De ce mulţi români se închină la Occident ca la Dumnezeu?


Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, text

Economia României a fost distrusă la ordin și unele privatizări și lichidări au fost prevăzute în condițiile de pre-aderare la UE și NATO.

Acordurile cu Banca Mondială și FMI au început în anii ’90 și aveau ca scop pregătirea României pentru aderare la UE și NATO.

Doar unui copil de grădiniță i-ar veni greu să creadă că UE și Occidentul sunt implicați în distrugerea României. Există cărți și articole documentate care vorbesc despre acest plan.

Prețurile nu sunt stabilite de guvern, ci de multinaționalele și băncile care au acaparat economia României. Guvernul nu are niciun control asupra prețurilor. Ceea ce nu spun spălații pe creier este că INFLAȚIA nu este produsă de Guvern. Inflația este produsă de BĂNCI.

Aderînd la UE și NATO România și-a pierdut independența. Odată cu aderarea României la aceste două Organizații s-a deschis și vînătoare de bogății, privatizări, achiziții, vînzări la aceasta adăugîndu-se noi rigori și condiții impuse. Aderarea la UE și NATO a însemnat o trecere a capitalului din proprietatea statului în mîina unor firme private străine, aceasta fiind una din condițiile de bază care viza aderarea statelor la UE și NATO. Liberalizarea forțată a economiei a creat premise de vînzarea a pachetelor majoritare deținute de stat în favoarea unor firme private străine, în consecință aceasta a costat bugetul țării miliarde de dolari. România a pierdut controlul asupra principalelor sectoare autohtone, transmițîndule de facto statelor trăine.

Deschiderea frontierelor a însemnat accederea pe piața română a investitorilor străini lacomi care au privat statul român de a-și exploata propriile resurse și de a-și controla singur piața financiară.

Crimele Mafiei Globaliste

Acest articol a fost publicat în ROMANIA(Crimele Mafiei Globaliste). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.