SOFERII SALAFISTI NU NE VOR LUA ARDEALUL


Republica islamica – tara binecuvantata de Allah. Cei mai multi castiga acolo 30 de dolari pe luna. Nu le trebuie mai mult, sunt multumiti – de restul au Sharia. Si un indice de fertilitate de 3,6. Adica, fiecare “proprietate a barbatului” naste, acolo, 3-4 copii. (Cei care n-au inca Sharia – au doar corectitudine politica si identitate de gen – au un indice de fertilitate de 1,5, dar ii cheama pe cei cu Sharia ca sa le creasca indicele si sa le asigure viitorul multicultural) Cei din republica islamica sunt multumiti si analfabeti. Nu toti sunt analfabeti, doar 80% dintre locuitorii tarii binecuvantate. Care are si prim ministru. E salafist, ca toti locuitorii ei. Toti! Crestinii, putini, nu sunt socotiti. Pentru ca nu sunt oameni. Sunt considerati fiinte inferioare si tratati ca atare. Sunt batuti, inchisi, ucisi, arsi. Il blasfemiaza pe Profet. Noi nu trebuie sa vorbim despre asta. Nu e corect politic. Corect politic este sa vorbim despre islamofobie. Islamul salafist propovaduieste reintoarcerea la credinta pura a stramosilor , a salafilor, a celor din vremea si din jurul Profetului. Propovaduieste reintoarcerea secolului XX si XXI in secolul VII ! Corectitudinea politica e de acord cu asta. Pentru ca nu e fundamentalism religios, e identitate culturala. Primul ministru al republicii islamice a declarat ca Isus nu este consemnat in istoria umanitatii. Toata viata lui Mohamed, a Profetului, da. Isus, nu! Imran Khan le-a mai spus salafistilor sai – analfabetilor cu 30 $/luna – ca “marea civilizatie a Occidentului de azi a fost invatata sa citeasca de musulmanii din Spania”. Republica islamica are 80% care nu stiu sa citeasca, 30 de dolari pe luna, bomba atomica si ISI – serviciul secret. Care ISI i-a inventat pe talibani (studenti) in madrassele republicii islamice si i-a trimis in Afganistan sa-l cucereasca. Sa raspandeasca salafismul. Lucru pe care talibanii l-au si facut. Dupa aia, talibanii veniti din republica islamica l-au gazduit in Afganistan pe Osama Bin Laden, cel care a distrus Turnurile Gemene.  Dupa care americanii i-au atacat pe talibanii din Afganistan. Pe talibanii veniti acolo din republica islamica. Unde fusesera formati, de ISI, in madrasse. Republica islamica n-a fost atacata si bombardata.  (Ca si cum americanii si englezii ar fi atacat Franta, si ar fi lasat Germania in pace.) Pentru ca republica islamica si ISI era aliati in lupta impotriva terorismului! Asa ca ISI i-a oferit adapost lui Osama – cel care a atacat America si a daramat Turnurile Gemene – chiar in republica islamica. ISI l-a adapostit acolo ani si ani de zile. La sfarsit, americanii, fara sa stie ISI si republica islamica, adica aliatii, l-au ucis pe Osama. Pe Osama pe care-l ascundea republica islamica.

Republica islamica, de care vorbesc, se numeste Pakistan. In Republica Islamica Pakistan avem ambasador. Pe Nicolae Goia. Nicolae Goia a fost mare sef la serviciile secrete. Nu la ISI, la SIE. Din Republica Islamica Pakistan- aia cu 30 $/luna, Sharia, salafism, 80% analfabeti, ISI, talibani si Osama – Nicolae Goia vrea sa aduca in Romania peste 500 000 de salafisti. Ca sa munceasca, zice el. In acest scop, Nicolae Goia a purtat la Islamabad convorbiri oficiale cu Zulfikar Bukhari – consilierul special al lui Imran Khan pentru pakistanezii din diaspora. Imran Khan, salafistul. Cel care l-a cautat pe Isus in istorie si nu l-a gasit. Nicolae Goia i-a declarat lui Zulfikar Bukhari ca Romania are urgenta nevoie de mana de lucru – pana la 1 milion de muncitori calificati si necalificati. Dintre care 40 000 de soferi. Urgent! Asta scrie, negru pe alb, in The News – cel mai citit ziar din Pakistan. Nicolae Goia zice, pe pagina lui de Facebook, ca nu-i adevarat. Ca nu-i dracu’ chiar atat de negru. Nu este! E salafist! Dracu’ e sofer salafist. Ca “soferii” salafisti care au aruncat in aer metroul din Londra. Autobuzele din Londra. Ca “soferii” salafisti care intra cu 120 la ora in englezii de pe podul Westminster. Care taie cu cutitul, decapiteaza, violeaza sau ard cu acid. Dupa ce parintii lor au venit in anii ’60 si ’70 ,din Pakistan, adusi de un Nicolae Goia britanic, sa munceasca in Anglia. Nicolae Goia, ambasadorul, nu stie toate astea? E prost? Nu, nu-i pasa!

Sa munceasca, deci, si in Romania. Cum au „muncit” si „muncesc” in Marea Britanie. In Germania. In Suedia. Urmasii celor care ne-au invatat sa citim. Sa faca din Romania o tara ca soarele …binecuvantata ca Pakistanul. Cum au facut si fac in Marea Britanie. Au fost dati afara din Romania sasi si evrei. Acum si romani. Vor fi adusi, in locul lor, salafisti pakistanezi. Dar e bine – Nicolae Goia si guvernul lui, nu al nostru, stiu ca astia nu ne vor lua Ardealul!

https://www.thenews.com.pk/latest/459246-jobs-in-romania-over-500000-workers-from-pakistan-needed-says-zulfi-bukhari

https://bogdancalehari.wordpress.com/

Acest articol a fost publicat în ROMANIA-REFUGIATI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.