Efemeridele Debarcarii in Normandia sau inceputul noii ordini mondiale; nimic de sarbatorit, mult de lamentat


In imagine: Cimitirul de razboi german  de La Cambe, unde sunt inmormantati 21.222 soldati germani cazuti in timpul bataliei din Normandía in al Doilea Razboi Mondial.

fotonoticia_20150606082559_800

In fata tributului tsunami al Debarcarii in Normandia si al trupelor aliate, sa-i amintim si pe cei care au luptat de cealalta parte. In primul rand, este destul de stupid ca europenii autohtoni sa sarbatoreasca cu entuziasm o data pe baza careia a fost desenata o Europa care este cea mai asemanatoare cu o groapa de gunoi moral. Este stupid ca englezii si francezii sarbatoresc ceea ce numesc victoria asupra invadatorilor germani avand ograda proprie asa cum o au.

Resultado de imagen de el dia d normandia Trump y la reina

Nu exista nici macar un singur motiv pentru a comemora o data care a ingradit ceea ce era cel mai bun din noi insine pentru a ne transfera ingustimea morala si anihilarea lumii care ne-a dat lumina timp de douazeci de secole. Normandía a fost sursa a tot ceea ce este contrar conditiei noastre umane, de la distrugerea familiilor la practicile eutanasive care ne ofera astazi fata sa cea mai sinistra. E de ajuns sa vizitezi marile orase europene pentru a decide daca asta este Europa triumfatoare pe care trebuie s-o sarbatorim impreuna cu liderii europeni.

Resultado de imagen de Alan Moore

Intr-un documentar care analizeaza cariera scriitorului si scenaristului englez Alan Moore, care a creat Watchmen si V de Vendetta intre alte celebre benzi desenate, descrie ca cel la puternic tip de magie este cel pe care il pot realiza barzii (poeti la vechii celti). In timpurile antice lumea se temea ca un vrajitor ii poate lasa chei sau impotenti, dar un bard, un magician al cuvintelor, putea crea o insulta atat indrazneata, o poveste atat de socanta incat sa-ti ruineze complet reputatia si daca era suficient de puternica, aceasta se repeta peste secole dupa moartea ta. Asta a fost si continua sa fie terifiant, capacitatea de-a altera realitatea cu simpla folosire a cuvantului, cu o minciuna repetata de mii de ori. Uneori cel blestemat/vrajit nu este un individ, este  o natiune intreaga. Spania este experta in a suferi ravagiile unei legende negre convertita intr-un blestem (*la fel putem spune si despre Romania). Un blestem/vraja atat de puternic/a incat permite oricarui criminal sa controleze mai multe victime, cateodata milioane, cu simplul fapt de a-l pronunta.
In 1945 a naufragiat o lume, s-a lansat un blestem asupra natiunii infrante si a unui numar de creaturi ne nascute inca pe acest pamant. Fara indoiala, in acelasi an in care a inceput conflagratia s-a nascut un barbat care a trait cum (Elza) Pound i-a spus lui (Miguel) Serrano„Ramai credincios vechilor vise pentru ca lumea sa nu piarda speranta”.

Tindem sa amintim eroicii luptatori care cu spada in mana luptau impotriva hoardelor inamice. In acele momente de violenta euforie comunitatea era unificata sub un crez comun pentru care erau dispusi sa moara. Dar hipnotismul este imun la gloante, cand spiritul a fost ingenunchiat carnea nu indrazneste sa lupte. Cand intreaga societate se afla sub vraja numai cativa treji pastreaza vie flacara renasterii. Pentru ca onoarea lor se numeste loialitate niciodata nu-si vor abandona fratii intr-o lume a intunericului, vor lupta pentru a-i elibera chiar daca vor sti ca vor lupta pana la moarte pentru a-i apara. Pentru a invinge magicienii inselaciunii este necesar sa scuturam constiinta colectiva, sa influentam fundamentele culturii predominante. Este necesara interpretarea dorintelor captivilor pentru a scoate la lumina curajul de care au nevoie pentru a lupta. Sunt necesari alti barzi, poeti, e nevoie de artisti.

Suntem mandri sa elaboram un produs informativ destinat majoritatii cititorilor care s-au trezit din inselaciunea timpului nostru. O mica elita a decis ca germanii trebuie as fie chinuiti pana la sfarsitul timpurilor cu un sentiment de vinovatie pentru crime pe care nu le-au comis niciodata. Copiii trebuia sa creasca urandu-si parintii si pe ei insisi, sa injecteze fobia urmasilor lor pana se creaza o masa sinucigasa dispusa sa ceara iertare asasinilor sai pentru ca nu sunt capabili sa moara mai repede.

Printre razboinicii invincibili de odinioara nu existau barbati care sa-si ridice vocea pentru a proteja viata patriei agonizante. De ce ar trebui sa-si sacrifice viata un artist intr-o lupta la care soldatii au renuntat? Pentru ca acesta este destinul lor, a opri ca materializarea unui arhetip sa fie distrusa, pentru a continua sa cante impotriva zgomotului timpului pentru ca intr-un punct viitor adevarul sa poata fi ascultat.

Cum este obisnuit, fortele planetei inchisoare nu iarta pretentia noastra de a lupta impotriva dogmei asupra careia se mentine suprematia sionista si genocidul europenilor. Fara a expira o singura picatura de ura aparam Adevarul la care ne impulsioneaza angajamentul nostru crestin.

Majoritatea persoanelor care apara Adevarul, indiferent de pretul pe care-l platesc, niciodata nu au comis incalcarea bunei conducte sau a legilor penale; chiar si asa sunt declarati ca un pericol pentru natiunile civilizate. Vedem zilnic cum se ameninta, se calomniaza, se incarcereaza si se proscrie oricine care ameninta stabilitatea dictaturii globale…scriind, folosind ratiunea pentru a demonta dogmele pe care se bazeaza. Salvarea cuvantului din inchisoarea minciunilor pentru a fi transmitatorul adevarului.

Ei ar trebui sa se intrebe ce fac gresit incat nici propaganda acerba hollywodiana, nici dictatura gandirii unice, nici criminalizarea disidentei, nici normele coercitive…au impiedicat zeci de mii de persoane sa ia in considerare, ca noi, ca nu exista niciun motiv pentru a sarbatori debarcarea in Normandia. Numai ce au debarcat in Normandia soldatii marii coalitii, s-a pus in miscare prima etapa a ferestrei Overton: introducerea dezbateii pe aceasta tema care interesa sa patrunda in societate, si astfel sa se creeze o stare de opinie care determina nevoia de a o ridica la consideratie politica. Cu toate acestea, milioane de occidentali strang randurile pentru a apara ceea ce se incearca a fi stins. Mass-media alternativa, youtuberi, intelectuali sau grupuri identitare care refuza sa fie consumate de ideologii de gen care se prolifereaza in toata emisfera.

Exista o constiinta colectiva care se ridica impotriva tiraniei care oprima Occidentul; toate mintile care se elibereaza gasesc in idealurile identitare un ghid cu valorile pe care trebuie sa le urmeze in lupta lor pentru supravietuire.

Europenii care au luptat pe plajele Normandiei impotriva noii ordini sunt un exemplu pentru toti cei care vad ca existenta noastra colectiva este amenintata. Un singur barbat, o singura femeie, care sa aiba dorinta de a se mentine ferm in ceea ce crede pentru un timp suficient va putea initia un val gigantic care sa salveze lumea de la distrugere nu are importanta daca asta se intampla dupa moartea individului.

Acei soldati germani care au pierit in Normadia luptau pentru a construi o noua varsta de aur occidentala. Lupta lor a fost de asemenea a celorlalte rase de pe Terra care aspira sa fie eliberate de globalism si astfel sa gaseasca zenitul propriei lor realizari colective.

Alertadigital

https://karensmithdotblog.wordpress.com/

Acest articol a fost publicat în EUROPA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.