După 1990, mass media se întrec în a lăuda viața minunată pe care ne-a adus-o nouă Uniunea Europeană.


Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Tot mai puțină lume vorbește despre dezastrul de la nivelul sociale.

Nu ridică nimeni problema țării care a început să se prăbușească pe locuitorii ei, asemenea unei case vechi și neîntreținute, pentru că toate vocile publice vor autostrăzi, pentru finalizarea coridoarelor europene de transport.

Dar, în definitiv și la urma urmelor, de ce avem așa urgentă nevoie de autostrăzi, cînd economia românească este la pămînt și mare lucru nu mai produce?

Ca să își preumble americanii armamentul greu pe unde au poftă?

Ca să ne care mai repede pădurile austriecii?

Ca să își facă olandezii și nemții comerțul mai rapid, mai ieftin și mai usor?

Dacă vor fi cu taxă, nici măcar nu își vor permite săracii de la noi să le folosească, o să se dea numai colaboraționiștii plătiți gras ai Stăpînirii străine toată ziua pe ele.

Se știe că, în istorie, după ce au colonizat o țară sau un teritoriu, prima grijă a imperiilor a fost să construiască drumuri și să distrugă infrastructura socială.

Da, normal că o infrastructură rutieră de calitate este necesară, dar în condiții de normalitate, atunci cînd de ea beneficiază economia și populația unei țări și în nici un caz prin punerea ei înaintea tuturor celorlalte priorități.

Dar așa, sub ocupație…

Economia românească, înainte de 1990 producea masiv și producea de toate, de la autoturisme, produse alimentare și agricole, pînă la mașini-unelte și utilaje grele. Este adevărat, grosul producției era exportat pe piețe din spațiul URSS, în lumea arabă, Africa și chiar America de Sud.

După 1990, cînd România a intrat în sfera de influență a SUA și ulterior a UE, economia românească nu a mai produs nimic, fiind distrusă în mod organizat, metodic, bucățică după bucățică, pentru ca țara noastră să devină piața de desfacere perfectă pentru economiile occidentale.

Asta este dealtfel cea mai importantă cheie a pogorîrii ”democrației” și ”civilizației vestice” peste capetele noastre.

Soluția e simplă și cunoscută de toată lumea cu un minim de bun-simț: România trebuie să producă, să ofere locuri de muncă, să aibă o economie organică, pe termen lung, nu tunuri de moment date de ”investitorii străini”, iar pentru asta este esențială nevoie de implicarea Statului, de naționalizarea energiei, a resurselor naturale și a industriilor și a altor sectoare economice strategice.

Pe cît de simplă este soluția, pe atît de greu este de realizat, în condițiile în care țara noastră este o colonie și ar trebui să își rupă lanțurile SUA și UE, ca să o poată pune în aplicare.

(invectiva.ro)

Crimele Mafiei Globaliste

Acest articol a fost publicat în ROMANIA(Crimele Mafiei Globaliste). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.