Pro TV e mereu sincronizat perfect cu manevrele geopolitice ale americanilor.


Ronald Lauder, magnat evreu american,detine, indirect, trustul Media Pro, respectiv posturile de televiziune ProTV. Posturile de televiziune Pro rafinate intr-o masina de propaganda pro americană. Trustul de presa Media Pro a acumulat de-a lungul anilor datorii imense fata de bugetul Statului Roman.

Ronald Lauder,mostenitorul unei averi cladite pe “parfumuri” (celebrele parfumuri Estée Lauder), fost ambasador al SUA in Austria, presedinte al Consiliului Organizatiilor Evreiesti Americane, al “Comitetului Public International” al Organizatiei Mondiale a Restitutiei Evreiesti si trezorier al Congresului Mondial Evreiesc.

Media Pro este o companie privată din România care deține o întreagă rețea de companii, reviste, televiziuni, ziare, cinematografe și chiar studiouri de cinema. A fost înființată în 1991. Are reprezentată și în afara României, în Republica Moldova.

Ambasadorul SUA la Bucuresti Michael Guest a fost coleg în Casa Albă, ca funcţionar guvernamental, cu Ronald Lauder. Emisiunile greţoase, difuzate de Pro TV, prin care se tentează manipularea opiniei publice în favoarea UE,SUA,FMI,BM etc.

Infiintata de Adrian Sarbu, fostul sef de cabinet al lui Petre Roman, televiziunea apartine in prezent grupului Central European Media Enterprises (CME). CME, prin canalele sale aflate in Romania, Cehia, Slovacia, Slovenia, Croatia, Bulgaria si Ucraina, se afla in proprietatea miliardarului Ronald S. Lauder. Ronald Lauder este apropiat al renumiţilor fraţi Rockefeller, aflaţi la vârful ierarhiei financiare internaţionale.

Natura intentiilor trustului Media Pro este de ordin ocult, iar cei care accepta de buna voie tributul pe care acestia il impune, inseamna ca accepta jocurile ocultei internationale.

Acest articol a fost publicat în ROMANIA(manipulare). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Pro TV e mereu sincronizat perfect cu manevrele geopolitice ale americanilor.

  1. xaeus zice:

    ProWC a fost de la inceput finantat de ei si inca este. Normal ca propaganda este 100% pentru interesul lor. Iar boii si vacile ii injura pe altii.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.