Îl vedeți pe LIBERALUL de lângă Orban? Și-a luat o condamnare de 3 ani și VORBEȘTE


S-au dus zilele bune în care poza cu liderul PNL, Ludovic Orban! Și-a luat condamnare și acum plânge că e nevinovat. Foarte urât din parte partidului procurorilor. Primarul din Piatra Neamț, Dragoș Chitic, a reacționat, pe Facebook, după ce a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu, într-un dosar care a vizat un schimb de terenuri în urma căruia primăria a fost prejudiciată cu peste un milion de lei. Edilul consideră decizia „neașteptată, nedreaptă și neconformă cu adevărul”.

„Astăzi Curtea de Apel Bacău s-a pronunțat ca primă instanță într-o speță în care m-am aflat alături de alte cinci persoane, pentru o faptă din urmă cu peste 9 ani, apreciată de către DNA ca fiind nelegală. Este o decizie neașteptată, nedreaptă și neconformă cu adevărul. Achitarea ar fi fost soluția corectă în ce mă privește, mai ales că nu există nicio probă, directă sau indirectă, care să conducă spre un altfel de verdict. Încălcarea legii nu se regăsește în modul meu de a fi, în principiile mele de viață și nu există în trecutul meu fapte de care să-mi fie frică sau rușine. Nu este o sentință care să producă efecte, pentru că nu este definitivă. Mă voi lupta în continuare cu demnitate pentru a-mi demonstra nevinovația în instanța de apel”, a scris Dragoș Chitic pe rețeaua de socializare.

El a spus că în perioada următoare va analiza cu atenție „în ce măsură, în astfel de condiții, mai merită să deții o funcție administrativă în România”, infomează Mediafax.

Primarul din Piatra Neamț, Dragoș Chitic, a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu de către magistrații Curții de Apel Bacău. Infracțiunea de care este acuzat actualul primar din Piatra Neamț s-a produs în 2010, pe când acesta este viceprimar.

În același dosar au mai fost condamnați, tot cu suspendare, fostul secretar al municipiului Piatra Neamț, fostul șef al Serviciului Administrare Patrimoniu în cadrul Primăriei municipiului Piatra Neamț, un expert evaluator, un notar public și un om de afaceri, aceștia fiind acuzați de abuz în serviciu sau de complicitate la abuz în serviciu.

Sentința magistraților de la Curtea de Apel Bacău nu este definitivă, ea poate fi atacată în 10 zile. (Foto: Viata Nemteana, Tvm Neamt)

Acest articol a fost publicat în POLITICA ( USR, PLUS,PDL,PNL). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.