AGENȚIA DE SECURITATE NAȚIONALĂ A SUA (NSA), A DECLASIFICAT MAI MULTE DOCUMENTE SECRETE, CARE ATESTĂ PREZENȚA EXTRATEREȘTRILOR


Vasile Rudan

Documente secrete declasificate de NSA confirmă faptul, că mai multe specii umanoide extraterestre au luat legătură cu guvernul SUA. (Sursa: site-ul NSA). Pentru ca șocul asupra pământenilor să nu fie prea puternic, NSA recomandă ca extratereștrii să fie prezentați în mod oficial publicului, după anul 2040. În realitate, șocul prevăzut de NSA nu va exista. Sub raport psihologic, pământenii sunt pregătiți de întâlnirea cu frații lor din alte sisteme solare. Autorul a văzut de aproape cum arată o rasă umanoidă extraterestră, când a fost în cercetare în Munții Orăștiei, și nu a fost șocat. Generalul de divizie, ing. Vasile Dragomir, fost șef al Direcției Topografice Militare din cadrul Ministerului Apărării Naționale, a văzut de asemeni doi extratereștri de aproape în Munții Orăștiei și nu a fost șocat. Șocul preconizat de NSA asupra omenirii nu justifică amânarea până după anul 2040, întâlnirea cu rase umanoide din alte sisteme solare.

Alta este cauza amânării întâlnirii acestei întâlniri cruciale, cu rase umanoide extraterestre: menajarea conducătorilor religiilor pe mapamond, care își văd amenințată supremația prin divulgarea adevărului despre Universul în care trăim. După ce pământenii vor cunoaște alte rase umanoide mai avansate din punct de vedre științific, tehnologic și moral decât rasele umane terestre, își vor schimba părerea și despre dumnezeul plăsmuit de religii. Cine o să mai creadă în existența lui Dumnezeu-tatăl sub formă umană masculină, răzbunător și cu necesități biologice specifice raselor terestre? Și alte mituri religioase vor cădea, pentru că sunt inventate fără a se ține cont de adevărul științific despre Univers.

Priviți această imagine din cosmos și discerneți cu mintea voastră adevărul de minciuna răspândită de religii de-a lungul mileniilor.

În Univers există mii de miliarde de galaxii, cu mii de miliarde sisteme solare cu planete asemănătoare Pământului, cu civilizații tehnologice aflate în diverse stadii de dezvoltare. În imagine, o parte din galaxia Andromeda, cu miliarde de sisteme solare. (Foto: NASA).

Cum poate fi cineva atât de credul încât să accepte mitul, că dumnezeul masculin sub formă umană – despre care religia spune a creat Universul – este conducătorul miliardelor de galaxii în Univers? Rolul masculilor pe Terra este bine cunoscut, au doar un rol tangențial în perpetuarea speciilor. Despre rolul mamelor în continuitatea vieții și educației speciilor terestre nu se spune nimic în religii pământene. Prin acest fapt, religiile au eliminat și ultima verigă de credibilitate.

Potrivit unor teorii științifice în vigoare, Papa Ioan Paul al II-lea a emis ipoteza, că Dumnezeu ar putea fi femeie. Dumnezeu se află la un nivel superior de organizare a materiei vii, guvernat de energii și legi necunoscute de știința terestră. În etapa actuală este necesară elaborarea unei religii universale, bazată pe principiile științei. Rasa umană terestră are nevoie o religie întemeiată pe argumente reale, care să țină în frâu pornirile primare, cum ar fi rapacitatea, tâlhăria, violul și crima. Și nu există nicio iertare pentru aceste delicte. Întâlnirea cu rase umanoide din alte sisteme solare poate fi de bun augur în acest sens.

https://jurnalparanormal.ro/

Acest articol a fost publicat în SPATIU - EXTRATERESTRI, VIATA LIBERA (Vasile Rudan). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.