Basescu, flota si tot ce a putut fura…


„Basescu propunea, în 19 octombrie 1999, privatizarea Societăţii Naţionale de Transport Feroviar Marfă, a Companiei Naţionale a Apelor Minerale şi a Companiei Naţionale a Sării. Tot Traian Băsescu se află în spatele altor privatizări importante: Alro, Alprom, Sidex, Banca Agricolă şi Petrom. Traian Basescu a fost împuternicit al României în relaţia cu FMI şi Banca Mondială pe toată durata guvernelor ţărăniste (Ciorbea, Vasile, Isărescu). Acordul PSAL negociat şi semnat de Traian Băsescu, prevedea că: România va vinde, în funcţie de condiţiile pieţei, acţiunile statului la Petrom, astfel încât statul să deţină mai puţin de 50% din acţiunile cu drept de vot asociat. De asemenea, s-a stabilit vin-derea a 25 la sută din capacitatea de producţie a Conel şi 20 la sută din distribuţie şi a 25 % din ca-pacitatea de producţie a Romgaz. Premierul Mugur Isarescu a decis ca ministrul Transporturilor, Traian Basescu, sa ramina negociator-sef al Romaniei in relatia cu Banca Mondiala. „Premierul Mugur Isarescu a decis sa nu modifice Hotarirea 374/1999 prin care era nominalizat negociatorul sef al Romaniei in relatia cu Banca Mondiala. Demisia ministrului Transporturilor (T. Basescu ) din aceasta functie nu a fost acceptata de premierul Mugur Isa-rescu”

Este scris de un domn de pe blog : vasilejianu

Vedeti Flota Romaniei Socialiste pe care Basescu a vindut-o iar justitia romana ( pardon, a lui Iohannis), cu tot cu cele 68 de dosare penale….justitia doarme si azi Basescu este europarlamentar cu votul poporului pe carte la furat si distrus!

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Acest articol a fost publicat în POLITICA(Basescu). Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Basescu, flota si tot ce a putut fura…

 1. florinsuciu63 zice:

  Puscarie pe viata lPENTRU TOTI cei care au trecut prin CELE PATRU PALATE ALE APOCALIPSEI ROMANIEI – COTROCENI, VICTORIEI, PARLAMENTULUI SI JUSTITIEI!

  Apreciază

 2. vasilejianu zice:

  …..poporul roman este un popor neinformat si de aceea la vot este dirijat de tovarasii primari ai fiecarei comune ori sat. Datorita lipsei de cultura, de educatie si de informatie „poporul” a votat mereu alogeni….nu romani cu dragoste de neam si tara, iar toate astea au falimentat industria, agricultura, comertul, bancile si tot ce s-a construit in Romania pana in 1989…timp in care Romania a fost condusa de „DICTATORUL CEAUSESCU”. Ar fi cazul sa intelegem ca nu Ceausescu a construit ci poporul roman dar…. sub conducerea dictatorului Ceausescu….concluzia ar fi …….poporul roman nu poate fi condus decat cu dictatura…..democratia pt poporul roman inseamna sa faca fiecare ce vrea….sa vanda pamantul, sa vanda padurile firmei austriece, sa dam pana si gazele in administrarea austriecilor, apa italienilot, francezii ne gestioneaza curentul….doar de aceea s-a infiintat Uniunea Europeana….aaaaa stiti cine a format U.E…..fostii nazisti nemti, francezi si italieni dar au luat pe langa si tarile din grupul BENELUX….adica….Belgia, Olanda si Luxemburg…..scopul….sa poata stapanii „economic” tarile din estul Europei ce au fost in lagarul socialist.
  …..Dragi Romani daca doriti sa fiti mai bine informati…..CITITI….cautati pe INTERNET cartea „RADACINILE NAZISTE ALE BRUXELLES U.E.” autor Paul Anthony Taylor.
  Cu prietenie V. Jianu……

  Apreciază

  • gioni zice:

   Deosebit respect si ma inclin in fata dvs, dle Jianu!

   Apreciază

   • vasilejianu zice:

    Stimate Domnule ….Gioni, va multumesc pt mesaj……inse amna ca si DV. cititi….va informati……ar fi suficient ca 60-70% romani sa fie informati si situatia Romaniei ar fi alta….dar…..asta este situatia…..

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.