„Lasă-mă dracului în pace, că din cauza matale mi se întâmplă aceste chestii!”


Baron secui primar de 20 ani cu milioane de euro si busteni sifonati!!! Coruptie la maxim in STAT!! Justitia ingroapa dosare!!

Zile negre pentru Kis Ioszef, primarul Zagonului. Un sfert de veac a durat până ce primarul, stăpânul munţilor din zona Zagonului şi al secuilor şi românilor umiliţi şi aduşi în sărăcie cruntă, a fost luat la întrebări după o descindere a procurorilor anticorupţie ajutaţi de mascaţi. Primar „pe viaţă”, Kis a fost protejat multă vreme de o reţea bine structurată, cu ramificaţii în multe instituţii ale statului din Braşov şi Covasna. Percheziţiile au fost efectuate la primărie, unde i-a fost sigilat biroul, la casele din Zagon şi Sfântu Gheorghe ale lui, ale fiului şi ale unor parteneri de afaceri. Sunt vizate retrocedări ilegale de păşuni şi păduri, obţinerea frauduloasă a unor suprafeţe forestiere pentru extravilanul comunei, a şapte fonduri private de vânătoare, a contractelor atribuite soţiei şi apropiaţilor pentru defrişarea unor suprafeţe imense din zonă.

Sunt de notorietate anchetele cotidianul.ro întreprinse în Zagon, cele 5.567 de hectare date după „varianta Hrebenciuc” către societatea Ardeleana din cele 12.000 de hectare retrocedate şi apoi vândute a doua zi (vezi aici) legea tăcerii şi teroarea instituită printre secui şi români, „sponsorizările” obligatorii pentru mese festive şi echipele (!?) de fotbal ale comunei. Tot celebră a devenit şi închiderea pentru public a drumului spre Comandău, drum pe care se află fieful primarului, o vilă de vânătoare căreia i-au călcat pragul vicepremierul Ungariei, şeful OTP Bank, afacerişti chinezi din Ungaria, lideri ai UDMR , şefi ai poliţiei, procurori, şefi de la „mediu” şi mulţi alţi şefi şi şefuleţi abilitaţi să instituie domnia legii.

L-am sunat şi pe domnul primar Kis, acuzat printre altele şi de turnătorii la securitate, să ne comunice un punct de vedere, însă domnia sa a închis telefonul, nu înainte de a strecura pe un ton iritat: „Lasă-mă dracului în pace, că din cauza matale mi se întâmplă aceste chestii!”.

16 noiembrie 2016

Cotidianul RO

Reclame
Acest articol a fost publicat în ROMANIA-RESURSE NAT.. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la „Lasă-mă dracului în pace, că din cauza matale mi se întâmplă aceste chestii!”

  1. Ene Constanta zice:

    Doamne ! In ce lume nebuna traim !….

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.