Vă place cum își iau demnitatea înapoi?


Democrația a învins. PSD, deși la guvernare și deci organizatorul alegerilor, a fost martor neputincios cum sistemul i-a făcut varză și a băgat doar decît vreo 1,5 milioane de voturi pe listele suplimentare. De la 30 la 22, doar decît vreo opt puncte procentuale la care au fost lucrați, făcuți, tocați.

Democrația a învins. Securitatea a bătut Partidul de s-a votat pe el. Va prelua încet încet puterea. Pas cu pas, cum ar veni. Și pe urmă civilii vor mînui puterea. Atunci să vezi. Va urma un ciclu de mermeleală aproape civilă de vreo 5-10 ani în care își vor da și ei măsura neputinței și nepriceperii. Cum a fost un an cu civilul de Cioloș? Stați să vedeți cum va fi 5-10 ani cu civilul de Barna sau cu saltimbancul de Orban.

Democrația a învins. Nu contează cine votează. Ci doar cine numără. Hai, nu uitați să puneți un pic de sare pe muia aia, cînd o serviți. Îi dă gust.

Democrația a învins. O să fie bine. Mai puneți umpic de sare. Că n-ați pus destulă încă.

A invins democratia! Procesele verbale BEC nu se inchid, caci a fost frauda electorala remarcabila. Pe listele suplimentare sint doar decit 1,5 milioane de romani. Ponta se trage in poza cu Iohannis, spre stupefactia celor care l-au sprijinit cit timp a fost presedintele PSD si candidatul la presedintia Romaniei, impotriva unui Iohannis care l-a demonizat la liber. Apoi Ponta se trage in poza cu toti mindrii conducatori ai celor care i-au cintat Puie Monta. Va place cum isi iau demnitatea inapoi? E bine. E bine. O sa fie muie si la vara cald. De fapt, deja este cald si deja este vara. Deci, pe cale de consecinta, deja este muie. Muie everywhere. Hai, gustati incet, ca-i destula.

Îmi torn un pic. Merit. Am alergat pînă mi-au ieșit ochii în seara asta. Ai dracu ciutaci de tineri, ne-au gonit ca pe hoții de cai. Pasă revenire pasă pîn’ la capăt pîn’ la capăt. Gust. Aaaah! Tot vodca sovietică, dom’le. Tot vodca sovietică. Ruskii Standart. Mare pricepere. Ai dracu’ staliniști: măcar vodcă știu să facă.

Mai beau un pic. Beau, respir și admir dezastrul. Acuma, că Ionut Apahideanus-a apucat să scurme prin neconcordanțele din procesele verbale de la recent răposatele alegeri europarlamentare, ce-au făcut băieții? Simplu. Au scos pur și simplu selectiv de pe site procesele verbale care scot în evidență frauda de vot.

Nu-ți vine să crezi ochilor: nu mai sînt acolo. Kaput. Nicht. Nada. Nici Orwell în 1984 nu s-ar fi gîndit la o asemenea soluție brutală, elegantă, nazistă. Ce nu e nu se fluieră. Unde, dom’le, fraudă? Unde? Nu vedeți că nu există? Nu vedeți că nu vedeți? Hai, lăsați gargara. Circulați. Circulați.

Mai beau o gură de vodcă. Ridic paharul în cinstea democrației românești. Mare pricepere, dom’le. Mare pricepere. Franjuri ați făcut-o. Varză. Ați penetrat-o de i-au sărit ochii din cap, ca la melci. Și e de-abia începutul…

Autor: Mirel Palada

Mirel Palada Facebook

Reclame
Acest articol a fost publicat în POLITICA STIRI. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.