Moartea unei întregi generații din cauza vaccinurilor


Гибель целого поколения из за прививок

Dacă e să-mi întreb bunica cîte vaccinuri a avut? Se pare că doar două…

Mama mea a fost vaccinată deja după programa sovietică completă (acestea au început să se facă în anul 1919 prin decretul lui Lenin), eu – la fel, iar copiii mei – cu atît de mult. Nepoții mei vor fi cea de-a patra generație imună, iar strănepoții – a cincea. Întrebare: Toate vaccinurile care sînt introduse în oamenii (să luăm doar femeile, potențiale născătoare)? Dacă da, cîți anticorpi circulă prin sîngele copiilor noștri? Ar fi bine să înțelegem dacă este util sau dăunător acest lucru. Măcar un singur doctor să spună că dozele de imunitate fac generația tînără foarte sănătoasă. Nimic asemănător. Medicii tac, copiii se îmbolnăvesc. Și nu au doar în simplu nas înfundat sau tuse de răceală. Bolile copiilor au încetat de mult să fie ușoare. Singurul lucru pe care îl puteți auzi astăzi de la medicii pediatri este că tu, ca mamă, ești vinovată că ai dat naștere unui asemenea copil, bolile sînt ereditare, imunitatea este scăzută. Iată-așa! Și de unde a apărut sindromul imunodeficienței dobîndite – SIDA?

Și încă cu toții critică ecologia. Ei spun că aerul este murdar, este contaminat, apa este otrăvită, legumele sînt bolnave, fructele putrezesc pe ram, fiind contaminate. Ideea de „sînge murdar, distrus” i-a venit în minte doar unei singure persoane… și are legătură cu vaccinarea populației.

Doctor în științe medicale, profesorul Amanjolova declară că omenirea degenerează. Experimentele ei cu vaccinarea iepurilor demonstrează că a cincea generație poate fi ultima (și după ea ceva fi?!).

Virușii transmiși copiilor de la mama vaccinată, suplimentați cu un set de vaccinuri introduse din nou, vor acumula la un moment dat o masă critică și vor exploda organismul omului din interior. Cel puțin, la iepurii nefericiți a avut loc acest lucru. A patra generație a început să dea naștere la ciudățenii, iar a cincea – la mort născuți. Omenirea repetă această cale cu exactitate.

Testele de sînge ale femeilor însărcinate au confirmat ipotezele omului de știință cu privire la relația cauzală a tuturor acestor fenomene cu vaccinarea. Se pare că deja la a 13 săptămînă, femeia gravidă are în sîngele ei 61% rujeolă, 94% de anticorpii difterici, 69% – tetanos. „Toate acestea”, copilul nenăscut le primește de la mamă prin celule embrionare, adică se naște deja imun. Vaccinarea suplimentară poate face din el un imbecil, poate pune bazele tuberculozei, alergiei.

Cu toate acestea, modificările patologice încep în uter. Deja acolo copilul suferă de asfixie, îi lipsește oxigenul și se naște cu tensiune intracraniană. Ce înseamnă asta în limbajul medical?

Acest lucru înseamnă că în organismul său s-au format cheaguri de sînge, s-au înfundat vasele sangvine. Unde a avut loc hemoragie, vor exista probleme: în cap, în ficat, în inimă, oriunde! Dar problemele vor fi cu siguranță. Chiar și simptomele, precum apatia pentru viață, nedorința de a învăța, neascultarea, pot fi considerate o consecință a asfixiei intrauterine, cauza principală a căreia este aceeași imunizare. Acești copii nu vor fi niciodată Abayami și Pușkini. Din ei vor crește „nici pește, nici carne” – oameni gri, cu abilități medii. Ei vor trăi, de asemenea, mediu, adică nu mult timp.

Și dacă e să facem analogii între iepuri și oameni, este imposibil să nu observăm întinerirea sexuală a adolescenților. Odată cu vaccinarea, glandele sexuale se maturează mai devreme, iar hormonii încep să fie eliberați mai devreme. Femeile suferă de infertilitate, au avorturi spontane, naștere prematură, mamele mor de hemoragii. Tinerii au prostatită, femeile au chisturi, cancer a glandei mamare. Mulțumită mamei vaccinate în copilărie, astăzi se nasc 10% dintre copiii cu defecte cardiace și un număr mare de copii nu se nasc, deoarece sarcina este întreruptă din cauza malformațiilor congenitale în perioada sarcinii.

http://ecology.md

Acest articol a fost publicat în VACCIN. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Moartea unei întregi generații din cauza vaccinurilor

  1. Ene Constanta zice:

    De aceea eu nu sunt de acord cu vaccinarea copiilor….nu stiam chiar toate motivele….dar acum le cunosc….deci vor distrugerea oamenilor….dar aveti grija ticalosilor ca bunul Dumnezeu nu doarme….si veti plati cu varf si indesat si voi si urmasii vostri….Apara-ne Doamne de ticalosi !

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.