JIVINELE INSISTA: TRANSILVANIA NU ESTE ROMÂNIA !


djuytrcfuj

Nu o dată am scris pe tema adormirii sentimentului național, nu o dată am strigat către conaționalii mei că dorm în papuci sau râgâie mici și bere în timp ce Țara ne este sfărâmată și destrămată printr-un război hibrid la care sunt chemați șacalii ca să tragă de hoit.

Nu o dată am strigat la lume că ne sunt prostite odraslele cu profesori calificați și îndoctrinați pe bani mulți și privilegii venite de afară să smintească mintea tinerelor generații, care să nu mai țină seama că art.1 din Constituție prevede că România este un stat unitar! Se insistă în denaturarea Istoriei neamului și în minimalizarea rolului înaintașilor în apărarea acestui pământ strămoșesc!

Se induce subliminal ideea pe toate căile Media vândute Diavolului George Soros(ProTv este lider cu DIGI 24 urmat de Realisecuritatea și Bețivul Unu). La ăștia se caută cu obstinație să se folosească cât mai rar și mai puțin numele întreg România și se abuzează excesiv de numele provinciilor, îndeosebi TRANSILVANIA! Mai ales când e vorba de știri laudative, evenimente de orice fel, frumuseți turistice, totul e doar în Transilvania.

În Moldova, în Muntenia, Banat sau Dobrogea doar relele se petrec, crimele, accidentele, incendiile, inundațiile, aici sunt majoritatea hoților, a violatorilor, a corupților, a nenorocirilor cele mai grave!

Asta vine din conducerea țării aservită Occidentului încă de pe timpul Javrei Ceacâre Băsescu ce a trecut cu vederea Grupului de la Cluj faptul că acționează în concordanță cu interesele dușmanilor austro-ungari care speră că va reveni o ocazie CÂND GRANIȚELE POPOARELOR VOR FI REDESENATE ȘI EI VOR REFACE Imperiul, sau Ungaria Mare!

Ca un moldovean „pur sânge” născut, crescut și educat la a patra generație în târgul Ieșilor, format de la intrarea în viața de adult în Ardeal unde am trăit vreme de cincisprezece ani, învățând fără să mă oblige nimeni și ungurește(!), vă spun cu mâna pe inimă că azi Ardealul este pe jumătate pierdut!

Ticăloșii au acționat pe mai multe planuri.

În primul rând au lucrat metodic, cu picătura chinezească, să adoarmă vigilența românilor ardeleni, să inducă în aceștia o ură permanentă față de „miticii” din Regat și sentimentul că muncesc în zadar și PIB-ul Transilvaniei cea bogate se duce în van să susțină Regatul cel leneș și sărac.

Li s-a indus în conștiință românilor – mai ales acelora din familii mixte – că modelul de bunăstare și democrație este Ungaria și Austria și ar fi bine dacă Transilvania ar reveni „acasă”.

Pentru asta au acționat otrepele române de la Cluj care au făcut jocul UDMR.

În timpul Javrei Ceacâre, Primul Ministru Boc a dirijat masiv fonduri și investiții în Ardeal, începând obiective ce au trebuit finanțate și terminate după căderea lor de la putere! Așa se explică avansul Ardealului asupra celorlalte provincii istorice!

Plătind bani mulți pe propagandă, au însămânțat în Occident noțiunea de Transilvania, folosită în discursuri și știri cu orice ocazie, ca și când ar fi altă țară!

La radio (Magic FM, Europa FM, DIGI FM,etc) sau la televiziuni mârșave se vorbește în limbaj curent de TRANSILVANIA și nu de România!

Jegurile fac festivaluri internaționale unde artiștii care se produc salută TRANSILVANIA și nu România și românii majoritari care o populează…

Fără luptă, fără glonț! Cu multă prostie și ticăloșie! Cu jivine antiromânești aciuite în câteva așa zis partide care colcăie de reptile securiste și trădătoare de neam și de țară!

Cât de lași și de cretini am devenit să nu vedem și să nu conștientizăm toate astea, să nu ne opunem chiar cu forța mulțimii la spulberarea țării în care ne-am născut  noi și părinții noștri, cu bunicii și strămoșii care ne-au adus Țara până aici?

Evenimentele ce se petrec în Transilvania cu acceptul Guvernului adormit și șantajat, discursurile fățișe iredentiste, toate dovedesc că Transilvania ne mai aparține doar în teorie, ca teritoriu unde sunt încartiruite trupe NATO, dar „de facto” alții fac legea și dictează…

GABRIEL MIHAILA

https://rechindebahlui.ro/a

Acest articol a fost publicat în ROMANIA (alogeni). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la JIVINELE INSISTA: TRANSILVANIA NU ESTE ROMÂNIA !

  1. Ene Constanta zice:

    ATI INEBUNIT ??? TRANSILVANIA a fost…va fi…si va ramane in vecii vecilor ROMANIEI…Doamne ajuta-ne ! Transilvania este,va fi , si va ramane un pamant ROMANESC ! sa va intre in capticalosilor…NU VA FI ,, NICIODATA ,,a voastra ! ati bagat la capatana ???

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.