Glanda Pineală un portal către dimensiuni mai înalte


 Una dintre cele mai minunate și uimitoare părți ale corpului nostru fizic este Glanda Pineală. Se numește și epifiza cerebrală, epifiză, conarium sau „al treilea ochi”. Este o mică glandă endocrină în creierul vertebrat. Produce serotonină și melatonină, hormoni care afectează starea de spirit și modulează modelele noastre de trezire / somn și funcțiile sezoniere. Forma ei seamănă cu o mic con de pin (din acest motiv numele latin, pinea, ceea ce înseamnă „con de pin”) și se află în apropierea centrului creierului, între cele două emisfere, încastrată într-un canal unde se alătură corpurile talamice rotunjite.

Chiar dacă această glandă este ascunsă adânc în interiorul creierului și are numai dimensiunea unui bob de mazăre, a fost o obsesie aproape fanatică a maeștrilor, școlilor misterelor și a religiilor de-a lungul veacurilor. Rene Descartes, faimosul filosof a dedicat o mare parte din viata sa studiind glanda pineală, afirmând că este „sediul principal al sufletului„. El credea că este legătura dintre corpul fizic și minte / suflet. Vedem, de asemenea, că este menționată proeminent în scrierile lui PitagoraPlaton șiIamblichus, precum și în biserica egipteană, tibetană și romano-catolică. Este chiar menționată de părinții fondatori ai SUA. Una dintre figurile centrale ale miturilor școlii misterelor egiptene este Ochiul lui Horus. Mulți simt că ochiul lui Horus este cu adevărat cel de-al treilea ochi sau glanda pineală. Se pare că există o mulțime de asemănări, cel puțin din punct de vedere anatomic.

Legătura egipteană nu se oprește acolo, prin nici un mijloc – de fapt, unii simt că marea piramidă din Giza nu numai că a fost construită pentru a stimula activitatea glandei pineale, ci a fost construită cu camera de inițiere în forma / locația glandei pineale.

Vorbind despre legea asemănărilor, a relațiilor fractale sau a rezonanței morfologice, când avem lucruri cu un grad atât de mare de asemănare a formei, ele pot comunica (vibra) între ele cu ușurință. Această conexiune piramida / al treilea ochi nu a fost pierdută din vedere de părinții fondatori ai S.U.A., care erau în cea mai mare parte masoni liberi; au folosit-o ca parte a sigiliului țării, care poate fi văzută pe versoul bancnotei americane până în prezent.

Multe dintre școlile misterelor au codificat adesea informațiile sub forma unui con de pin. Putem vedea acest lucru în mod vizibil în Vatican ca fiind una dintre cele mai mari statui ale naturii. De asemenea, el își păstrează un rol dominant în personalul Papei. Șerpii legați de Osiris amintesc de energia kundalinicare înconjoară maduva spinării pentru a se termina în glanda pineală.

Glanda pineală se dezvoltă în fătul uman în jurul zilei 21, răspunzând la lumină și întuneric. Chiar dacă este ascunsă adânc în interiorul creierului, are celule fotoreceptoare care prezintă o asemănare puternică cu celulele retinei din ochi. La unele specii, cum ar fi peștele Lamprey (care suge sângele altor pești) și Tuatara (reptila), glanda pineală are acces la suprafața pielii (o deschidere interioară) și acționează ca un al treilea ochi cu fotorecepție, lentile și retină. La om, glanda pineală ajută la setarea ritmurilor circadiene. Melatonina este stimulată de întuneric și inhibată de lumină. De ce ar trebui să avem un organ îngropat adânc în creierul nostru, care să răspundă la lumină?

Cercetările științifice recente au arătat că există asemănări biologice substanțiale între retină și glanda pineală. Microcristalele piezoelectrice pot transmite fotoni care pot fi preluați de către țesutul din țesutul retinei în glanda pineală – unde sunt apoi trimise către creier și decodificate în imagini vizuale. Acest lucru poate fi responsabil pentru ceea ce numim „ochiul minții” – așa cum atunci când dintr-o dată vedem o imagine mentală a prietenului nostru chiar înainte de a ne chema. ADN-ul în sine pare să acumuleze lumină și, în proces, transmite lumina altor celule ca formă de comunicare. Putem urmări acest proces în mintea noastră? În mod evident, sunt necesare mai multe cercetări pentru a înțelege pe deplin modul în care funcționează efectiv glanda pineală, dar deja avem unele cercetări interesante.

Chiar dacă glanda pineală este geografic în centrul creierului, ea nu se separă de restul corpului cu Bariera Sangvinică a Creierului, pe care restul creierului o menține. Partea interioară a glandei pineale conține apă extrem de pură, cu mici cristale care răspund la frecvențele piezoelectrice. De fapt, această apă este atât de pură și coerentă, încât este greu de găsit această puritate oriunde altundeva în natură să accepte microtubulii din celulă. Rudolf Steiner, un renumit inițiat al școlilor misterelor, a susținut că legenda Sfântului Graal – un potir plin cu „apa vieții” sau „elixirul nemuririi” – este încă o referință simbolică la glanda pineală. O compilație a lui Steiner, intitulată „Misterele sfântului graal„, stabilește conexiuni detaliate între legendele Graalului și glanda pineală. Sfântul [Graal] este, de asemenea, localizat în fiecare dintre noi, în castelul craniului, și poate hrăni percepțiile noastre subtile cele mai rafinate, într-un mod care risipește toată influența materială.

Acest răspuns la lumină nu a trecut neobservat de cercetătorii halucinatiilor psihedelice. Dr. Rick Strassman, în timp ce efectua cercetări asupra DMT la Universitatea din New Mexico, a avansat ipoteza controversată că o eliberare masivă de DMT din glanda pineală înainte de moarte sau aproape de moarte a fost cauza unei Experiențe în Apropierea Morții (NDE). Mai mulți subiecți ai testului au raportat halucinații audio sau vizuale asemănătoare NDE. Explicația sa pentru aceasta a fost posibila lipsă de panică implicată în stabilirea clinică și posibilele diferențe de dozaj între cele administrate și cele întâlnite în cazurile reale de NDE.

Mai mulți subiecți au raportat, de asemenea, contactul cu alte ființe, de tip extraterestru, insectoide sau reptiliene, în medii tehnologice foarte avansate, unde subiecții au fost „purtați”, „sondați”, „încercați”, „manipulați” „învățați”, „iubiți” și chiar „violați” de aceste „ființe”. Bazându-se pe raționamentul său că toate materialele enzimatice necesare pentru producerea DMT se găsesc în glanda pineală și, în plus, în concentrații substanțial mai mari decât în orice altă parte a corpului, Strassman a speculat că DMT ia naștere în glanda pineală. În prezent nu există dovezi științifice publicate care să susțină această ipoteză și, ca atare, este doar o ipoteză. DMT și substanțe chimice similare au fost găsite în multe dintre produsele botanice folosite de șamani din întreaga lume pentru a induce stări euforice, pentru a comunica cu lumea spirituală.

Starea de spirit este modificată de serotonină, care se află în aceeași familie chimică de indoli precummelatonina și DMT, este produsă în multe părți ale corpului, în special în creier. Nicholas Giarmin, profesor de farmacologie, și Daniel Freedman, profesor de psihiatrie, au confirmat că creierul uman produce serotonină în diferite locuri din creier. De exemplu, în Thalamus, au descoperit 61 nanograme de serotonină pe gram de țesut; în Hipocampus, 56 ng; în secțiunea centrală gri a Creierului Central, au găsit 482 ng. Dar în Glanda Pineală, au găsit 3.140 ng. de serotonină per gram de țesut. Glanda pineală a fost fără îndoială cel mai bogat loc cu serotonină din creier. Această descoperire implică glanda pineală ca un loc important al activității serotonergice [formând serotonină]. Acest lucru sugerează că funcția glandei pineale poate afecta starea de spirit. Pe de altă parte, s-ar putea să existe o anumită corelație între sănătatea glandei pineale și problemele autoimune, cum ar fi MS.

În mod clar, MS este asociată cu calcificarea glandei pineale. De exemplu, un studiu a arătat că 100% dintre persoanele cu MS care au fost admise consecutiv într-un spital au avut o calcifiere pineală, comparativ cu doar 43% pentru controalele similare cu alte tulburări neurologice. În plus, grupurile care au o incidență scăzută a MS (de exemplu, afro-americani, japonezi) au, de asemenea, o calcificare mai redusă pineală. Fluorul poate afecta conversia enzimatică a triptofanului la melatonină. Fluorul poate, de asemenea, să afecteze sinteza precursorilor de melatonină (de exemplu, serotonina) sau alte produse pineale (de exemplu, 5-metoxitriptamina). Glanda pineală umană conține cea mai mare concentrație de fluor în organism. Indiferent dacă fluorura interferează sau nu cu funcția pineală la om, este necesară o investigație suplimentară (producătorii ne inundă premeditate cu fluor în pasta de dinți, produse cosmetic, iar în SUA și în apă, n.b.).

Când începeți să adăugați toate aceste lucruri, în cazul în care școlile mistice, filosofii, religii majore și șamani indică faptul că glanda pineală este importantă pentru trezirea spirituală, putem vedea cu ușurință un model. Când îți dai seama că problemele moderne de sănătate, cum ar fi tulburările de dispoziție, depresia și anxietatea, precum și problemele autoimune, cum ar fi MS, de asemenea, indică spre mica glandă pineală, declanșează curiozitatea.

   Glanda pineală – legătura cu spiritul și activarea sa

După cum s-a menționat de către mulți maeștri, glanda pineală are multe conexiuni interesante și curioase cu spiritul. Deseori numit „al treilea ochi„, această mică glandă endocrină, îngropată adânc în centrul creierului, a devenit punctul central al multor maeștri și șamani ai trecutului. A fost pretins a fi „sediul principal al sufletului„, jucând un rol proeminent în mitologia egiptenilor, budiștilor Tibetului, bisericii romano-catolice, filozofilor, oamenilor de știință și chiar părinților fondatori ai Statelor Unite. Unii spun că este Sfântul Graal. Glanda pineală are receptori ai luminii (asemănători cu ochii noștri), creând o perspectivă asupra ochiului minții noastre. Se pare că are o legătură cu visele, halucinațiile, Experiențele din apropierea morții, răpiri și chiar viziuni. Dar care este legătura sa cu spiritul sau alte dimensiuni?

Fiind asemănătoare cu o formă de con de pin (astfel numele ei), glanda pineală este construită într-o spirală Fibonacci tridimensională. Această formă în geometria sacră este considerată ca un sistem portal în sine, ajutând o persoană să depășească dimensiunile, în multe școli ale misterelor. Primul exemplu al acestui lucru este grupul mistic numit Sufiți (ierarhia spirituală de vârf a islamismului, n.b.). Ei fac un dans în spirală pentru a se apropia de Dumnezeu și de ceruri. În interiorul glandei pineale nu numai că găsim fabricarea a multor hormoni care modifică mintea, cum ar fi melatonina, serotonina și, eventual, DMT, găsim apă extrem de cristalină cu cristale piezoelectrice.

 Această apă extrem de curată, încapsulată într-o cameră de geometrie sacră, ne-a adus interesul profund. Calitatea piezoelectrică a acestei camere este un mare candidat pentru orizontul evenimentului pentru a ne proiecta în alte dimensiuni. Aceasta ar putea fi o legătură cu multe lucruri, cum ar fi: visele, proiecția astrală, viziunea la distanță, viziunile și chiar legătura cu sinele superior, lumea sufletelor / spiritului. Unele autorități au mers atât de departe încât o numesc Poartă Stelară.

Cu siguranță este în miturile mai multor religii, dar acum se pare că confirmarea științei și a anatomiei este scoasă din literatură. După cum am menționat, coerența este un sistem de transfer foarte important de informații. Coerența este un sistem de stocare excelent, cum ar fi cip-urile din computer, hard disk-uri sau chiar cranii de cristal Mayașe. Psihicii, vizionarii și clarvăzătorii din multe culturi de-a lungul timpului au folosit-o. Această apă coerentă din glanda pineală ar putea fi orizontul evenimentului principal, dar există și alte locuri în organism care au apă coerentă. Dr. Stuart Hameroff, profesor de anestezie la Universitatea din Arizona, a prezentat o teorie. El crede că microtubulii care fac parte din citoscheletul celulelor pot – cel puțin în neuronii cerebrali – să fie legătura dintre corp și conștiință. Mulți simt microtubuli în întregul corp, de asemenea, au această conexiune. Se pare că această coerență a apei „comunică” la nivel cuantic cu câmpului cuantic. În alte articole se afirmă despre acest câmp cuantic (sau Matricea divină, Noosferă, Câmpul Sursă și multe alte nume). Miezul acestor microtubuli în matricea celulară sunt centriolii, care controlează divizarea celulară mitotică.

Mulți cercetători au examinat acești microtubuli ca parte a unui sistem portal. Cel mai specific, dr. Carl Calleman în Universul Intențional, a prezentat o teză că nu numai centriolii sunt o parte importantă a acestei relații fractale și a sistemului portal, ci sunt avute în vedere și în miturile antice Mayașe. El subliniază faptul că centriolii sunt unul dintre puținele locuri din corp, încât ambele cercuri (neliniare) și liniile drepte (liniare) se reunesc.

 

   SINGULARITATEA sau Orizontul Evenimentului din text este : „Un punct de densitate infinită și de volum infinitezimal, în care spațiul și timpul devin infinit distorsionate în funcție de teoria relativității generale. Conform teoriei Big-Bang, o singularitate gravitațională a existat de la începutul universului. Singularități sunt, de asemenea, în centrul găurilor negre. „

Suma dovezilor care stau la bază, indică un motiv puternic pentru care oamenii care sunt interesați de dezvoltarea spirituală, visurile lucide sau înțelegerea mai profundă a legăturii cu spiritul / sinele superior, doresc să activeze glanda pineală. Acesta nu este un fenomen nou. Scolile misterelor de la masoni la egipteni, șamani și tibetani și diferite grupări esoterice, cum ar fi druizii, au găsit ritualuri și tehnici de stimulare a celui de-al treilea ochi sau a glandei pineale. La fel cum apare glanda pineală la 21 de zile după concepție, mulți simt că procesul de trezire a glandei pineale ar trebui să dureze cel puțin 21 de zile. Una dintre tehnicile pe care le-am găsit foarte utile este workshop-ul de activare a Delfinului Soare alAlexandrei Luppold, care durează puțin peste 21 de zile. Acest proces trece printr-o purificare personală, urmată de 21 de zile de meditații ghidate. Sau meditațiile de activare a lui Tom Kenyon, dezvăluită lui de Hathori- ființe de Lumină din a 12-a Dimensiune.

În unele culturi, în mod tradițional, era considerat că o persoană nu este nici măcar pregătită pentru căsătorie până când cel de-al treilea ochi nu este deschis. Cu alte cuvinte, ei intră în această nouă relație cu ochii larg deschiși. Un artefact al acestei practici poate fi văzut în cultura modernă a Indiei, unde o femeie va purta adesea un bindi (un punct sau un autocolant) pe frunte pentru a acoperi zona a celui de-al treilea ochi sau Ochiul lui Shiva. Veți vedea, de asemenea, atât bărbații, cât și femeile din mai multe culturi care pictează peste cel de-al treilea ochi, ca parte a ceremoniilor sacre.

    Glanda Pineală – Ce se întâmplă greșit și cum să o rezolvați 

Ne-am uitat la câteva dintre conexiunile acestei glande mici și dezvoltarea spirituală. De la a fi numit „sediul principal al sufletului” la „al treilea ochi”, am văzut cîte școli mistice, religii, culte, filozofii și chiar politicieni au privit această glandă ascunsă cu reverență și chiar ah. Unii au mers atât de departe încât au numit-o o poarta stelară spre alte dimensiuni. Se pare că coerența cristalelor și a apei din interiorul glandei pineale, precum și a altor locuri din organism, joacă un rol important, funcționând ca un sistem portal pentru visuri lucide, evenimente psihice, viziunea și posibila evoluție spirituală.

Acest lucru ridică câteva întrebări : Ce, dacă ceva ne ține de această coerență? Cum putem activa această coerență?

Există multe lucruri care ne pot ține departe de coerența glandei pineale.

Iată trei : Stare general proastă de sănătate. Lipsa (sau prea multă concentrare) în viața noastră. Calcificarea glandei pineale.

  1.Starea generală de sănătate – Glanda pineală este aproape ca un balon într-un nivel. Dacă viața (fizică, emoțională, mentală sau spirituală) este în afara nivelului, balonul nu este în mijloc și, prin urmare, coerența nu se poate întâmpla. Pentru a avea glanda pineală echilibrată și coerentă, trebuie să ai viața în ordine. Acest lucru nu înseamnă că uneori o persoană nu va avea o viziune atunci când este în stare proastă de sănătate, așa cum se întâmplă uneori. Aceste incidențe nu sunt o coerență susținută.

   2.Concentrarea – Interesant, lipsa și prea multă atenție par să provoace aceeași problemă cu glanda pineală. Din nou, este vorba despre echilibru. Prea multă atenție poate provoca probleme de sănătate precum scleroza multiplă (MS), de cele mai multe ori având consecință calcificarea glandei pineale. Coerența nu se poate întâmpla decât dacă se menține o direcție de focalizare, dar nu o concentrare prea fanatică. Așadar, lecția de aici este o atenție moale în direcția coerenței intenționate. Este similar cu o persoană care privește prea intens o alta pentru a-I vedea aura; trebuie o concentrare fină dar cu intenție. Coerența are doar o valoare adecvată, nu prea multă, nici prea directă, ci doar corectă. Este un sentiment, o stare de spirit sau un câmp, mai mult decât o muncă grea pură. Este ceva care vine cu practica. Meditația este unul dintre cele mai bune lucruri pentru a ajuta la obținerea acelei zone de senzație. Două alte modalități de a ușura „prea multă concentrare” sunt râsul și îmbrățișarea. Râsul este încă unul dintre cele mai bune medicamente din toate, deoarece creează acel sentiment de fuziune moale în jurul valorii de tot. Hugging-ul ne poate da valuri puternice de oxitocină, care ne leagănă și ne face să ne simțim bine peste tot. Relaxează rigiditatea unei persoane, spărgând granițe puternice sau chiar bariere. Bineînțeles că este vorba despre o altă zonă care este coaptă pentruEssence des fleurs.

   3.Calcificarea glandei pineale – Aceasta este cauza dintre cele mai mari care afectează funcția glandei pineale. Să examinăm câteva dintre cauzele calcifierii glandei pineale. Există mai multe, astfel încât să ne uităm la unele dintre cele mai comune: Îmbătrânirea ; Fluorul ; Oxidul de aluminiu ; Inflamaţia

În concluzie

 Următoarele elemente sunt lucruri care trebuie implementate sau luate pentru a ajuta la creșterea coerenței și activarea glandei pineale:

   – Menținerea unei stări bune de sănătate. Mănâncă și trăiește în echilibru cu natura cât mai mult posibil.

   – Râsul, veselia: unul dintre cele mai puternice medicamente ale omului

   – Îmbrățișare: pentru a elibera propriul oxitocin

   – Esența de flori, ciuperca medicinală, pentru a echilibra focalizarea și a utiliza în multe alte zone de activare.

   – Meditația, yoga, Tai chi, Qi Gong, vor ajuta la menținerea acestei zone flexibile

   – Fluorură de calciu sub formă de sare de țesut (Homeopatic 12x)

   – Reduceți utilizarea apei fluorurate sau a medicamentelor și pastei de dinți care conțin fluor.

   – Reduceți expunerea la oxizi de aluminiu

   – Reduceți inflamația când este posibil.

Gheara Dracului, Turmeric, Urzică, Ulei de Pește, Ciuperci Medicale – Chlorella

, Enzimele Protolitice și altele.

–         Echilibrarea vieții prin petrecerea mai timp în natură, detoxifierea organismului și mâncarea mai sănătoasă. Meditația direcționată sau alte forme de activare pineală

–          Metafolină (L-5-MTHF) sau acid folic 1 – 40 mg zilnic

Reduceți melatonina și înlocuiți-o cu următoarele, dacă este cazul. Timpul petrecut în lumina soarelui. Readuceți viața mai aproape de ciclurile solare. Terapia cu lumină.

 Sursa:  Dr. Terry Willard / http://in5d.com

https://burebista2012.blogspot.com/

Acest articol a fost publicat în VIATA LIBERA(constiinta). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.