AR FI ATÂT DE SIMPLU DACĂ AM AVEA CONDUCĂTORI PATRIOŢI, NU SLUGI ALE INTERESELOR DIN AFARĂ


Dar nu poţi ca patriot nici să ajungi la conducere, nici să fii mediatizat de mass-media corporatistă dacă nu eşti şantajabil. Vestul care ne arată cu degetul, acel Vest care are colonii şi multinaţionale, acel Vest care nu a predat controlul resurselor străinilor. De aceea, Vestul e occidental, iar Estul nu va fi niciodată, iar noi suntem manipulaţi cu „pericolul rusesc”.

UIte cum s-ar redresa SIMPLU România, cu o conducere de patrioţi:

Impozitarea cifrei de afaceri a corporaţiilor şi băncilor străine, nu cu 3%, ci cu 10% ca în BRICS. Nu va pleca nici o multinaţională din România, cea mai profitabilă piaţă din UE, totul este o manipulare a mass-mediei corporatiste şi a slugilor acesteia, aşa-zisa opoziţie. S-ar aduce la bugetul de stat cel puţin 30 miliarde de euro anual prin această măsură. Multinaţionalele contribuie în prezent cu nici 2% din impozitul pe profit colectat la bugetul de stat.

Redevenţe pe exploatarea resurselor de minim 50%, nu 30% cât e media europeană şi nici 3% cât e în România sau naţionalizarea. Încă minim 10 miliarde euro la buget. În prezent, încasăm nici 40 milioane euro redevenţe!
Aceste 2 măsuri NU LE VA APLICA niciodată USR, PLUS, PNL, PMP, ba din contră, vor anula şi “firmiturile” colectate de PSD de la corporaţii prin Legea Offshores şi OUG 114, după cum au declarat public Iohannis, Cioloş sau Băsescu.

Taxă pe spaţiile de aprovizionare-producţie-desfacere de minim 5%, nu 1.5 % cât a pus Ponta cândva, în prezent multinaţionalele plătesc doar un impozit modic pe sediul social dintr-o garsonieră. Încă 5 miliarde euro la bugetul de stat.

Investiţiile americane să nu mai fie scutite de obligaţii fiscale, aşa cum le-a negociat Băsescu prin parteneriatul strategic cu SUA.

Crimele Mafiei Globaliste
Acest articol a fost publicat în ROMANIA NATIONALISTA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la AR FI ATÂT DE SIMPLU DACĂ AM AVEA CONDUCĂTORI PATRIOŢI, NU SLUGI ALE INTERESELOR DIN AFARĂ

  1. Ene Constanta zice:

    Ei…ce bine ar fi….dar…cine sa stabileasca ordinea ? Te rugam Doamne trimiteni-l mai repede pe Vlad Tepes…avem atata nevoie de el Doamne….

    Apreciază

  2. Cârnaru Cătălin Dan zice:

    Ce nu-nțeleg marea majoritate este faptul că sistemul democratic actual, dincolo de faptul că nu are absolut nici o legătură cu democrația din orașele Greciei antice, este un mecanism care nu permite patrioților să preia puterea, iar dacă cumva ajung în funcții de unde pot schimba în bine destinele poporului lor, aceleași mecanisme democratice asigură înlăturarea lor rapidă din funcțiile respective.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.