Rareș Bogdan : programul PNL e făcut de omul lui Soros!


Prin impunerea lui Rareș Bogdan discursul PNL s-a schimbat în direcția Soros – și, desigur, ”programul” Violetei Alexandru, fost ministru în cabinetul Cioloș, va fi de aceeași coloratură.

Imagini pentru Rareș Bogdan

Declarație fără echivoc a capului de listă al PNL la europarlamentare, Rareș Bogdan – azi, la ora 19.00, PNL ”va prezenta cel mai serios, mai complet şi mai puternic program”. Dar, în declarația făcută în acest week-end (la Galați), Rareș Bogdan dă un detaliu care arată cine se află în spatele ”programului”.

”Violeta Alexandru, împreună cu o echipă excepţională, va prezenta mâine, la ora 19,00, răspunsul la singurul reproş pe care au putut să îl folosească două luni de zile împotriva noastră: vom veni cu cel mai serios, cel mai complet, cel mai puternic program, programul PNL”, a declarat Bogdan.

Ei bine, Violeta Alexandru, este unul dintre fondatorii Institutului de Politici Publice, unul dintre cei mai notorii beneficiari ai finanțărilor Soros. De altfel, cunoscuta jurnalistă Simona Ionescu, redactor șef al Evenimentului Zilei, a realizat o analiză de referință în care o indica pe Violeta Alexandru ca beneficiar al finanțărilor Soros.

”N-o să ne mai poată ataca nici cu faptul că nu vorbim mai mult despre ce vrem să facem şi nu despre ce n-au făcut ei”, spunea cu aplombul său cunoscut Rareș Bogdan, referindu-se la PSD, care critica neseriozitatea PNL, dovedită prin absența unui program.

Гей-парад в Стамбуле. Paradă LGBT la Istanbul.
BUCUREȘTI, 13 mai – Sputnik, Dragoș Dumitriu.
Acest articol a fost publicat în POLITICA ( USR, PLUS,PDL,PNL), POLITICA(Soros). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.