Papa Francisc va binecuvânta alipirea Ardealului la Ungaria?!


  Înaintea vizitei sale în România, din perioada 31 mai – 2 iunie 2019, în ziua de 28 mai a.c., […] 

Înaintea vizitei sale în România, din perioada 31 mai – 2 iunie 2019, în ziua de 28 mai a.c., Papa Francisc a transmis un mesaj pentru români și nu pentru Poporul Român, în care a spus că: Vin în România ca pelerin și frate”. Adevărul este altul: Papa Francisc va vizita România ca șef al Statului Vatican, nu ca pelerin. Suveranul Pontif nu este frate cu românii. Un frate care este trimis a lui Dumnezeu nu pregătește nici un plan secret și nici nu înfinge pumnalul pe la spate, în trupul României, țară în care se va afla în vizită oficială!

Există o diferență uriașă între cele spuse la București (în mai 1999) de Papa Ioan Paul al II-lea și recentul mesaj al actualului Suveran Pontif, Papa Francisc.

La sosirea în București, pe aeroportul Oropeni, în ziua de 7 mai 1999, Papa Ioan Paul al II-lea a spus în Limba Română: „României pe care tradiția o numește cu frumosul titlu „Grădina Maicii Domnului vin la tine în numele lui Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu și al Preasfintei Fecioare Maria. În pragul unui nou mileniu, întemeiază-ți viitorul mai departe pe stânca tare a Evangheliei. Cu ajutorul lui Hristos, vei fi protagonista unei noi epoci de entuziasm și curaj. Vei fi națiune prosperă, pământ roditor de bine, popor solidar și făuritor de pace. Dumnezeu să te ocrotească și să te binecuvânteze de-a pururi.” Papa Ioan Paul al II-lea s-a adresat Unui popor creștin mândru de identitatea sa , adesea apărată cu mare preț, în chinurile și vicisitudinile care i-au marcat existența.”

            Poporul Român a fost informat în ultimele zile, prin mass-media, cu lux de amănunte despre programul vizitei Papei Francisc la București, Iași și Blaj. Cu o zi sau două înainte de sosirea Papei Francisc în aceste municipii s-a anunțat că se închid toate școlile și grădinițele. Despre programul vizitei Papei Francisc la Șumuleu-Ciuc, în ziua de 1 iunie a.c., nu există informații oficiale. Ceea ce s-a aflat este că Guvernul Dăncilă a hotărât ca în județul Harghita ziua de 31 mai a.c. este o zi nelucrătoare și ca urmare toate școlile și grădinițele sunt închise.

Din surse maghiare se știe că în România, la Șumuleu-Ciuc:

Papa Francisc va fi întâmpinat de Președintele Ungariei împreună cu soția sa, Premierul și Guvernul de la Budapesta, membrii Parlamentului Ungariei, europarlamentarii din această țară și circa un million de maghiari din țara noastră, din țările vecine și de pe alte continente.

-Președintele și Guvernul României, parlamentarii români și europarlamentarii din România, liderii partidelor politice parlamentare, credincioșii catolici români și cei greco-catolici nu vor participa la adunarea publică de la Șumuleu-Ciuc. Președintele Iohannis a anunțat că îl va însoți pe Papa Francisc numai la Iași și la Blaj. La Șumuleu-Ciuc Președintele României a acceptat ca să fie gazdă pentru Papa Francisc numai conducătorii Ungariei, în frunte cu Președintele și Premierul acestei țări. Cel care este Președintele României și care a anunțat că va candida la alegerile prezidențiale din noiembrie a.c., pentru un nou mandat, a acceptat ca în vizita Suveranului Pontif la Șumuleu-Ciuc el să fie întâmpinat de conducătorii Ungariei și acolo să se organizeze și să se desfășoare o adunare publică ilegală și antiromânească, cu scopul dezmembrării teritoriale a țării noastre și alipirea artificială a Ardealului la Ungaria. Întregul program pregătit de Ungaria împreună cu Papa Francisc la Șumuleu-Ciuc este cunoscut și acceptat de către Președintele și Guvernul României, conducătorii instituțiilor de forță ale Statului Român și de către conducătorii partidelor politice parlamentare din România. Cu toții au acceptat și au acționat pentru ca Poporul Român să nu fie informat și să nu afle Adevărul în legătură cu ceea ce a plănuit Ungaria împreună cu Vaticanul împotriva României!

-Este interzisă folosirea Limbii Române. Cuvântarea Papei Francisc va fi tradusă numai în limba maghiară, iar pe veșmintele Papei Francisc scrie, în ungurește, sloganul: Să mergem împreună”. La București, Iași și Blaj, pe veșmintele Papei scrie în limba română motto-ul vizitei sale în România. Astfel, se confirmă că Papa Francisc nu recunoaște Limba Română ca limbă oficială în România, la Șumuleu-Ciuc și în așa-zisul ținut secuiesc.  În fapt, se dorește ca locuitorii din peste 200 de țări de pe toate continentele, unde vor avea loc transmisii televizate în direct de la Șumuleu-Ciuc, să afle, în mod fals, că limba maghiară este limbă oficială în Ardeal. Papa Francisc a acceptat, pentru prima dată, ca pe veșmintele sale să fie înscris un mesaj într-o limbă neoficială din țara pe care o vizitează.

-Este interzis Drapelul Național al României. La Șumuleu-Ciuc  vor fi arborate și vor flutura zeci de mii de drapele ale Ungariei, steaguri ale Ungariei Mari și steagul unguresc al Ardealului (o cârpă secuiască), precum și multe drapele ale Vaticanului.

-Va fi beatificat episcopul Marton Aron, un călău al românilor, cel care a incendiat Biserici Ortodoxe și a urât tot ce este românesc.

-Premierul Ungariei, Viktor Orban va citi, de la microfon, Declarația de autonomie teritorială a Ardealului și alipirea la Ungaria a acestui multimilenar Pământ Sfânt Românesc din Grădina Maicii Domnului.

-La solicitarea Premierului Ungariei, la Șumuleu-Ciuc, în România, cei un million de maghiari adunați de pretutindeni vor vota pentru alipirea Ardealului la Ungaria.

-Vor lua cuvântul, la microfon, liderii partidelor politice extremiste, iredentiste și antiromânești din Ungaria și România.

-Papa Francisc a fost asigurat de către conducătorii Ungariei astfel: Cărțile sunt făcute!”, în România și în cancelariile din străinătate, pentru ruperea Ardealului din Grădina Maicii Domnului și anexarea lui la Ungaria.

-Se va anunța că U.D.M.R. a propus pentru funcția de Avocat al Poporului în România pe cetățeanul Eckstein Kovacs Peter, care are și cetățenia Ungariei, cel care este co-autor al proiectului de lege privind Statutul minorităților naționale, care vizează și pregătește dezmembrarea teritorială a României și anexarea Ardealului de către Ungaria. Propunerea U.D.M.R. este susținută în Parlament de către reprezentanții P.N.L., U.S.R. și P.M.P. Puțin români știu că acum adjunctul Avocatului Poporului este de la U.D.M.R. și are cetățenia Ungariei.

Comitetul interministerial pentru securitate Vizită Papa Francisc 2019” ascunde programul vizitei Papei Francisc la Șumuleu-Ciuc și permite astfel Ungariei și U.D.M.R. să aplice Poporului Român politica faptului împlinit și să-l ia prin surprindere pe acesta. Românii din Țara-Mamă și românii alungați pretutindeni vor fi șocați de ceea ce vor vedea în transmisiile televizate de la Șumuleu-Ciuc.

În mesajul său către români, Papa Francisc nu a dezmințit oficial că la Șumuleu-Ciuc:

-Va fi primit de conducătorii Ungariei și parlamentarii din această țară.

-Îl va declara sfânt pe antiromânul episcop Marton Aron, cel care i-a educat pe minoritarii maghiari că Ardealul este pământ unguresc și trebuie unit cu Ungaria.

-Recunoaște că limba maghiară este limbă oficială în Ardeal.

-Va fi citită de Premierul Ungariei și va fi votată Declarația de autonomie a Ardealului și anexarea acestuia la Ungaria.

-Va binecuvânta alipirea Ardealului la Ungaria.

-Va merge împreună cu autoritățile de la Budapesta la organismele inrernaționale pentru a susține pretențiile Ungariei asupra Ardealului și pentru adoptarea unui nou Diktat împotriva României (după modelul celui de la Viena, din 30 august 1940) care să se aplice până la centenarul Tratatului de la Trianon, din 4 iunie 1920.

Având în vedere obiectivele înscrise în programul vizitei Papei Francisc la Șumuleu-Ciuc este necesar ca Guvernul României să interzică, în baza Legii nr.60/1991, adunarea publică ilegală din 1 iunie a.c., iar Președintele Iohannis să modifice traseul Suveranului Pontif astfel încât să fie eliminată deplasarea sa la Miercurea-Ciuc, pe motive de sănătate.

În cazul în care autoritățile Statului Român nu interzic adunarea publică ilegală și antiromânească de la Șumuleu-Ciuc, organizată de Ungaria împreună cu Papa Francisc, se va face un pas uriaș care vizează dezmembrarea teritorială a României și anexarea Ardealului la Ungaria, până la centenarul Tratatului de la Trianon, până în iunie 2020.

            Doamne ocrotește-i pe Români!

                                                                                                    Dr. Gheorghe Funar

                                                                                         Președinte al Partidului România Noastră

                                                                                                 Cluj-Napoca, 29 mai 2019

http://www.justitiarul.ro/

Acest articol a fost publicat în ROMANIA(transilvania). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Papa Francisc va binecuvânta alipirea Ardealului la Ungaria?!

  1. Ene Constanta zice:

    Doamne apara acest pamant al nostru Romania ! Fereste-ne Doamne de ticalosi ,ajuta-ne parinte sfant ,te rugam ! Scapa-ne parinte de ticalosi ! Afara cu voi javre spurcate ! Romaia este NUMAI a ROMANILOR ! Ati inteles ticalosilor….Valea in Ungaria ! Ardealul este al ROMANILOR ! Niciodata al vostru ! Doamne ajuta-ne !

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.