Cine mai merge la teatru? De acum la Cluj, orasul multicultural pe care il lauda toti este cap de afis al globalizarii culturale.


Nu va bucurati votanti USR, PLUS si PNL? Doar pentru asta ati votat…vedeti ca biletele sunt limitate  
Acum sincer daca ardealul se duce pe copca cu globalizarea…pina la urma nu ar fi ceva asa de naspa sa plece cu totul cum trag astia cu dintii . Trist dar decit sa otraveasca si restul tarii….e greu, dar ori va treziti voi astia din ardeal, ori va termina globalizarea USR-ului, PLUS-ului si PNL-ului.

Este posibil ca imaginea să conţină: 8 persoane, oameni stând jos şi text

În numele corectitudinii politice, a acceptării și a veșnicei autovictimizări pentru obținerea compasiunii și a privilegiilor, în cadrul Cluj Pride, pe data de 10 iunie, a avut loc spectacolul de teatru „Eu sunt! Și?”.
Aceste imagini, din timpul spectacolului, prezintă protagoniștii care iau în râs haina preoțească, ba chiar iau masa pe o icoană cu Iisus Hristos.
În timp ce unii trebuie să accepte absolut orice manifestare deviantă cu care, poate, nu sunt de-acord, alții au dreptul să-i jignească și să-i batjocorească? Nu este ok.
Eu, personal, nu sunt ușă de biserică. Sunt o creștină obșnuită, fără să fiu extremistă sau să îmi flutur credința în ochii tuturor așa cum face comunitatea LGBTQI cu niște orientări sexuale particulare pe toate străzile, prin muzee, teatre, parcuri sau baruri indiferent dacă alții vor să vadă asta sau nu.
Cu toate că nu insist în fața nimănui cu credința mea, chiar sunt ofensată de aceste imagini și conotația lor, așa cum cred că au dreptul să fie ofensați și alți creștini.
Cred că, în momentul în care o mișcare sau manifestare devine ofensatoare față de alți oameni, ea trebuie reglementată și taxată ca atare nu încurajată sau evidențiată așa cum se întâmplă cu această sărbătoare a orientărilor sexuale non normative. N-am nimic cu nimeni însă too much is too much. #My2Cents #NotOk #BoikotPrideRomania
Acest articol a fost publicat în ROMANIA (homosexuali). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.