JULIAN ASSANGE TORTURAT CU DROGURI PSIHOTROPICE


Karen_Kwiatkowski_BloodforOil1

Col. Karen Kwiatkowski, locotenent colonel american retras, scrie într-un articol postat pe site-ul lui Lew Rockwell că Julian Assange primește același tratament ca teroristii suspectați în timp ce se află în captivitate la “Her Majesty’s Prison Service” la Belmarsh.

FBI, Pentagonul și CIA îl „intervievează” pe Assange. Kwiatkowski scrie:
Interviul este un cuvânt greșit. Aș vrea să spun că-l îngrijesc, pentru că ar fi mai precis, cu excepția faptului că acest cuvânt implică o îngrijire pentru un rezultat pozitiv. Chimista Gina este în acest caz și ne spune că Assange este „tratat” cu 3-quinuclidinyl benzilate, cunoscut sub numele de BZ.

BZ este un drog puternic care produce halucinații.

„Soldații din BZ își amintesec doar fragmente ale experienței după aceea. Pe măsură ce drogul se risipea, subiecții aveau dificultăți în a înțelege ceea ce era real, mulți experimentau anxietate, agresiune și chiar teroare”, a raportat New Yorker.”…

Efectul drogului a durat câteva zile. La apogeu, voluntarii au rămas total izolați în propria lor minte, trecând de la o existență fragmentată la alta. Au avut viziuni: jucători de baseball lilliputani care concurau pe o masă de diamant; animale sau persoane sau obiecte care se materializau și dispăreau.

Assange este lobotomizat chimic înainte de a fi extrădat în Statele Unite pentru a fi judecat cu privire la acuzațiile false de piraterie informatică care – și mass-media corporativă nu vă va spune acest lucru – au aprobat statutul de limitări acum trei ani (a se vedea 18 Codul SUA §371. Conspirație pentru a comite o infracțiune sau pentru a înșela Statele Unite).

Uitați de statutul limitărilor. Guvernul american a încălcat mult timp atât legislația internă, cât și cea internațională. Este o națiune necinstiă condusă de un clovn ignorant care a deschis ușa din spate și a introdus psihopații neoconservatori cunoscuți pentru uciderea a milioane de oameni. În vremuri normale, acești criminali ar fi în tribunalul de la Haga judecați pentru crime împotriva umanității. Dar nu trăim în vremuri normale.

Mesajul este clar: dacă expuneți munca criminală masivă din inima guvernului SUA, veți fi proscris, torturat chimic (unul dintre favoriții lui Chemical Gina, acum director al CIA), masticat și scuipat până veți fi un bâlbâit caz mental ca David Shayler (care crede că este la a Doua Venire a lui Hristos).

Imagen relacionada

David Shayler„Am lasat serviciile secrete britanice cand MI6 a decis sa finanțeze asociații lui Osama ben Laden”.

Shayler, fost agent MI5, a făcut greșeala de a expune sprijinul britanic pentru operațiunile teroriste din Libia. Shayler a petrecut trei săptămâni la Belmarsh după o condamnare pentru încălcarea Legii Oficiale a Secretelor. A ieșit din închisoare rupt și delirant.

Mă îndoiesc serios că majoritatea americanilor se preocupă de tortura chimică a lui Julian Assange. Pe rețelele sociale, liberalii și așa-numiții progresiști, alături de omologii lor „conservatori”, sărbătoresc arestarea, confesiunea și tortura lui Assange. Membrii Congresului au cerut executarea sa, în timp ce un șef de mass-media (cititor de scenarii pe teleprompter) a cerut ca CIA să trimită o echipă de la Londra și să-l asasineze pe Assange.

Americanii sunt asemănători cetățenilor Germaniei naziste propagandizați și spălați pe creier. Cei mai mulți au mers împreună cu Hitler chiar până la sfârșit, când orașele lor erau ruine înfricoșătoare în flacari, iar țara lor odinioară mândră a fost divizată, jumătate din ea fiind dăruită comuniștilor. Ei au înființat Stasipentru a se ocupa de germanii din Est care nu urmau programul totalitar.

GlobalResearch

Home

Acest articol a fost publicat în INTERNATIONAL. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.