Mesajul nepotrivit al ambasadei britanice este ”O confirmare că Dragnea a fost mare


Mesajul ambasadei Regatului Unit

Normal…acum toate hienele straine, toate ambasadele capitaliste vor fi vocale, vor avea tupeu si se vor amesteca cu interesele lor in toata decizia politica a tarii. 

Reacția nepotrivită induce clar ideea că Regatul Unit avea interesul ca liderul PSD, principalul promotor al unei tentative politice suveraniste și de desființare a dublei măsuri între România și Occident – să dispară din ecuație!

 Astăzi, presa și internauții au comentat un mesaj uimitor trimit de Ambasada Marii Britanii la București.

Iată ”Poziţia Ambasadei britanice privind evoluţiile recente din România”:

”Moment excepţional pentru democraţia românească. Trei decenii după căderea comunismului, România a demonstrat zilele acestea, prin prezenţa masivă la vot şi printr-o decizie cheie a justiţiei, că instituţiile sale funcţionează, iar spiritul civic este mai puternic ca niciodată. Felicitări, România!”.

Deci, atenție, condamnarea lui Dragnea este acea ”decizie cheie a justiţiei”, care arată că „instituţiile sale funcţionează, iar spiritul civic este mai puternic ca niciodată„.

Grav și semnificativ este că Ambasada UK leagă prezența la Referendum de condamnarea lui Dragnea, sugerând clar că decizia ar fi fost luată sub presiunea momentului politic!

În plus, reacția această nepotrivită induce clar ideea că Regatul Unit avea interesul ca liderul PSD, principalul promotor al unei tentative politice suveraniste și de desființare a dublei măsuri între România și Occident – să dispară din ecuație!

Iată și reacția cunoscutului politolog și teolog Bogdan Duca, în urma acestui mesaj al Marii Britanii.

”Mesajul ambasadei UK este o confirmare a faptului că Dragnea a fost mare”, consideră Duca, argumentând: ”Dacă au ajuns să se bucure public ambasada UK, făcând pipi pe toată școala lor diplomatică, e clar că Liviu băgase morcovul în sistem”.

De remarcat că nu este prima dată când ambasada Marii Britanii, alături de alte legații occidentale – ”partenere” – se implică în politica internă a României, luând poziție împotriva Coaliției de guvernământ. Este evident că poziția cu tentă suveranistă a PSD din ultimii ani a declanșat reacția Occidentului.

BUCUREȘTI, 29 mai, Sputnik, Dragoș Dumitriu.

https://ro.sputnik.md/

Read more: https://ro.sputnik.md/politics/20190529/26158903/Mesajul-nepotrivit-al-ambasadei-britanice-O-confirmare-Dragnea-a-fost-mare.html

Acest articol a fost publicat în POLITICA(LiviuDragnea), POLITICA(straini). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Mesajul nepotrivit al ambasadei britanice este ”O confirmare că Dragnea a fost mare

  1. Ene Constanta zice:

    Dar mai lasati-ne in pace ticalosilor…nu va mai bagati in tara noastra….Scapa-ne Doamne de ticalosi …Doamne ajuta-ne !

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.