Dacian Cioloș, ministrul care a introdus substanțe cancerigene și produse modificate genetic în România


Dacian Cioloș a făcut României și românilor numai cadouri otrăvite, indiferent de poziția în care s-a aflat.
Imagini pentru ciolos si monsanto

Ajuns în 2005 ministru al Agriculturii, Cioloș nu s-a gândit că ar trebui refăcut sistemul de irigații din România. Nu i-a păsat nici că România era pe atunci al treilea cel mai mare producător de porumb din Uniunea Europeană și că avea potențial, așa cum timpul a demonstrat, de a deveni cel mai mare producător de porumb din UE. Ajunsese pe scaunul Ministerului Agriculturii și trebuia cu orice preț că impună  organismele modificate genetic, reprezentând astfel interesele companiei Monsanto cumpărată ulterior de compania germană BASF.

Ca urmare, în ciuda protestelor și a refuzului categoric al românilor de a accepta porumb și cartofi modificați genetic, în ciuda faptului că țările din UE au respins aceste produse, Cioloș le-a impus cu forța dată de poziția sa de ministru. Nici solicitările Greenpeace de a scoate aceste produse de pe piața din România nu l-au făcut pe Cioloș să de înapoi . În 2007 Greenpeace l-a acuzat pe Cioloș că  a autorizat ilegal cultivarea a peste 332 de hectare de porumb modificat genetic în șase județe din România.  Strigătul Greenpeace și al românilor a rămas fără ecou pentru cel care acum se dă mare luptător cu corupția. Ba dimnpotrivă, a mai făcut un pas și a permis intrarea în agricultura românească a fungicidul Initium produs tot de compania germană BASF și despre care se știe că este cancerigen. Conform cercetătorilor care combat Codex Alimentarius, folosirea produselor cu INITIUM sporeşte cu până la 65% rata riscului de cancer de colon, substanţă, care intra rapid în combinaţii chimice, devenind reziduală în organism. Aşa cum INITIUM ajută la creşterea rapidă a celulelor leguminoase, la fel de repede va conduce şi la mărirea tumorilor maligne. Dovada este exolozia de cancere de colon cu care se confruntă românii în ultimii ani.

Cu un tupeu incredibil, după ce a le-a băgat românilor otrava în mâncare, același Dacian Cioloș declara în anul 2011, la ProTv că el ” evită să consume alimente care au la bază organisme modificate genetic”. Pentru români însă,  erau bune. Analizați singuri ce a făcut Cioloș pentru România și ce a făcut ministrul actual al Agriculturii și decideți în cunoștință de cauză pentru a nu mai ajunge din nou subiect de experimente cinice și ticăloase, așa cum s-a întâmplat pe când Cioloș făcea jocul companiilor germane în defavoarea României. Și nu uitați că România este țara care dispune de cel mai fertil sol din Europa. Au spus-o și francezii. În plus, agricultura ecologică devine tot mai căutată în lume, dar nu se poate face pe terenuri pe care s-au introdus soiuri modificate genetic și nici pe cele otrăvite cu Initium. Decideți singuri dacă România merită mai mult decât otravă!

https://gandeste.org/

Reclame
Acest articol a fost publicat în POLITICA(DacianCiolos). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Dacian Cioloș, ministrul care a introdus substanțe cancerigene și produse modificate genetic în România

  1. Ene Constanta zice:

    Mananca tu si familia ta ticalosule…ce ai cu romanii ? de ce vrei sa-i omori ???Nu te-ar ma rabda pamantul… te rugam Doamne scapa-ne de acest ticalos ! Doamne ajuta-ne !

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.