Maia Sandu este păpuşa oligarhului american George Soroş


Este posibil ca imaginea să conţină: 3 persoane, persoane zâmbind, oameni în picioare

Liderii pro-occidentali ai opoziției Maia Sandu și Andrei Năstase din Rep. Moldova sunt finanțați Fundația „Open Dialog” (FOD) controlată de miliardarul american George Soros. Fundația „Open Dialog” (FOD) s-a implicat în procesele politice și treburile interne ale Republicii Moldova. Din banii obținuți pe căi suspecte, FOD a finanțat participarea unor lideri politici și reprezentanți ai societății civile din Moldova la ședințe și conferințe care aveau drept scop promovarea intereselor finanțatorilor săi.

Maia Sandu este un produs al Reţelei Soroş, care acum lucrează cu motoarele turate la maxim. Cine crede că amestecul lui George Soroş în politica diferitelor state ţine doar de teoria conspiraţiei se înşală. În contextul violenţelor de stradă din Albania, din 2011 George Soroş îi dădea lui Hillary Clinton instrucţiuni despre cum să acţioneze guvernul SUA în legătură cu această ţară.

http://www.justitiarul.ro/10036-2/

Maia Sandu a folosit indirect banii oferiți de oligarhul George Soros în campania sa electorală. Drept intermediari în procesul de finanțare au fost folosite ONG-urile Institutul de Politici Publice și Pro Didactica, a căror conducere are legături directe cu Partidul Acțiune și Solidaritate.

În anul 2014, Maia Sandu a primit 1 milion de dolari, prin intermediul lui Iurie Leancă pentru dezvoltarea segmentului educațional, ea fiind atunci ministrul educației.

Maia Sandu, a acceptat banii, numindu-l pe Soros drept oligarh bun. Banii aceștia însă au fost direcționați în cu totul alte domenii decât educația.

Crimele Mafiei Globaliste

 

Acest articol a fost publicat în BASARABIA, POLITICA ( USR, PLUS,PDL,PNL), POLITICA(Soros). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Maia Sandu este păpuşa oligarhului american George Soroş

  1. Ene Constanta zice:

    O ! Doamne ! in ce lume nebuna traim parinte !

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.