona Wilder căreia i-a fost mentor (stăpân) – a se viziona interviul cu ea a lui David Icke din blog.

FBI-ul a declasificat în tăcere dosarele secrete care atestă că Hitler nu s-a sinucis în fața bukerului său (cum susține istoria actuală) ci a fugit în Argentina în 1945 și au știut totul despre asta. De asemenea, există rapoarte separate de la persoane care l-au întâlnit în Argentina, la doar câteva luni după război. În foto Hitler bătrân:

Una din aceste contacte a spus FBI chiar locația exactă în care se ascundeau Hitler și soția lui, Eva Braun: un conac pe malul lacului din Patagonia, Argentina. (Acest paradis montan îndepărtat era plin de refugiați nazisti). Dar lui Hitler și anturajului său i-au fost oferite un loc sigur de către elită și nu trebuiau să fie deranjați pentru tot restul vieții lor. Se spune că acele locuri erau păzite înarmat chiar de către agenți FBI/CIA.

O carte care dezvoltă acest subiect:

 Deci dragilor, după câștigarea libertății omenirii, întreaga istorie va trebui rescrisă, iar noi trebuie să facem un Reset tuturor cunoștințelor despre istorie….

 Sursa: http://humansarefree.com

https://burebista2012.blogspot.com

Acest articol a fost publicat în GLOBALIZARE, ISTORIE RECENTA (europeana). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Familiile elitei din spatele lui Hitler și a nazismului

  1. Ene Constanta zice:

    FFF Interesant ! Nu stiam multe lucruri despre acesti oameni …. Multumesc !

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.