Istoria operațiunilor sub steag fals


lead_720_405

Atunci când avionul malaezian MH17 care zbura de la Amsterdam spre Kuala Lumpur a fost distrus la 17 iulie 2014, avionul transporta 298 de pasageri și membrii echipajului. Zborul a fost dat jos 50 de kilometri în interiorul frontierei cu Ucraina.

A existat o anumită consolare sa se știe că înregistratorii de zbor vor fi analizați în incoruptibilul Occident. Viseaza. Niciodată în istoria investigațiilor de zbor nu a existat o astfel acoperire post-tragedie. Informațiile relevante și corespunzătoare au dispărut mai repede decât a disparut avionul avariat de pe ecranele radar.

false-flag-2

Rușii, care au fost acuzați inițial de distrugerea avionului MH17 fără a exista vreo evidență a dovezilor, s-au arătat fermi în cooperarea lor. Mai târziu s-a descoperit ca heringii roșii și cortina de fum aplicate de către mass-media occidentală pentru a arăta cu degetul spre Rusia s-a dovedit ulterior a fi lipsite de substanță. Dar, în prezent, credulii fideli ai mass-media convinși că scandalul purta amprentele lui Putin.

Partea rusă a cerut date analitice pe care autoritățile ucrainene au obligația legală să le păstreze. Această informație a fost reținută și nu a fost divulgată niciodată. Datele controlate de Washington DC au fost, de asemenea, refuzate din „motive de securitate”.

false-flag-explanation

Odată cu rebeliunea ucraineana a separatiștilor, Kievul aveanevoie cu disperare de un motiv pentru a demoniza Rusia, a inspira sancțiuni anti-rusești, a face ca popoarele din Occident să fie mai anti-rusești, și să justifice un răspuns din partea NATO. Dacă răspunderea pentru distrugerea avionului ar putea fi atribuită Rusiei, toate aceste rugăciuni ar avea răspuns.

Nici rușii, nici separatiștii ucraineni nu au avut nimic de câștigat prin vizarea MH17. Acesta din urmă, după cum s-a dovedit, nu avea mijloacele pentru a distruge un avion care zbura la peste 30.000 de metri, dar regimul de la Kiev le avea.

false-flag-tonkin

Cercetările olandeze, foarte întârziate (și ridiculizate), au fost descrise ca neprofesionale, incomplete și profund eronate. În plus, numitei anchete auto-proclamată i-au fost negate datele din Ucraina și din S.U.A., disponibile în mod obișnuit după un astfel de incident.

Operațiunile de steag fals sunt acte de război desfășurate pentru a justifica conflictul. SUA și Marea Britanie au o istorie lungă și rușinoasă de a organiza astfel de operațiuni. Scufundarea navei de război americane Maine în 1898 nu a fost niciodată o provocare spaniolă, ci un act de sabotaj american. Nu contează acum, iar adevărul poate fi acceptat, dar războiul conspirat ulterior de SUA a dus imediat la razboiul Spaniei din Guam, Filipine și Cuba.

daily-mail-1

Linia de transport de pasageri Cunard, Lusitania, a fost torpilată în 1915, după ce consulul german din New York a fost informat că arme în valoare de 6 milioane de lire s-au încărcat ilegal. Această ilegalitate a eliminat statutul neutru al navei. Pierderea ulterioară a unui număr de 1.198 de pasageri, dintre care 128 cetățeni americani, a ajutat SUA să ajungă foarte profitabil în primul război mondial.

În septembrie 1939, nava britanică Athenia a fost torpilată cu mari pierderi de vieți britanice și americane. Această gaselnita rusinoasă pentru a duce SUA în război nu a reușit să obțină sprijinul popoarelor americane.

false-flag-us-records

Ultimul atac japonez la Pearl Harbor a fost inițiat de către Serviciul de Inteligență Navală al SUA. Elaborarea unui plan de 8 puncte pentru a sancționa Japonia pâna la uitare (Iranul de astăzi), japonezii au răspuns, luptând pentru a ieși din colțul embargoului comercial al S.U.A. Datorită nefastei sale alianțe defensive, Germania a fost obligată să se alăture Japoniei. Făcând acest lucru, au adus în mod convenabil S.U.A. int-un alt război european extrem de profitabil, activat de señorul războiului american Winston Churchill.

false-flags-do-work

Incidentul din Golful Tonkin, în care se presupune ca vietnamezii au atacat navele de război americane, a fost ulterior recunoscut a fi o operațiune inspirată de SUA. Această indignare falsă a provocat acceptarea publică a unui alt război in Vietnam foarte profitabil. Războiul din Vietnam a costat, de asemenea, viețile a 55.000 de tineri americani. Înmulțiți acest numar îngrozitor al celor morți cu zece, pentru a ajunge la numarul de militari și femei răniți.

false-flags

Operațiunile de steag fals activate de democrațiile armelor occidentale sunt previzibile. Ele sunt la fel de previzibile ca și răspunsul simultan al mass-mediei orchestrate. Aceste medii profund corupte cântă invariabil în foaia de imnuri a Washington DC. Poate că este timpul ca operațiunile False Flag să fie redenumite Operațiunile Cui Bono (Cine Câștigă).

false-flags-dont-work

citizen-journalists

MICHAEL WALSH este jurnalist, broadcaster si autor al RISE OF THE SUN WEELEUROPE ARISE, TROTSKY’S WHITE NEGROESMEGACAUST, DEATH OF A CITYWITNESS TO HISTORY, THE BUSINESS BOOSTER și THE FIFTH COLUMN VOLUME I și II, și alte 50 titluri de carți.

bolshevism-saved-better

Carțile autorului disident pot fi cumpărate vizitând website-ul sau BOOKSTOREBUY FROM AUTHOR și POETRY  links.

Articol preluat de la Mike Walsh

https://karensmithdotblog.wordpress.com/

Acest articol a fost publicat în INTERNATIONAL. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.